aralıkta hamile kalmak isteyenler kader ortaklarim burdami:)

Benim gonal f te 3. günüm. Pazartesi muayeneye gidicem doktor neler söyledi paylaşırım. En azından insanın yalnız olmadığını hissetmesi ve onu anlayan o duyguları yaşayan kişilerle buluşabilmesi çok güzel.
Bu tür duyguları düşünceleri bilmeyen anlamaz yaşamayan hiç anlamaz o yüzden burada rahatça konuabiliyoruz.. inşallah tez zamanda kavuşuruz

Bu tür duyguları düşünceleri bilmeyen anlamaz yaşamayan hiç anlamaz o yüzden burada rahatça konuabiliyoruz.. inşallah tez zamanda kavuşuruz
Kesinlikle haklısın. Biz dertli dertli sorunlarımızdan bahsederken insanların bebeklerinden veya hamileliklerinden bahsetmeleri bazen üzer hepimizi. işte bu yüzden şimdi birbirimize destek zamanı :)))

bizde 1 yıldır istiyoruz ilk başta öle hemen isteyince olcakmış gibi düşünüyodum ama olmadıkça buayda olmicak yine olmicakkı moduna girdim.bendede eşimdede herhangi bir sorun olmamasına rağmen yok.. hsg çekildi...bu ay da aşılama yaptırdık 13.günü kan testi yaptırdık olumsuz sonuç daha adet olmadm ama bence bebek yok :KK43: inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize çoook istiyorummmmm:KK49:
aynen bizde de görünen hiç bi sorun yok ama işte zamanı değil demekkii aşılamanın kaçıncı günü bugun

h
ben bugün adet oldum aşılama olmadı :KK43:( siz nezamandır istiyosunuz peki.. neler yaptınz olması için
ayırlısı olsun canım üzülme ben iki yıldr evliyim korunmadık hiç ama olmadı geçen sne bende aşılama yaptrdım ama tutmadı tabi öncesnde klomen çatlatma falan klasik aşamaları geçtk bu senede haziran da tüp bebek yaptık ama ne yazıkki oda hüsranla sonuclandı son olarak bu ayın başında da laparoskopi oldum beklemedeym şimdi 3 ay kadar kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz

h

ayırlısı olsun canım üzülme ben iki yıldr evliyim korunmadık hiç ama olmadı geçen sne bende aşılama yaptrdım ama tutmadı tabi öncesnde klomen çatlatma falan klasik aşamaları geçtk bu senede haziran da tüp bebek yaptık ama ne yazıkki oda hüsranla sonuclandı son olarak bu ayın başında da laparoskopi oldum beklemedeym şimdi 3 ay kadar kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz
laparoskopi tam olarak ney daha öncede duydum ama ?

Back
X