- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
Slm kizlar.benim saclarim ayda normalde 1.cm uzuyordu.ben evde kendi kendime denedigim kurlerle ayda 2,5 cm uzatmayi basardim.trye tatile gittim ve orda hic bilmedigim bir kuafor benim istegim disinda sacimi kat yapti. sadece boyayip ucunu kesicekti oysa.ben sinirrden agladim ve eve gelince saclarimi kut kestim katlar okadar ileri derecedeydiki,kalin uzun saclarim ipince katlarla dolmustu.bu beni daha hizli uzatan bir kür arayisina soktu.internetten tc.aktarlar birligi baskan yardimcisi hande polat'in kuruyle karsilastim.bu arada kendisiyle tanisma firsatida buldum.kurünkesinlikle ayda 3 4 cm uzatacagini iddea ediyor.ve videoda eksik olan bilgiler var.direk ondan ogrendim.ben denemek ve bemimle baslamak isteyenler varsa beraber resimli yapmak isterim kür su:cörek otu yagi-ceviz yagi-hint yagi-susam yagi-badem yagi-jojoba yagi-sinamaki yagi-propolis. Butun yaglar 50 cc propolis 15cc.hint sinamakisi yagini hic bir yerde bulamadim yurt dusindayim.bulan koysun bulamayan icinse o bana sunu tavsiye etti hit sinamakisini zeytin yaginda 15 gun bekletip suzucen dedi. Ayrica at samouani kullaniyorum.onunda bayagi faydasi var.arti saclariniza sicak uslak haclu sarin.soguk suylada durulayin.saclariniz cok saglikli olur. Paril paril parlar.bu kuru haftada 3gün yaoicaz isteyen sabaha kadar birakabilir yagi isteyen se en az bir saat birakmali.ayrica saclariniza her zaman masaj yapin .bu kuru yaparkende saclariniza bastirarak msaj her bolgeye en az 30 ar saniye.ne kadar bastirmaliyiz derseniz elinize parmaginizla bastirin beyaz oluna kadarolan basinc dogru basinctir.benimle decam etmek istemeyenlerede yardimci olursam ne mutlu
Son düzenleme: