• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanılan adama çiçek yollamak ve tepkisi

Ööfffff içim bayıldı. Sizin fikriniz düşünceniz çok kaba işte onu söylüyorum. Size göre doğru olabilir ama genele bakarsak hoş değil. Hani hediye almayan erkeklere hödük, düşüncesiz vs denir ya ne farkınız kalıyor? Ben söyleyim hiçbir fark yok🤷🏻‍♀️
Eğitimsiz seviyesiz insanlarla tartışmayı bırakalı uzun zaman oldu .

Adama laf edenler neden etmiş anlamadım.
Konu sahibi gibi bir kişiyi takıntı haline getirip, adres bulup özel kuryeyle çiçek, hediye yollayan birinin normal bir iletişimi bile flörtöz gibi anlama ihtimali çok yüksek. Kendi kafasında kurup durmuş 2 yıldır ve bana çok rahatsız edici geldi yaptıkları. Normal bir insanın yapacağı şeyler değil.

Normal şartlarda, hoşlandığınız ve sizden de hoşlandığını düşündüğünüz birine çiçek göndermenizde sorun olmayabilir ancak bu iki sene boyunca flört bile olduğu belli olmayan bir iletişim için bence mantıklı bir seçim değil.
Ortada bir flört varsa ilişkiye dönmesi için iki sene beklenmez. Açıkçası birinden hoşlansam ve bu kadar uzun süre boyunca net bir adım göremesem, şansımı zorlamak yerine bazı şeyleri yanlış anlayıp anlamadığımı sorgularım içimde.
Adam mailde de niyetini kibar bir dille ifade etmiş. Bence siz bu kibarlığı bir kararsızlık ya da farklı bir umut olarak algılamak yerine artık bu durumu tamamen aklınızdan çıkarmayı düşünün.

25 yaşında gencecik bir kızsın ne işin var ki 40 yaşındaki adamla?
Sen hislerini söylesen beni yanlış anladım der bu şakalaşıyorduk der niye ciddiye aldın der.
Sana yapan başkasında böyle davranıyordur..

Konuya yazan bazı üyelerin ne düşündüğünü merak ediyorum. Konu sahibinin yazdığı somut hiçbir şey olmamasına rağmen adama edilmedik hakaret ( şerefsiz, yavşak , karaktersiz...) kalmamış.

Adamın tam olarak ne yaptığını sanıyorsunuz ? Şu anda çoğunuz adama sadece erkek olduğu için hakaret ediyor ve suçlu varsayımında bulunuyorsunuz.

Adam sadece işinin gerektirdiği ölçüde kibar ve hoş sohbet olamaz mı ?

Sizler iş yerinizde çalışma arkadaşlarınıza, ast ve üstlerinize kaba mi davranıyorsunuz ? İş yerinizden biri "X Hanım benimle tatlı tatlı konuşuyor, bana gülümsüyor, benden hoşlanıyor demek vb" deyip, peşinize düşerse; bu normal mi olacak yani ? Siz de adamı reddederseniz "şerefsiz, karaktersiz, yavşak vb" hakaretleri hak etmiş mi olacaksınız ?

adam seni kardesi gibi görüp samimi yakşaıyor olabilir. 15 YAŞ VAR ARADA. ama sen adamı resmen taciz ediyorsun. ev adresini bulup evine çiçek göndermeler notlar vs. adama hakaret edilmesinin sebebini anlamadım ama sorun kesinlikle sende. her samimiyeti bir şeylere yormayın.

2 sene boyunca flörtleşme mi olur ya? adamın gerçekten bir ilgisi olsa muhakkak bir adım atardı, zaten yeterince yeşil ışık almıştır senden. alıp da hala bu olay sürüncemede kaldıysa sen adamın tavırlarını yanlış yorumlamışsın belli ki. bazıları böyledir, karşı cinsle genel tavrı flörtöz olur. altında bir mana aramamak gerekir. kendini kazanova zanneden tiplerdendir. bir de yani ben de 40 larıma doğru gidiyorum yavaş yavaş. isimsiz çiçek , not, hediye vs alsam aklıma gelen ilk şey işletiliyor olduğum olur. hele bunun 2.si, 3.sü olursa o zaman önünü kesmek için de bir şey yazarım.

arkadasimin yasadigi yer minicik,yuruyerek bir ucundan bir ucuna gidilebilen,cok küçük ve dis ulasima kapali. kış nüfusu birkac bin kisi. köy gibi herkes herkesin nerede yaşadığını, kim yerli kim dışarıdan geldi bilir. o yuzden evinin adresini bulmasina sasirmadik.
adam lambayi yak dedigine gore gelip geçerken bakacagi mesafeden biridir, yani oradandir diye düşündük. ki o bolgede durumu iyi olanlarin yaşayacağı türden bir yer, istanbulun en pahali ilcesinden daha pahali kiraları.
benim çıkarımım hali vakti yerinde bir beydi:)
ay ne bileyim yaaa , cok heveslenmistim cok isterdim bu hikaye tatli sonla bitsin, arkadasim nihayet aradığını bulsun diye.
aslinda o da cok heveslendi ama birileri işletiyordur, rezil olurum diye korktu. bi de "kolay kiz" olmak istemedi. daha kucuk bir yerden geliyor oralarda kizlar once hayir der, naz yapar erkekler pesinden kosar falan, oyle bir kültürde dogmus büyümüş. zannetti ki zaten hoslaniyorsa cikar karsima - ama adam demisti hayatinizda biri varsa veya sizi rahatsiz ettiysem yakmayin bir daha iletisim kurmam diye.
haliyle de kurmadi 😞
bilemedim valla ben olsam kesin yazardim. Ama ben metrobuste tanistigi cocukla aynı anda inip tum kadikoyu beraber gezen biriyim (sonradan opera bale buddysi olduk birbirimizin, sureyada bulusur oyun izler dagilirdik). romantizme her zaman sans veririm olursa olur yani:)
hem bence sosyal medyadan slm yazmak daha kötü
romantizme her zaman sans veren biri olarak dmden yazmaya asla sans vermem, vermedim de. cok cabasiz ve basit geliyor.
Ama tabii ki hayatlar hayaller.
Seni bugüne kadar Allah korumuş ve yengenç. Benim de bir dönem iş görüşmesi için başka şehire giderken ineceğim mola yerini sorduğum biri vardı. Adamla aynı sektörde okuyormuşuz. Yaygın bir sektör de değildi. Ortak iş yaptığımız şirketler çıkınca telefon numaramızı aldık. O iş olmayınca ben tesadüfe inanmam belki de tanışma sebebimiz başkadır demişti. Anında topuklamıştım mesela. Cidden ortalık manyak dolu romantik bakamam ondan ben

Adam şöyledir böyledir diyenler ne yaşıyor anlamadım. Konu sahibinin hareketleri hiç normal değil. Hatta bir çok insan bu hareketleri taciz olarak bile değerlendirebilir. İki yıldır kendisi adamı takıntı yapmış. Adam evli değil diyor fakat buda bana inandırıcı gelmiyor.

takıntılısınız korkarım ben valla eşşek kadar adam yapacak olsa jesti yapar sizi tavlardı ki zaten 15 yaş farka bakarsak adamda gevşek

Bu konu acilmamis miydi. Orada da takinti seviyesinde bir kadin vardi, adam o konuda da hocaydi. Yuksek lisans yapiliyor falan her sey ayni.
Sadece adam bu sefer evli degil...
Ayni kisi degilseniz bile yaptiginiz romantik degil, urkutucu. Adam da niye yuklenilmise gelince burada ilk cevaplar ne yondeyse yuzde 90 devami oyle geliyor. Cogu uye kendi fikrini degil, etkilendigi fikri dile getiriyor yani

Şu erkeklerin peşinden koşmayın kendinizi kucultmeyin bu kadar. Kaçan kovalanır erkekler kovalamak ister, elde edemediği onlar için değerlidir , avucuna alabildigi degil, kim ne derse desin gercek bu. böyle yaptığınız sürece karşı tarafca hiçbir zaman değeriniz olmayacak.
Yanlış anlaşılmasın, açılmayı, hislerinden bahsetmeyi kastetmiyorum.
Bir kahve içmeyi teklif etmek başka, hoşlandığını belli etmek başka, ama ısrarla cicek göndermek hem de iki sene birini icinde tutarak, bu ne demek? Bu kadar kuracağınıza gidip acilsaydiniz bundan iyiydi. Kafanız net olurdu
İki yıldır hicbirsey olmamış.erkek gerçekten isterse bir yolunu bulur. O kadını elde etme ve ona ulaşmak için bütün çabasını harcar. Aklında yoksunuz. Ama siz evin adresini bile arastirmissiniz .sizinki hiç normal bir hareket değil.adamin bir sevgilisi olabilir.
Değer görmek ve iz bırakmak istiyorsanız kimsenin peşinden kosmayacaksiniz, kosturtucaksiniz.

Nedense adamın öyle dediğine inanmadım niye bilmiyorum bence bir takıntı ve avucunu yalama hikayesi

Back
X