• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi Dr Erbil Doğan .. çok uzaklardan gelenlerde vardı .. Kendisi ile tanışmam 10 yıl önce annemin rahim kanseri olduğunu tespit edip hemen ameliyat etmesi ile oldu çok sağolsun gece gündüz demedi ilgilendi ..
Biz sadece Prof parası verdik ilaçlar için rapor çıkarıldı . 400 lerde gibi bir para ödedik malzemeler ve dr parası içinde siz ne kadar verdiniz ?

bende varım daha aşılama yapılmadı ama iğnelerimi yapıyorum olacak hayırlısıyla..
İnşallahhh cnnmm.. Sen ne zamandır istiyorsun var mı belirginn bir nedeni... Bu aşılama için adet döneminde iğne ya da ilaç tedavisi başlayıp yumurtlama dçneminde de aşılama yapılıyor sanırım böyle mi süreç?

İnşallahhh cnnmm.. Sen ne zamandır istiyorsun var mı belirginn bir nedeni... Bu aşılama için adet döneminde iğne ya da ilaç tedavisi başlayıp yumurtlama dçneminde de aşılama yapılıyor sanırım böyle mi süreç?
3 senedir istiyoruz cnm.. pco var ve morfoloji sıkıntı.. aynen dediğin gibi adetin ikinci günü iğneye başlıyosun v e yumurta beklenen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıp doktorun çağırdığı zamanda aşılama yapılıyor..

Kızlaarr merhaba
Benim 1 hafta oldu bu gün geriye kaldı 1 hafta beklemeye devam Yen'i gelen arkadaşlarım hayırlı olsun aşılamalarınız benimle yakın tarihi olan var mı acaba çok merak ediyorummmm
Durumlar nasıl kızlar ben kendimi araştırmıyorum bu sefer
Çünkü ilk aşılamada kaptırmıştım kendimi şimdi hiç araştırmıyorum kendimi

Bende bugün aşılama yaptırdın sabırsızlıkla bekliyorum sonucu...Herkese hayırlısı sağlıklı evlatlar versin Allah

Bende seninle aynıyız bugün aşılama yaptirdim bakalım bekleyelim sonucu birbirimize soyleyelim

Benim bu gün 9 gün oldu ysmn
5 gün kaldı sonuca
Amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Evet sonucu yazalım :anneadayı:
Test mi yapacaksınız yoksa kan tahlili mi? Ben 2 aralikta aşılama oldum ama hala beklemedeyim

:nazar::nazar:
Test mi yapacaksınız yoksa kan tahlili mi? Ben 2 aralikta aşılama oldum ama hala beklemedeyim

Bu arada test vaktiniz gelmiş siziiiinnn kan testi verdiniz miii çok heyecanlı ayy inşallah güzel haber bekliyorum :anneadayı: Herhangi belirti var mı sizde ilaç vs bişi kullanıyormuşsunuz ben hiçbirşey kullanmıyorum
Sonucu yazan ilk siz olacaksınızzzz hadi bakalım rabbim yardım etsin Aziz mübarek günlerde :nazar:

:nazar::nazar:

Bu arada test vaktiniz gelmiş siziiiinnn kan testi verdiniz miii çok heyecanlı ayy inşallah güzel haber bekliyorum :anneadayı: Herhangi belirti var mı sizde ilaç vs bişi kullanıyormuşsunuz ben hiçbirşey kullanmıyorum
Sonucu yazan ilk siz olacaksınızzzz hadi bakalım rabbim yardım etsin Aziz mübarek günlerde :nazar:
Çok teşekkür ederim beklemek istedim kan tahlili yaptırmak istemedim sonuç ya kötü çıkarsa diye. Henüz bir belirtim yok. Adet öncesi de ama benim bir belirtim olmaz. Doktor banada ilaç vermedi. Haber veririm tabiki ama genelde hep olumsuz olduğu için. İlk aşılamam hoş bakalim hepimiz için hayırlısı

herkese merhaba bende 3 yillik evliyim ..3 yildir bebek istiyoruz ama malesef olmadi nedeni esimin varikosel rahatsizligi oldugunu ogrendik (sperm sayisi dusukmus.).rahim filmim cekildikten sonra doktorum aşılama tedavisi başlıcaz dedi ..
adetimin 4. gunu aşılama tedavisine basladik ..10 gun boyunca ayni saatte menopur 75' karnımdan enjekte ettim..yumurtam 18mm oldugunu soylediler catlatma iğnesi ovitrelle kullandim ve ertesi gün yani 5 Aralık'ta yapıldı..sabah öğle aksam toplamda 3 doz progestan'i fitil olarak kullanıyorum .. yarin tam bir hafta olucak aşılamamın..
umarım sonucu alırım bekleyiş çok stresli
Aşılama mı nerde yaptirdn canım ne kadr çıktı.. bnm esimde ameliyat oldu ama sonuç alamadık senin eşinin sonuçları nasıl??

Çok teşekkür ederim beklemek istedim kan tahlili yaptırmak istemedim sonuç ya kötü çıkarsa diye. Henüz bir belirtim yok. Adet öncesi de ama benim bir belirtim olmaz. Doktor banada ilaç vermedi. Haber veririm tabiki ama genelde hep olumsuz olduğu için. İlk aşılamam hoş bakalim hepimiz için hayırlısı

Ayy kıyamam ya inşallah güzel haber alırsın arkadaşım umutsuzluğa düşme rabbim ne dediyse o olur benimde bir sürü olumsuz aylarım geçti ilk aşılamada hamile kalamayanda kalanda var onun için yinede umudunu kaybetme şimdi dua ediyordum bende inşallah güzel haber alırız almasakta olsun rabbimin verdiğine de vermediğinede şükür hamd olsun :dua:

Ve ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa

Back
X