• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
40
Evettt 1bçk senelik bekleyişimin ardından testlerimi yaptırdım, filmlerimi çektirdim bebeğime inşallah bu sayede kavuşurum. Bat 23 aralık , batşa birlikte tedavi başlayıp ocakta aşılamam olacak inşallah. Gelin hepberaber bekleyelim anne adayları , yeni yıl hepimize şifa olsun innşallahhhh....

Aminn... İnşallah güzel haberlerini alırız cnm. Belirgin bi sıkıntı var mı peki olmamasıyla ilgili?

Aminn... İnşallah güzel haberlerini alırız cnm. Belirgin bi sıkıntı var mı peki olmamasıyla ilgili?

Yaklaşık 3 yıllık evliyim arkadaşım rahim şekil bozukluğu var bende onuda bu gün öğrendim.. öncesinde şekil bozukluğu çıkmıştı histeroskopi ile rahimden perde alındı bu günde dr rahimde yamukluk var ama gebe kalmaman için engel değil dedi biraz canım sıkıldı ama çokta dert etmemeye çalışıyorum bu arada yaşım 31 işte. Böyle rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için

Ben de 31:) inşallah yeni yıl bize uğur getirir, hatta inşallah sen güzel haberlerle girersin yeni yıla, aminnn...
Ama anlamıyorım doktor doktor geziyoruz birinin görmediğini diğeri görüyor onun görmediğini başkası, süreç çok yıpratıcı ama inşallah ilerde gülümseyerek anlatırız çocuklarımıza bu süreçleri...

Ben de 31:) inşallah yeni yıl bize uğur getirir, hatta inşallah sen güzel haberlerle girersin yeni yıla, aminnn...
Ama anlamıyorım doktor doktor geziyoruz birinin görmediğini diğeri görüyor onun görmediğini başkası, süreç çok yıpratıcı ama inşallah ilerde gülümseyerek anlatırız çocuklarımıza bu süreçleri...

Günaydın
Ayneen çok yorucu ve sabır gerekiyor doktorları anlamak mümkün değil maalesef ama rabbim daha beterinden korusun buna hamd olsun verdiğine vermediğine
İnşallah güzel haberlerle dolar burası
Siz nerdesiniz ben Ankara'da Hacettepe hastanesi ne gidiyorum

Ben zonguldaktayım cnm. Kistlerimi yaklaşk 1yıl önce ankara memorialda aldırmştm laparoskopiyle. Arada sırada ordaki doktoruma gidiyorum ama artk çoğunlukla burda özele gidip geliyorum.

herkese merhaba bende 3 yillik evliyim ..3 yildir bebek istiyoruz ama malesef olmadi nedeni esimin varikosel rahatsizligi oldugunu ogrendik (sperm sayisi dusukmus.).rahim filmim cekildikten sonra doktorum aşılama tedavisi başlıcaz dedi ..
adetimin 4. gunu aşılama tedavisine basladik ..10 gun boyunca ayni saatte menopur 75' karnımdan enjekte ettim..yumurtam 18mm oldugunu soylediler catlatma iğnesi ovitrelle kullandim ve ertesi gün yani 5 Aralık'ta yapıldı..sabah öğle aksam toplamda 3 doz progestan'i fitil olarak kullanıyorum .. yarin tam bir hafta olucak aşılamamın..
umarım sonucu alırım bekleyiş çok stresli

Günaydıınn arkadaşım
Hayırlı olsun aşılaman rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Bende 8 aralıkta olmuştum sen bizden önce öğreneceksin sonucu :anneadayı::KK200: inşallah güzel haberler verirsin bu arada ne gibi belirtilerin var ? Yani herhangi bir belirti varmı kasık ağrısı vs buradan bizimle paylaşırsan sevinirim :KK45:

Bu arada benim 2. Aşılamam ilkinde ilaçlardan kaynaklı acayip şişmiştim feci durumdaydım ama bu kez biraz daha normalim o zaman hassasiyetim çok olmuştu sonra yok olmuştu ve sonrasında hatta 14 gün olmadan regl olmuştum :KK45: ve artık hiç takılmıyorum yani rabbim nasip ettiyse olur kendimi dinlemiyorum bu ay

Goldencat, güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşm. Bu mübarek günde Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
Beklemek de en zorlarından biri galiba ...

