- 15 Mart 2014
- 92
- 54
- 48
- 35
- Konu Sahibi Teletabiii
CanIm gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yaptir.kizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanIm gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yaptir.kizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
Canımm hadi inşallahhhhh... Süreçlerini hatırlıyorum, herşey yolunda gider umarım. Tekrar bilgilendir bizi olur muu iki gün sonra daakizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
benim değerim cok düşüktü belirti 2 gün sonra degerin dusmesi canim tekrar et ve mutlaka yaz bize ins vardir bebişin asilama mi oldukizlar 14. gun hcg degeri 65 ne demek? acil cevap verin lutfen
ben anlamıyorum canım akinti geldi gibi ama her zaman geliyor bende dün oldum simdi ara ara kasiklarima batma oluyor ozellikle sol tarafımaMerhaba arkadaşlar.
Bugun ilk defa aşılama oldum. Pcos hastasıyım. Özel dr sağ tüp tıkalı laparoskopi dedi ama devlette aşılama yapalım olmazsa bakarız dedi. aşılama yaptılar. Yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını nasıl anlarız ki
Canım sen katareri hissettij mi ben hissetmedim fazla ileri vermedi mi acaba spermleri birde sadece cok hafif kahve leke geldi sperm geri gelmedi iyi birsey mi birde daha ikinci gun bugum sol kasigimda cok batma oldi sabahtan beri asilamadan sonra iliski onerdiler mi cok oldu sorum ama atlama tek tek cevap yaz olur mu :)evet canım aynı duyguları yaşadım biz tüp bebek için rapor çıkarmak için iki kere aşılama şartı vardı onun için yaptırdık ve test günü korkudan test yapmadım günüm geçtikten 5 gün sonra yaptım..hep negatifi gördüğümüz için böyle düşünüyoruz ama gerçekten vakti zamanı varmış..
Ben hiçbirşey duymadım aşılama sırasında kahverengi akıntım 3 gün oldu az az kasık ağrım bir haftadan sonra başlamıştı ve bacağıma vuruyordu yürürken hissediyordum aşılamadan iki gün sonra ilişki oldu bizde dr ilişki önermedi bizde iki gün sonra denedik canım ne demek sor tabiCanım sen katareri hissettij mi ben hissetmedim fazla ileri vermedi mi acaba spermleri birde sadece cok hafif kahve leke geldi sperm geri gelmedi iyi birsey mi birde daha ikinci gun bugum sol kasigimda cok batma oldi sabahtan beri asilamadan sonra iliski onerdiler mi cok oldu sorum ama atlama tek tek cevap yaz olur mu :)
benim yumurtam çoktu belki hepsi catlamadi ondan ağrıyor kahverengi akinti 1 gun geldi gecti sonra bakalim cok heyecanliyim ins hayal kırıklığı yaşamam test yapmaya bende korkuyorumBen hiçbirşey duymadım aşılama sırasında kahverengi akıntım 3 gün oldu az az kasık ağrım bir haftadan sonra başlamıştı ve bacağıma vuruyordu yürürken hissediyordum aşılamadan iki gün sonra ilişki oldu bizde dr ilişki önermedi bizde iki gün sonra denedik canım ne demek sor tabi
nerde oturuyorsun asilaman nerde oldu bu aradaBen hiçbirşey duymadım aşılama sırasında kahverengi akıntım 3 gün oldu az az kasık ağrım bir haftadan sonra başlamıştı ve bacağıma vuruyordu yürürken hissediyordum aşılamadan iki gün sonra ilişki oldu bizde dr ilişki önermedi bizde iki gün sonra denedik canım ne demek sor tabi
Benimdd sağ tarafa batma oluyor cnm. Ama sağ tüpümün tıkalı olma ihtimali var.ben anlamıyorum canım akinti geldi gibi ama her zaman geliyor bende dün oldum simdi ara ara kasiklarima batma oluyor ozellikle sol tarafıma
tıkalı olduğunu nerden çıkardın kiBenimdd sağ tarafa batma oluyor cnm. Ama sağ tüpümün tıkalı olma ihtimali var.
Canım hsg çekildim. Özeldeki dr emin olamadı 2. Yide çektirdim. Sağ tüp tıkalı dedi laparoskopi yapıcaz dedi. Bende çapaya gittim onlar çok az geçiş görüyoruz dediler aşılama yaptılar.tıkalı olduğunu nerden çıkardın ki
oluyor birde benim bugun bembeyaz akıntım olmaya başladı 4.gun bitti bugunCanım hsg çekildim. Özeldeki dr emin olamadı 2. Yide çektirdim. Sağ tüp tıkalı dedi laparoskopi yapıcaz dedi. Bende çapaya gittim onlar çok az geçiş görüyoruz dediler aşılama yaptılar.
Kasık ağrın var mı canım ara ara geliyo
canim süt beyazi akintim basladi su gibi sende varmiydi boyle birsey varsa kaçıncı gun basladiBen hiçbirşey duymadım aşılama sırasında kahverengi akıntım 3 gün oldu az az kasık ağrım bir haftadan sonra başlamıştı ve bacağıma vuruyordu yürürken hissediyordum aşılamadan iki gün sonra ilişki oldu bizde dr ilişki önermedi bizde iki gün sonra denedik canım ne demek sor tabi
canim nasilsin? nasil gidiyor gebelik? bana yardımcı olur musun bugun 9.gündü sarı beyaz gibi akintim var kasik agrim varNormal canım benim 3 gün kahverengi lekelenmem oldu sıkma canını hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Cevabı bende merak ediyorum aslında. Bugün 8. Gün sarı beyaz aynencanim nasilsin? nasil gidiyor gebelik? bana yardımcı olur musun bugun 9.gündü sarı beyaz gibi akintim var kasik agrim var
nerde oturuyorsun canım nerde yaptirdin aşılamayıCevabı bende merak ediyorum aslında. Bugün 8. Gün sarı beyaz aynen
Çapada canım istanbuldayım sen nerde yaptırdınnerde oturuyorsun canım nerde yaptirdin aşılamayı
ben anadolu yakasindayim pendikte yüzyıl hastanesinde yaptirdim ozelde benim 1 kizim var 5 yasinda ben karşılıyorum bütün masrafları 1500 tl tuttu eger olmazsa bir daha yaptiramiycam malesefÇapada canım istanbuldayım sen nerde yaptırdın
Ne kadar şanslısın kuzum anne olmayı nasip etmiş rabbim sana. İnşallah sağlıklı sıhhatli benim senin ve tüm isteyenlere de nasip eder rabbim. Çok kendimi dinlemeye basladım kafayı yerim böyle giderseben anadolu yakasindayim pendikte yüzyıl hastanesinde yaptirdim ozelde benim 1 kizim var 5 yasinda ben karşılıyorum bütün masrafları 1500 tl tuttu eger olmazsa bir daha yaptiramiycam malesef