Aralikli Orucla -en kalici deneyimim

Cok zararlı gidiyrosun böyle kaslarin erir , az yiyip herseyden yemek mideyi küçültmek daha faydali

Cok zararlı gidiyrosun böyle kaslarin erir , az yiyip herseyden yemek mideyi küçültmek daha faydali
Onu denedim işe yaramıyor bende Arada şoklamalar iyi geliyor eski yöntemime geri döndüm …herkeste kilo yapanlar farklı bence kimi şekerle kimi karbonhıdratla ben sebze ve balık ağırlıklı beslenerek vermiştim aralıklı oruçla tabii

Sebze ve salata sınırsız yanına balık tamamdır bazı sabahlar 2 yumurta ..12 günde yağdan vermeliyim ve hala birşey yemedim aslında açta değilim ve balık salatamı yapmaya başlayacağım

Yogun calisiyorum ki yazamadim ama cok iyi gidiyorum chloe ting 2 haftaya basladim

Chloe ting etnisk kesinlikle devam edecegim birakmak yok …yemek herseyi yiyorum sadece aksam daha az chloe ting yapiyorum mahvokuyorum bu yemege degmez diyor insan…cok zor geldi bana bu spor ama Herkes farketti 10 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…