• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ve ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa
Aynı şeyi bende yaptım ve dr aradım o kadar basit değil buraya gelip kan testi vermen gerekiyor dedi !!! Adet olmadıysan hala umut var demektir

Aynı şeyi bende yaptım ve dr aradım o kadar basit değil buraya gelip kan testi vermen gerekiyor dedi !!! Adet olmadıysan hala umut var demektir
Bilemiyorum ki moralim fena bozuldu ama pozitif olacağını sanmıyorum. O testte cikardi olsaydı. İnşallah sizler iyi haberler alırsınız.

Ben 2 buçuk senedir evliyim 26 yaşındayım esimde ve bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı bebek olmadı gittim doktor aşılama yapti
Canım ben 37 yaşındayim hiç bir problem yok diyorlar ilk aşılamamdi ama hüsran oldu. Senin daha önünde uzun bir zaman var inşallah hayırlı haberler alirsin

Kızlar bende kırmızıları görücem sanırım
Az önce açık kahve akıntı gelmeye başladı sabahtan beri başım ağrıyo daha 4 gün vardı sonuca ama kısmet
Bu arada negatif sonuç alan arkadaşlarım vardır mutlaka bir sebebi
Rabbim ol deyince olacak başka yapacak söyleyecek söz yok
Bende şuan kötüyüm ama elden bişi gelmiyor
İnşallah diğer bekleyen arkadaşlarımızdan güzel haber alıp teselli buluruz

Sabır... Bu kadar hevesle istiyoruz uğraşıyoruz didiniyoruz, sonra gündeme bi haber düşüyor , böyle bi dünyada ben evladım olunca nasıl sakınacağım diyorsun:( Allahım en hayırlı zamanı mutlaka biliyordur, olmadıysa da bir sebebi vardır biraz daha sabır arkadailarım:(

Merhaba kizlar benimde ikinci asilama oldu aralikta daha sonuca cok var. Klomen kullanmistim. Bu ayda olmazsa yeterince yumurta olusmadigi icin doktor igne verecek klomen yerine.. Rabbim hayirlisini saglikli sihhatlisini versin, hakkimizda hayirlisi

Canım ben 37 yaşındayim hiç bir problem yok diyorlar ilk aşılamamdi ama hüsran oldu. Senin daha önünde uzun bir zaman var inşallah hayırlı haberler alirsin
Selam canim.. ilk bebegin mi kismetse? Canim yas sinirini 38 olarak belirliyolar.. bu yuzden canim eger durumun varsa bence hemen tup bebege gec, nacizane tavsiyem

Ben zonguldaktayım cnm. Kistlerimi yaklaşk 1yıl önce ankara memorialda aldırmştm laparoskopiyle. Arada sırada ordaki doktoruma gidiyorum ama artk çoğunlukla burda özele gidip geliyorum.
Size özelden yazdım, burdan da merhaba demek istedim.
Ve ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa
Ben de 2 aralıkta yaptırdım. 14. Gün kanda belli olurmuş ama normal regl tarihiniz ne? Benim 22si. Yani idrarda çıkmama olasılığı yüksek bozmayın moralinizi

Merhaba, ben de 2 aralıkta aşılama yaptırdım. Sizin aşılama ile ader tarihiniz değişti mi? Ben adetimin 9.günü aşılama oldum. Ama 28 günde 1 adet oluyorum yani 22 aralık adet tarihim normalde. Bu değişecek mi? Fikri olan var mı?

Merhaba, ben de 2 aralıkta aşılama yaptırdım. Sizin aşılama ile ader tarihiniz değişti mi? Ben adetimin 9.günü aşılama oldum. Ama 28 günde 1 adet oluyorum yani 22 aralık adet tarihim normalde. Bu değişecek mi? Fikri olan var mı?
Değişmez zaten dolenmis ise adet olmayacsksiniz

Hatta erken bile olabiliyomş yani :KK43: sıkma canını arkadaşım daha hayırlı bir zamanı var belliki...
Öyle malesef:( bakalım çarşambaya ikinci randevumu aldım hemen ikinciye başlayacağım sorun yoksa:) elbet vardır bir zamanı diyorum artık, 2017 bizim yılımız olur belki? İnşallah öyle olur:)

Merhabalr yeni katildim araniza bende bugün asilama oldum. Merakla beklemedeyim. Bu asamada sizinle beraber olmak istedim.

9. Gun biraz erken degilmi canim?

Back
X