• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanılan adama çiçek yollamak ve tepkisi

Seni bugüne kadar Allah korumuş ve yengenç. Benim de bir dönem iş görüşmesi için başka şehire giderken ineceğim mola yerini sorduğum biri vardı. Adamla aynı sektörde okuyormuşuz. Yaygın bir sektör de değildi. Ortak iş yaptığımız şirketler çıkınca telefon numaramızı aldık. O iş olmayınca ben tesadüfe inanmam belki de tanışma sebebimiz başkadır demişti. Anında topuklamıştım mesela. Cidden ortalık manyak dolu romantik bakamam ondan ben
iste diyorum ya sen ondan hoslandaydin bu hikaye tatli bir hikaye olurdu.
ileride torunlariniza soyle anlatirdiniz "bu bir kaderdi, olmasi gereken bir suru tesaduf bir araya geldi ve sans eseri tanistik . sadece
is gezisine giderken otobüste mola yerini sormustum, sonra o kadar cok ortak noktamiz vardi ki konuşmalara doyamadik. sonra "tesaduflere inanmam, belki yanisma sebebimiz baskadir" yazdı, beni gormek icin sehrime geldi. ve bir daha hic ayrilmadik🥰🥰🥰"
🤣🤣 neden olmasin?
adami sevmeyince creepy gelmis iste, ayni yukarida yazdigim gibi.
esinle tanisma / iliskiye baslama hikayende de sana nasil acildi ya da başladınız bilmem ama eger ilgini o kadar da cekmeyen, beğenmediğin bjri olsaydi eminim ki cok itici gelirdi simdi gulumseyerek hatirladigin teklif.

ayrica sansliyimdir ya , masallah diyeyim de. otostop yaparim, blablacarla arac paylasirim, tesis olmayan yerlerde tek kamp yaparim, tanimadigim turistleri gezdiririm, ben gittiysem tanimadigi turistleri evine alan insanlarda konaklarim, unide internet ilaniyla ev arkadasi bulmustum 😂😂 hic olumsuzu düşünmem de çekmem de. hatta coluk cocuga karisip bilmedigimiz duz bir ulkeyi bisikletle turlama hayalimiz var. arada warmshowerda bisikleticlere evini acan insanlarla kaliriz (ki nisanlim da warmshowerci, onun evinde de cok kisi kalmis. simdilik düzenimiz oturana kadar kimseyi kabul etmedik ama yakinda evimizi bisikletli gezginlere acacagiz o siteden)

iste diyorum ya sen ondan hoslandaydin bu hikaye tatli bir hikaye olurdu.
ileride torunlariniza soyle anlatirdiniz "bu bir kaderdi, olmasi gereken bir suru tesaduf bir araya geldi ve sans eseri tanistik . sadece
is gezisine giderken otobüste mola yerini sormustum, sonra o kadar cok ortak noktamiz vardi ki konuşmalara doyamadik. sonra "tesaduflere inanmam, belki yanisma sebebimiz baskadir" yazdı, beni gormek icin sehrime geldi. ve bir daha hic ayrilmadik🥰🥰🥰"
🤣🤣 neden olmasin?
adami sevmeyince creepy gelmis iste, ayni yukarida yazdigim gibi.
esinle tanisma / iliskiye baslama hikayende de sana nasil acildi ya da başladınız bilmem ama eger ilgini o kadar da cekmeyen, beğenmediğin bjri olsaydi eminim ki cok itici gelirdi simdi gulumseyerek hatirladigin teklif.

ayrica sansliyimdir ya , masallah diyeyim de. otostop yaparim, blablacarla arac paylasirim, tesis olmayan yerlerde tek kamp yaparim, tanimadigim turistleri gezdiririm, ben gittiysem tanimadigi turistleri evine alan insanlarda konaklarim, unide internet ilaniyla ev arkadasi bulmustum 😂😂 hic olumsuzu düşünmem de çekmem de. hatta coluk cocuga karisip bilmedigimiz duz bir ulkeyi bisikletle turlama hayalimiz var. arada warmshowerda bisikleticlere evini acan insanlarla kaliriz (ki nisanlim da warmshowerci, onun evinde de cok kisi kalmis. simdilik düzenimiz oturana kadar kimseyi kabul etmedik ama yakinda evimizi bisikletli gezginlere acacagiz o siteden)
Yine de uzaktan gören, yüz yüze görmediğim birine balkonumdan ışık yapmak bana hala korkutucu geliyor. İzlenmek hissini sevmem. Biri balkonumu izleyecek yani tüm gün. Sonra karşıma çıkacak nasıl biri bilmiyorum.
Ay yok romantikliği kalsın bana göre değil. Yolda çevirip tanışalım demesini yeğlerim açıkçası evime bir şey gönderip balkonunu dikizlemesindense. Hitchcock filmi gibi ne o öyle

Az olmuş bu . Birde Zekai Tunca dan "Gülü susuz seni aşksız bırakmam " şarkısını yüksek sesle acaraktan adamın evinin önünden gecseydiniz. Böyle daha iyi olurdu sksksmsd.
Ya ben kadinlarin bu tarz manasız eril hareketlerine uyuz oluyorum erkekleri iyice prenses yaptiniz. Koskoca 40 yaşında herif bu adam sence seni sevse istese 2 sene öylesine takılır miydi? Erkelerin kafaya koyduğunda ne kadar azimli olduğunu bilmiyor musunuz ? Adam Bariz eğlence yapmış kendine bu durumu . Genç kadın ilgisi hoşuna gitmiş ama istememiş işte. Kendi yaşınıza yakın erkeklerle takılın. Napicaksiniz 40 yaşında ki adamı. İyi ki olmamış yarın birgün Adamın alet edevat da çalışmaz duruma gelirdi zaten bosverin işinize yaramaz.

Bu konuda niye üyelik iptali geldi ki? Herkes konu sahibine destek mesajları attı. Ama sanırım duymak istediği o da seviyor ama naz yapıyor bir de aşk mektubu yazıp kapının altından at istersen tarzı mesajlardı.

Adam sizinle gerçekten flört ettiyse ve bunca zaman açılmadıysa çapkınlık yapıyormuş ya da siz yanlış anlamışsınız. Onun dışında çiçek göndermenizi ben yanlış bulmadım ancak diğer arkadaşların dediği gibi gerçekten seven hoşlanan bir erkek kadının peşinden koşup kalbini kazanmak için uğraşıyor. O yüzden bu kadar uğraşmayın bence.

Back
X