aralıklı oruç yöntemlerinden biri 16 saat açlık 8 saat tokluk faydalı olduğu söyleniyor araştırabilirseniz beaber yapabiliriz16.8 nedir ,bende ilaçlar yüzünden çok kilo almaya başladım bende yapmak isterim .
Başarılar dilemeye geldimMerhaba hanımlar uzun zamandır kilo problemi yaşayan ve bir çok kez farklı yöntemler denemiş biri olarak yeniden başlıyorum 16.8 yöntemini kullanacağım bu sefer azimliyim inşallah olacak menü ve yaptıklarımı burada paylaşacağım katılmak isteyen olursa çok sevinirim :)
Çok teşekkür ediyorum inşallah bende düşebilirimBaşarılar dilemeye geldimben 70lerden 60a düştüm. Hayatımın en iyi kararıydı
Tamam yapalım ,daha önce biyerde okumuştum diyetle başlarken Pazartesi ya da Perşembe başlanılması daha iyi diye okumuştum tam nedenini bilemesem de Perşembe başlayalım mı ?aralıklı oruç yöntemlerinden biri 16 saat açlık 8 saat tokluk faydalı olduğu söyleniyor araştırabilirseniz beaber yapabiliriz
günaydınn :)) ben pazartesiden başlamıştım aslında ama perşembeden itibaren sizinle devam ederizTamam yapalım ,daha önce biyerde okumuştum diyetle başlarken Pazartesi ya da Perşembe başlanılması daha iyi diye okumuştum tam nedenini bilemesem de Perşembe başlayalım mı ?
Tartı da kilo yazan kısımda " LO " yazıyor
Yazık kiloma kızmış sanırım
Başlangıç kilomu bilmiyorum
Yeni gördüm kusura bakmayın 12ye kadar çay kahve su serbestGünaydın ,Perşembe şimdi nasıl olacak saat vs su içmeden yaşayamam su yasak mı ?:)
Günaydın ,Perşembe şimdi nasıl olacak saat vs su içmeden yaşayamam su yasak mı ?:)
Önemli değil ama ben zaten günde 1 öğün yiyen biriyim .Şöyle yapayım beraber diyet yapalım ama ben 3 günlük oruç tutayım 3.gün akşam sadece sıvı tüketeyim çorba gibi .Daha önce yapmıştım Ahmet Apa ile çok güzel kilo vermiştim yeni yıla kadar bakalım ne vereceğim .Yeni gördüm kusura bakmayın 12ye kadar çay kahve su serbest
Cok güzel olur inşallah beraber veririzÖnemli değil ama ben zaten günde 1 öğün yiyen biriyim .Şöyle yapayım beraber diyet yapalım ama ben 3 günlük oruç tutayım 3.gün akşam sadece sıvı tüketeyim çorba gibi .Daha önce yapmıştım Ahmet Apa ile çok güzel kilo vermiştim yeni yıla kadar bakalım ne vereceğim .
Anlaştık benimnde aslında 4Ben de günde 1 öğün yiyiyorum hanımlar. Buraya yazarsanız,ben de size yazarım. Bugun 5. Günüm
Bende güya sabah ögle yemiyorum ama akşamları yokmu o akşamlar beni mahvediyo
İnşallah pazartesi başlayacağım ,tartı işini halletmem lazım kaç kiloyum bilmeden olmaz sanırımCok güzel olur inşallah beraber veririz
Merhaba. Başarılar dilerim. Bende aralıklı oruç yapıyordum,şimdi OMAD yapmaya başladım. İnşallah her kes istediği kiloya ulaşırMerhaba hanımlar uzun zamandır kilo problemi yaşayan ve bir çok kez farklı yöntemler denemiş biri olarak yeniden başlıyorum 16.8 yöntemini kullanacağım bu sefer azimliyim inşallah olacak menü ve yaptıklarımı burada paylaşacağım katılmak isteyen olursa çok sevinirim :)
Başlangıç 22.11 kilo 73.8
Güncel 25.11 72.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?