Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

asli44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
2
0
36
Çorum
Merhaba bende hamileyim 5 hafta 4 günlük ama kadın doğuma haftaya gidicem çünkü kalp atışlarınıda duy gitmişken dediler ondan sabırla bekliyorum.İçinizde bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı?:49:

benim de sat 28 şubat,beklenen doğum tarihi 5 aralık,5+3 te gittim,2 kese gördük,doktor 10 gün sonra gel bebeklere bakalım dedi,cuma günü gidecem,inş. kalp atışlarını duyacam,2 kese gördük,ama kesenin içini görmedik,4 tane olmasından korkuyom,çünkü 2 kio meyve yiyom günlük,hamilelik öncesi 1 kutu folik asit bitirdim,şimdi tekrar yazdı doktor,tansiyonum çok düşük olduğu için,yetmiyo bıcırlara vitamin onun için diyorum acep 4 taneler mi:60::60::60:

bende aralık ayında inşşşşaaalllah diyimde bebeğimi kucama alıcam ocak ayında bi önceki bebeğimde, kalbi durduğundan almışlardı, çok şükür ki 3 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim bu kadar çabuk beklemiyordum aslında ilk denememizde geldi hemen:) bende dr a gitmedim henüz 4+5 günlük bugün 2 gün önce öğrendim dayanabilirsem de 15 gün gitmesem iii olcanı düşünüyorum önceki bebeğimde sürekli dra gidiyodum olur olmaz nedenle az öz gitmek gerek bu defa daha temkinli olucam inşallah
Allah herkese hamile kaldıktan sonra kucana almayı nasıp etsin sağlıkla inşallah artık günümüzde hamile kalanlar oluyo ama neticeye varan sayısı az o yüzden sürekli sağlıklı olup kucama alabilmem için dua ediyorum...

herkes içinde aynı duayı edicem:)

MERHABA kızlar
benimde sat 1 mart
bugün 6+1 görünüyor.

5+0 da doktora gittik. ultrasonda sadece keseyi gördü.
çok küçük dedi.
15-20 gün sonra gel dedi.
bakalım dedi

arkadaşlar bende inş aralıkta 2. kez anne olucam doktora gittim 6+2 dedi herşey normal ama kalp atışını dinletmedi 1 ay sonra çağırdı tekrar gitsemmi acaba ?

Selam benim bebeğimde şuanda 6+6:) Rabbim nasip ederse 2-3 aralık görünüyor..kontrollerimize devam ediyoruz 18 nisanda inşaALLAH randevum var inşaALLAH hayırlı sonuuç alırız...dualarım sizlerle..dualarınıza talibim..

Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere nasip etsin...salih evlat eylesin..amin..:49:

Son düzenleme:
selam bende aralık annesi olacam inşallah rabbim nasip ederse şu anda 5+0 günlüğüz gitmedim doktora henüz yarın randevum inşallah keseyi görürüz hepinizi kutluyorum

merhaba
5-6 kişi varız galiba.
benimde 6 aralık görünüyor.
haftaya kalp atışı dinlemeye gideriz.
hayırlısı inşallah...

Benim bugün 4+5 günlük bebeğim size demiştim ya bi önceki hamileliğimde dr a çok gittim falan bu defa 6 haftalıkken mi gitsem yoksa bu hafta mı gitsem gidince keseyi gördük göremedik oluyo erken olduğundan alttan bakalım falan diyolar istemiyorum bu defa çok müdahale edilmesini alttan falan... Beklemeli mi sizcede erkenden gitmenin alemi yok dimi???:44:

Merhaba ben ilk kez Allah nasip ederse anne olacağım tahmini doğum tarihimiz aralık 10 gibi inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız yavrumuzu yada yavrularımızı :) Bende hafta içi birgün kadın doğuma gideceğim herşey belli olur ama bende arkadaşların tavsiyeleriyle 1 haftadır bekliyorum doktora gitmeyi çünkü yok kese görünmedi bir daha gel yok kalp atışlarını duymadık birdaha gel diyecekler ben çok sitresli bir insanım canım sıkılacak ondan şuan sadece bekliyorum iyimi yapıyorum onuda bilmiyorum.

Merhaba benimde SAT 3 mart , 3 nisanda idrar testinde negatif çıktı ,9 nisanda yaptırdığım kan testiyle hamile olduğumu öğrendim değerim 75 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 170 çıktı aynı gün doktoruma gittiğimde ultrasonda keseyi göremedi,değerlerine göre hamilesin ama göremediğim için kesin bi şey diyemiyorum dedi bi hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sizce kesenin gözükmemesi normal mi geç döllenme olduğunu düşünüyorum ben ama yinede moralim bozuldu kesin var diyemiyorum deyince.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Merhaba benimde SAT 3 mart , 3 nisanda idrar testinde negatif çıktı ,9 nisanda yaptırdığım kan testiyle hamile olduğumu öğrendim değerim 75 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 170 çıktı aynı gün doktoruma gittiğimde ultrasonda keseyi göremedi,değerlerine göre hamilesin ama göremediğim için kesin bi şey diyemiyorum dedi bi hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sizce kesenin gözükmemesi normal mi geç döllenme olduğunu düşünüyorum ben ama yinede moralim bozuldu kesin var diyemiyorum deyince.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

