Aralıklı Oruç Deneme

Deneme5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
430
342
103
Merhabaalar,

Diyet konusunda sürekli iradesiz olmam sonucunda istediği sonucu alamamış biri olarak en son aralıklı oruca karar verdim. Katılmak isteyen arkadaşlarla beraber devam edebiliriz.

19.08.2021 tarihinde başladım ve dün biraz zor geçti açıkcası.. Başlangıç kilom 68 olarak not almış olayım burada. Gün gün olmasa da verdiğim kiloları not edeceğim.

Güncel Kilom 67.1 sabah itibari ile.

Deniz ve yanıklarımdan dolayı vücudumun şiştiğini ve ödem tuttuğumu hissediyorum.
Sabah kahvaltısız asla diyen biri olarak dün ve bu gün çok rahat zaman geçirdim. Akşam açlıklarım ilk günler gibi değil.

Regli olmayı beklediğim için tatlı krizlerini saat aralığımda az yulaf ve meyve karışımı ile bastıracağım sanırım. Regli öncesi çok fazla ödemim olurdu. Regli bitimi için sabırsızım

Merhabaa,

Sabah tartıldığımda 66.9'dum.

Öğle yemeğinde kuru fasülye yemegi planlıyorum. İlave olarak semizotu salatası, 2 kırmızı erik kapanışı türk kahvesi ile yapacağım.

Son düzenleme:
Merhabaa,

Sabah tartıldığımda 69.9'dum.

Öğle yemeğinde kuru fasülye yemegi planlıyorum. İlave olarak semizotu salatası, 2 kırmızı erik kapanışı türk kahvesi ile yapacağım.
Nisan da 67 kiloydum şuan 58 kiloyum vazgeçme kilo vermek çok zor bir olay değil .hatalarını bul onları bırak en önemlisi de diyet olarak bakma yaşam tarzı haline getir canım

Sabahki kilomu yanlış yazmışım. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
O kadar diyet yapmaya çalıştım gel git yaşadım fakat olmamıştı. Aralıklı oruç çok iyi gidiyor -kilo gördükçe mutlu oluyorum.

Merhaba, güncel kilo 66.9.

Regli oldum olucam şişkinliğim ve tatlı isteğim çok fazla. Tatlı isteğini bastırmak için meyveden destek alacağım. Başlangıcımdan itibaren meyve dışında şeker kullanmadım.

Saat 11:00 - 1 adet nektari, 2 kırmızı erik ve beyaz çay
Saat 13:00-15:00 arası - semizotu salatası, 7 kaşık kuru fasülye, 3 kaşık bulgur pilavı '' işe yemeklerimi evden getiriyorum''

Merhaba, sabah tardım 67.4 gösterdi hala regl olmayı bekleyen been.
Dün dayanamayıp 1 parça etli ekmek ve az dondurma yemiş olabilirim. Peşinden hemen yürüyüş yaptım. Dün yediklerimden ötürü bu gün biraz daha sıkı davranıyorum.

Kahvaltı yok tek öğün dışarıda tavuklu salata.

Günaydın güncel kilom 66.3 ve hala regl olmadım.

Bugünkü yemeklerim; kahvaltı yok çorba haşlanmış patates ve yeşillik, 2 erik

Merhaba,hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın.Bende aralıklı orucu araştırıyorum o yuzden merak ettim etli ekmek ve dondurmayı açlık saatinde mi yedin yoksa yemek yenebilecek 6 saatlik zaman diliminde mi?

Merhaba,hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın.Bende aralıklı orucu araştırıyorum o yuzden merak ettim etli ekmek ve dondurmayı açlık saatinde mi yedin yoksa yemek yenebilecek 6 saatlik zaman diliminde mi?
Merhabalar, etli ekmeği 6 saatlik zaman diliminde yemiştim.
Dondurmayı zaman dışında, teşekkür ederim bu arada

Merhabaaa,
Beklenen reglimi olup aglamalı zırlamalı günlerimi atlattığıma göre kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Regli dönemim çok sancılı acillik olacak kadar kötü geçtiğinden aralıklı oruca çok uyamadım.
Sabah kahvaltıyı bu dönemde de es geçtim sadece tatlı krizlerinden ötürü her gün olmasa da 2 kez tatlı kaçamağım oldu.
Hala regli olduğum için tartılmadım bu gün kendimi daha iyi hissettiğimden kaldığım yerden devam ediyorum.

* 2 dilim patates kızartması ''nefsime hakim olamadım''
* Beyaz çay, organik dut kurusu
* Semizotu salatası '' açlık hissetmiyorum, hissettiğimde yiyeceğim''

Helloo

Birazcık saldığımı düşünerek bu gün ilk günki azmimle başladım şuanda sade türk kahvemi yudumluyorum. Beyaz çayımı da yaptım.

Yemek olarak mercimek çorbası ve patlıcan yemeğim var yanımda ve 1 armut.

Sanırım bir süre tartılmayı bırakacağım modum çok düşük. Günlük olarak yediklerimi yazmaya devam edeceğim

Merhabaa,

Bir süre aralıklı orucu salmış olabilirim. Geç saatlerde yemek yemesem de tatlı vs biraz abartıp vermiş olduğum kiloyu da geri almış olabilirim. Sabah tartılmadım ama dün akşam 70.5 i gördüm hızlıca kilo alabiliyorum maleseef.
Gün itibari ile tekrar başladım.
Sabah 10:30 kahve ve 1 hurma
Öğlen domates salatalık domates ve peynir ve 1 hurma
Ara öğün tarhana çorbası

Hello günlükk

Özel sebeplerden dolayı bir süre yapamadım. Kaldığım yerden fazlasıyla devam ediyor olacağım.
En son tartımdan sonra tartılmadım. Yarın güzel bir gün olsunn

Hello günlük
Güne bir bardak su ve filtre kahve ile başladım vermiş olduğum boşlukta filtre kahve içtiğimde işhatımı kesmiş olmasıydı inşallah devam eder.
Yanımda getirmiş olduğum yemekler taze fasülye ve 1 adet tatlı patates

An itibari ile akşamı aşağıda yediklerimle kapatmış oldum
1 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık prinç pilavı
Az köz patlıcan yoğurtlu
1 hurma

Dünün yemeği;
Taze fasülye ve köz patlıcan közü

Akşam; az çorba ve salata, ev yapımı kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…