- 17 Ocak 2020
- 28.206
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.956
- 598
AA gebe misin succulentOnda da rahatsız oldu ama mail atmaya değer görmedi. Üçüncüde artık ben bunun önünü alayım durmayacak dedi. Bu kadar. Derin mana yükleme.
Hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA gebe misin succulentOnda da rahatsız oldu ama mail atmaya değer görmedi. Üçüncüde artık ben bunun önünü alayım durmayacak dedi. Bu kadar. Derin mana yükleme.
Eğitimsiz seviyesiz insanlarla tartışmayı bırakalı uzun zaman oldu .Ööfffff içim bayıldı. Sizin fikriniz düşünceniz çok kaba işte onu söylüyorum. Size göre doğru olabilir ama genele bakarsak hoş değil. Hani hediye almayan erkeklere hödük, düşüncesiz vs denir ya ne farkınız kalıyor? Ben söyleyim hiçbir fark yok![]()
Eğitimli seviyeli insan sizseniz durum daha vahimEğitimsiz seviyesiz insanlarla tartışmayı bırakalı uzun zaman oldu .
Yaa evet çok teşekkür ederimAA gebe misin succulent
Hayırlı olsun![]()
Zeki Demirkubuz'un bekleme odasi filmini izle, anlarsin niyetini .Aliskindir o etrafinda hocam hocam diye kosan kizlara.Hocam, 15 yaş var arada![]()
Seni bugüne kadar Allah korumuş ve yengenç. Benim de bir dönem iş görüşmesi için başka şehire giderken ineceğim mola yerini sorduğum biri vardı. Adamla aynı sektörde okuyormuşuz. Yaygın bir sektör de değildi. Ortak iş yaptığımız şirketler çıkınca telefon numaramızı aldık. O iş olmayınca ben tesadüfe inanmam belki de tanışma sebebimiz başkadır demişti. Anında topuklamıştım mesela. Cidden ortalık manyak dolu romantik bakamam ondan benarkadasimin yasadigi yer minicik,yuruyerek bir ucundan bir ucuna gidilebilen,cok küçük ve dis ulasima kapali. kış nüfusu birkac bin kisi. köy gibi herkes herkesin nerede yaşadığını, kim yerli kim dışarıdan geldi bilir. o yuzden evinin adresini bulmasina sasirmadik.
adam lambayi yak dedigine gore gelip geçerken bakacagi mesafeden biridir, yani oradandir diye düşündük. ki o bolgede durumu iyi olanlarin yaşayacağı türden bir yer, istanbulun en pahali ilcesinden daha pahali kiraları.
benim çıkarımım hali vakti yerinde bir beydi:)
ay ne bileyim yaaa , cok heveslenmistim cok isterdim bu hikaye tatli sonla bitsin, arkadasim nihayet aradığını bulsun diye.
aslinda o da cok heveslendi ama birileri işletiyordur, rezil olurum diye korktu. bi de "kolay kiz" olmak istemedi. daha kucuk bir yerden geliyor oralarda kizlar once hayir der, naz yapar erkekler pesinden kosar falan, oyle bir kültürde dogmus büyümüş. zannetti ki zaten hoslaniyorsa cikar karsima - ama adam demisti hayatinizda biri varsa veya sizi rahatsiz ettiysem yakmayin bir daha iletisim kurmam diye.
haliyle de kurmadi
bilemedim valla ben olsam kesin yazardim. Ama ben metrobuste tanistigi cocukla aynı anda inip tum kadikoyu beraber gezen biriyim (sonradan opera bale buddysi olduk birbirimizin, sureyada bulusur oyun izler dagilirdik). romantizme her zaman sans veririm olursa olur yani:)
hem bence sosyal medyadan slm yazmak daha kötü
romantizme her zaman sans veren biri olarak dmden yazmaya asla sans vermem, vermedim de. cok cabasiz ve basit geliyor.
Ama tabii ki hayatlar hayaller.