geç döllenme olabilir canm,benim de adetime 6 gün kala kanda0, 3 gün geçtiğinde idrarda tek çizgi çıktı,4. gün 94,7. gün 480,1 hafta sonra yani5+2 de 2 kese gördük,içi net gözükmüyodu,10 gün sonra tekrar gelin bebeklere bakalım dedi,yarın keseerin içini görmeye gidecez,düşün ikiz omasına rağmen o kadar geç çıktı kanda,sonra hızlı bişekilde hcg arttı,endişelenme onun için hcg n çok güzel artmış,bebişi üzme:79::79:

çok teşekkür ederim iyi düşünmeye çalışıyorum pazartesi doktoruma gidicem inşallah görürüz, zaman geçmek bilmiyo 1,5 sene bekledik bu günler için ama 3 gün beklemek zor geliyo :) kan değerinde hamile olduğunu görmek bile harika bi duygu Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguları.İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz ...

hu huu bende aralıkta kucagıma alıcam inşallah bende son adetime göre aralık 18 gösteriyo bebişimin dünyaya geliş zamanı ya ben varya çok cahilmişim sözde herşeyi biliyorum bakalım ögreniyoz işte yavaş yavaş :49:

MERHABA kızlar
benimde sat 1 mart
bugün 6+1 görünüyor.

5+0 da doktora gittik. ultrasonda sadece keseyi gördü.
çok küçük dedi.
15-20 gün sonra gel dedi.
bakalım dedi

merhaba sudecan
benim de sat 1 mart
bugün 6+2 görünüyor. Ben bebişi çok erken öğrendim hala şaşkınım :))
Geçen hafta pazartesi keseyi gördük bana da 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi :49:

Ben hiç idrar testi yapmadım. Belirtilerden şüphelenip adetime bir gün kala 24 martta beta hcg yaptırdık 74 çıktı. Bebişimizi öyle öğrendik :)) Başka şehirdeki doktorum 2 gün sonra kan testini tekrarlayalım dedi. 26 martta tekrarladık 194 çıktı. İlk günler katlanarak artması gerekiyormuş değerin o yüzden çok normal dedi ama çok erken olduğundan doktora gitme henüz boşuna dedi. 4 nisanda gittim gebelik kesesini gördük çok şükür :49: Şimdi ise sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyoruz Ama onun için erkenden gitmeyeceğim. 20 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
merhaba sudecan
benim de sat 1 mart
bugün 6+2 görünüyor. Ben bebişi çok erken öğrendim hala şaşkınım :))
Geçen hafta pazartesi keseyi gördük bana da 15 gün sonra gel kalp atışları için dedi :49:

canım sen 6+2 iken gittiğinde keseyi gördünüz peki kalp atışı duyuldumu? bende aynı 6+2 de gittim kese göründü ama kalp atışını dinleyemedim:50: beni 1 ay sonraya çağırdı

kızlaar merhaba , ben de aranıza katıldım. şu anda 5+3 üm dün 11 mm kese göründü, 2 hafta sonra tekrar gidicem doktora :)) benim de doğum 13 aralık gözüküyor.:49:

Benim 16 aralık görünüyo bebiş gelişi:) idrar testim silik çıkmıştı 5 gündür bekliyorum bu akşam yenilicem testi artık 2 çizgiyi net görürüm diye düşünüyorum innşşşallah diyelim belirtileriniz ne durumda kızlar he bi de ben önüzümdeki 15 gün içinde dra gitmeyi de düşünmüyorum 8 haftalık olunca gidersem süper olcak dayanabilcekmiyim bilmiyom ama:))) belirtileriniz yazarmısınız ben 3 ay önceki bebekte çok uyuyodum 8 de falan uyuduğumu biliyorum ama bunda 12 yi görebiliyorum ilginç pek bi belirti yok şimdilik öncekinde de uyku hariç bişey yoktu ama...

Sizde nasıııılll???
:44:

Merhabalar

benimde son adet 4 martı geçen cumartesi tes yaptım pozitif çıktı inanamadım kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı pazartesi dr a gittik ultrasonda 1 aylık çıktı
benim doğumda allah izin verirse 9 aralık gözüküyor . Ama ben hala inanamıyorum
acaba hastamı oldum deyip sürekli tuvalete gidiyorum göğüslerim inanılmaz şiş belim ve kasıklarım da zaman zaman ağrı oluyor onun dışında pek bir sey yok dr 1 ay sonra çağırdı kalp atışları için ama nasıl bekliycem çok merak ediyorum birde evita diye bir hap verdi vitaminmiş size de verdimi aksama kadar internette sayfaları dolasıp bilgi alıyorum :)))

Back
X