Merhaba bende bu ay 2, aşılamayı denemeyi düşünüyorum .genetik testinin sonucunu da aldım arkadaşlar. normal çıktı :))) işte sadce kan pıhtılaşma yatkınlığı var dedi. şimdi duphaston içiyorum adet olunca gidicem dr a.
Inşallah tutar canım Rabbim rast getirsin2.asilamam bugün yapıldı hayırlısı bakalim
hadi bakalım inşallah güzel haberini de yaz buraya mutlu olalım :) beklemek zor evet ama az kalmış bol bol dua et :)merhaba arkadaslar ben 2 aralikda ikinci asilamami yaptirdim insallah hepimizinki tutar bu ay hayallerimiz yikilmaz beklemek cokzor ; (
saol canim hepimiz guzel haberler veririz insallah bugun catlatma ignemin 10. gunu idrar testim negatif cikdi dun pozitifdi artik vucutumda catlatma ignesinin etkisi gitti dige düşünüyorum; ( cok merak ediyorum sonucuhadi bakalım inşallah güzel haberini de yaz buraya mutlu olalım :) beklemek zor evet ama az kalmış bol bol dua et :)
canım benim bu benim 3. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu dış gebelik yüzünden sağ tüpümle birlikte alındı bebeğim. lafı tahlile getiricem.. ilk tutan aşılamada kanda 10. gün baktırdım negatifti sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum 12.gün baş dönmesinden şüphelenip idrarda baktım pozitifti. yani kesin sonuç 12. günden sonra belli oluıyor boşuna üzülme. hayılı haberler veririz inşallah hepimiz.. bu arada bende ilk 8 gün hiç belirti yoktu dün aşırı bir bel ve göğüs ağrısı oldu,göğüs ağrısı devam ediyor umutlandım biraz sende var mı belirti?saol canim hepimiz guzel haberler veririz insallah bugun catlatma ignemin 10. gunu idrar testim negatif cikdi dun pozitifdi artik vucutumda catlatma ignesinin etkisi gitti dige düşünüyorum; ( cok merak ediyorum sonucu
ben adet oldum canim ikincide tutmadi kismet ucuncuyecanım benim bu benim 3. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu dış gebelik yüzünden sağ tüpümle birlikte alındı bebeğim. lafı tahlile getiricem.. ilk tutan aşılamada kanda 10. gün baktırdım negatifti sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum 12.gün baş dönmesinden şüphelenip idrarda baktım pozitifti. yani kesin sonuç 12. günden sonra belli oluıyor boşuna üzülme. hayılı haberler veririz inşallah hepimiz.. bu arada bende ilk 8 gün hiç belirti yoktu dün aşırı bir bel ve göğüs ağrısı oldu,göğüs ağrısı devam ediyor umutlandım biraz sende var mı belirti?
Salı oldum bende ikinci aşılamamı rabbim inşallah yüzümüzü güldürür ne ilaç kullandınBende yarın 2.aşılamamı olucam inşallah
Ben femara die bi ilç kullandım canım şimdi oldum aşılamamı yatıyorum inşallah hayırlısıyla olurSalı oldum bende ikinci aşılamamı rabbim inşallah yüzümüzü güldürür ne ilaç kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?