Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne kadar şanslısın kuzum anne olmayı nasip etmiş rabbim sana. İnşallah sağlıklı sıhhatli benim senin ve tüm isteyenlere de nasip eder rabbim. Çok kendimi dinlemeye basladım kafayı yerim böyle giderse
Bişey sorabilir miyim?

Perşembe hsg cekilcek. Snra aşılama yapılcak. Ama tedirginim nasıl olcak
Canım öncelikle hsg zor diyorlar burdan okuyup korkup gitme. Ben öle yaptım da. Sonra baktım aleti takmıs haberim yok. İlaç veriyo sonrasında benim sağ taraf tıkalı onun için hafif bi sancı oldu. Zaten yapan kişi diyo ki tuvaletin grlmiş gibi hissedeceksin öle de oluyo. 2. De çekindim ben tıkalılıktan emin olamadılarda. Aşılamada adetten sonra ya ılaç ya iğneli olur sonra çatlatma iğnesi ve aşılama işleni onda da alet takıyo bitane sadeceo onda kastım ben kendimi kasmasam normal muayene gibi 3. Denemede ben rahatlayınca takabildi ki hiçbişiymiş. Aşılamayııda hissetmiyosun ince bi kıl gibi hortumla veriyo sana zaten

Canım öncelikle hsg zor diyorlar burdan okuyup korkup gitme. Ben öle yaptım da. Sonra baktım aleti takmıs haberim yok. İlaç veriyo sonrasında benim sağ taraf tıkalı onun için hafif bi sancı oldu. Zaten yapan kişi diyo ki tuvaletin grlmiş gibi hissedeceksin öle de oluyo. 2. De çekindim ben tıkalılıktan emin olamadılarda. Aşılamada adetten sonra ya ılaç ya iğneli olur sonra çatlatma iğnesi ve aşılama işleni onda da alet takıyo bitane sadeceo onda kastım ben kendimi kasmasam normal muayene gibi 3. Denemede ben rahatlayınca takabildi ki hiçbişiymiş. Aşılamayııda hissetmiyosun ince bi kıl gibi hortumla veriyo sana zaten
Hortumla mı :( çok dayanıyo mu içeri :(

herkese merhaba bende 3 yillik evliyim ..3 yildir bebek istiyoruz ama malesef olmadi nedeni esimin varikosel rahatsizligi oldugunu ogrendik (sperm sayisi dusukmus.).rahim filmim cekildikten sonra doktorum aşılama tedavisi başlıcaz dedi ..
adetimin 4. gunu aşılama tedavisine basladik ..10 gun boyunca ayni saatte menopur 75' karnımdan enjekte ettim..yumurtam 18mm oldugunu soylediler catlatma iğnesi ovitrelle kullandim ve ertesi gün yani 5 Aralık'ta yapıldı..sabah öğle aksam toplamda 3 doz progestan'i fitil olarak kullanıyorum .. yarin tam bir hafta olucak aşılamamın..
umarım sonucu alırım bekleyiş çok stresli
Sonucunuz suan me acaba.benim esimde de varkikosel ameliyati olmusti

Geçmiş olsun .. benim eşim ameliyat olmadı ama farklı bir doktora gitmeye karar verdik doktorda eşimi ameliyat olmaması gerektiğini bu sonucun ilaç kullanarak değişebileceğini söyledi ve bir sperm testi sonucuna göre ilaç kullandırdı şuan ikinci aşılamayı yapıcak bakalım sonucu ne olucak görücez

Geçmiş olsun .. benim eşim ameliyat olmadı ama farklı bir doktora gitmeye karar verdik doktorda eşimi ameliyat olmaması gerektiğini bu sonucun ilaç kullanarak değişebileceğini söyledi ve bir sperm testi sonucuna göre ilaç kullandırdı şuan ikinci aşılamayı yapıcak bakalım sonucu ne olucak görücez
Hayirlisi olsun canim Allah gonlumuze gore versin

Back
X