Nisan da 67 kiloydum şuan 58 kiloyum vazgeçme kilo vermek çok zor bir olay değil .hatalarını bul onları bırak en önemlisi de diyet olarak bakma yaşam tarzı haline getir canımMerhabaa,
Sabah tartıldığımda 69.9'dum.
Öğle yemeğinde kuru fasülye yemegi planlıyorum. İlave olarak semizotu salatası, 2 kırmızı erik kapanışı türk kahvesi ile yapacağım.
Nisan da 67 kiloydum şuan 58 kiloyum vazgeçme kilo vermek çok zor bir olay değil .hatalarını bul onları bırak en önemlisi de diyet olarak bakma yaşam tarzı haline getir canım
Merhaba,hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın.Bende aralıklı orucu araştırıyorum o yuzden merak ettim etli ekmek ve dondurmayı açlık saatinde mi yedin yoksa yemek yenebilecek 6 saatlik zaman diliminde mi?Merhaba, sabah tardım 67.4 gösterdi hala regl olmayı bekleyen been.
Dün dayanamayıp 1 parça etli ekmek ve az dondurma yemiş olabilirim. Peşinden hemen yürüyüş yaptım. Dün yediklerimden ötürü bu gün biraz daha sıkı davranıyorum.
Kahvaltı yok tek öğün dışarıda tavuklu salata.
Merhabalar, etli ekmeği 6 saatlik zaman diliminde yemiştim.Merhaba,hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın.Bende aralıklı orucu araştırıyorum o yuzden merak ettim etli ekmek ve dondurmayı açlık saatinde mi yedin yoksa yemek yenebilecek 6 saatlik zaman diliminde mi?
Merhaba, umarım istediğin sonuca ulaşırsınmerhaba bende yarın baslıyorum
An itibari ile akşamı aşağıda yediklerimle kapatmış oldumHello günlük
Güne bir bardak su ve filtre kahve ile başladım vermiş olduğum boşlukta filtre kahve içtiğimde işhatımı kesmiş olmasıydı inşallah devam eder.
Yanımda getirmiş olduğum yemekler taze fasülye ve 1 adet tatlı patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?