Bu arada benim 2. Aşılamam ilkinde ilaçlardan kaynaklı acayip şişmiştim feci durumdaydım ama bu kez biraz daha normalim o zaman hassasiyetim çok olmuştu sonra yok olmuştu ve sonrasında hatta 14 gün olmadan regl olmuştum :KK45: ve artık hiç takılmıyorum yani rabbim nasip ettiyse olur kendimi dinlemiyorum bu ay

Teşekkür ederim yorumun ve güzel dileklerin icin ..sen benden daha tecrübelisin.
1. gün sadece hafif ağrı hissettim
2.gün kasıklarımda ağrı halsizlik
3.gün normaldi
4.gün göğüslerimde şişlik
5.gun normal
6.gun vücudumu şiş hissediyorum
7. gün karnımda ve kasıklarımda ağrı var birde asabiyet:110::KK48: resmen dengem degisti

Goldencat, güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşm. Bu mübarek günde Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
Beklemek de en zorlarından biri galiba ...
Çok tesekkür ederim.. evet biraz gerilim filmi gibi .. ama insallah sonunda emeklerimizin karsiligini aliriz. Allah sizinde daualarinizi kabul etsin biran once :dua:

Slm arkadaşlar bende 19 kasimda adet oldum 3. Gün klomen kullanmaya başladim. 1 aralikta iğne oldum 2 aralıkta aşılama. 2 yumurtam da sağ taraftaydi ve surekli bir ağrım var özellikle son bir kaç gündur . sizde de böyle şeyler oluyor mu? off artık yoruldum kendimi dinlemek de istemiyorum olmazsa hayal kırıklığı çünkü. birde aşılama sonrasinda doktorunuz ne dedi ilaç falan verdi mi size?

Slm hemen hemen aynı zamanlarda aşılama yaptırmışız .. dr günde 3 kez progestan hap verdi ama tek kötü şeyi fitil olarak kullanıyorum

Merhabalar ben de 23 kasımda adet oldum. 3. günde tedaviye başladık. Gonal f iğne kullandım. 3 tane yumurtamın oluştuğunu söylediler. 5 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 7 aralıkta da ilk aşılamamı oldum. Şimdi crinone jel kullanıyorum. ilk gün kasıklarımda çok ağrı vardı ertesi gün baya azaldı ağrı. 3. gün kasıklarımdaki ağrı geçti ama göğüslerim çok şişti ve ağrıyordu. bugün her şey normale döndü sanırım bir ağrı sızı hissetmiyorum. umarım vücudumun verdiği normal tepki böyledir ya hamilelik yoksa diye aklıma getirmemeye çalışıyorum :( gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hakkımızda hayırlısını nasip eylesin...

Merhabalar ben de 23 kasımda adet oldum. 3. günde tedaviye başladık. Gonal f iğne kullandım. 3 tane yumurtamın oluştuğunu söylediler. 5 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 7 aralıkta da ilk aşılamamı oldum. Şimdi crinone jel kullanıyorum. ilk gün kasıklarımda çok ağrı vardı ertesi gün baya azaldı ağrı. 3. gün kasıklarımdaki ağrı geçti ama göğüslerim çok şişti ve ağrıyordu. bugün her şey normale döndü sanırım bir ağrı sızı hissetmiyorum. umarım vücudumun verdiği normal tepki böyledir ya hamilelik yoksa diye aklıma getirmemeye çalışıyorum :KK43: gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hakkımızda hayırlısını nasip eylesin...
İnşallah canım kandil mübarek gün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alırız ve sağlıkli bir şekilde anne olabiliriz

İnşallah canım kandil mübarek gün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alırız ve sağlıkli bir şekilde anne olabiliriz
Amin hepimizin .. Düşük tehlikesine karşı olduğunu söyledi.. hatta gebeliği arttırmak adına veriyoruz dedi ... Dr'um çok iyi güveniyoruzda bakalım kısmet

Amin hepimizin .. Düşük tehlikesine karşı olduğunu söyledi.. hatta gebeliği arttırmak adına veriyoruz dedi ... Dr'um çok iyi güveniyoruzda bakalım kısmet
Hangi doktora gidiyorsun hangi hastanede? Birde fiyatini öğrenebilir miyim

Back
X