- 11 Eylül 2014
- 94
- 109
- 103
- Konu Sahibi bisorumvar
-
Eşiniz sizin evcil hayvanınız mı? Siz ona sahip çıkmak mı zorundasınız uçkuruna mukayyet olsun diye? Ne demek boş bırakırsan tabi ki yapar?Bir erkegi bos bırakırsan tabki yapar erkek sonucta ama bn oyle dusunmuyorum catır catır karıstırırım hatta telefnu ortalarda dır hep gene de karıstırırım huyum kurusungorusunuzede saygi duyarım ama huyumdan vagecesim de yok
Terbiyesizlik yapmayın tabkide evliligime sahip cıkmak zorundayım ozaman bn evde oturayım saf saf kocamda saman altından su yürütsün ohh ne güzel nasıl bir mantık var sizde anlamadımEşiniz sizin evcil hayvanınız mı? Siz ona sahip çıkmak mı zorundasınız uçkuruna mukayyet olsun diye? Ne demek boş bırakırsan tabi ki yapar?
Kocanız saman altından su yürütebilecek biriyse neden evlisiniz? Üslubunuza dikkat edin ayrıca.Terbiyesizlik yapmayın tabkide evliligime sahip cıkmak zorundayım ozaman bn evde oturayım saf saf kocamda saman altından su yürütsün ohh ne güzel nasıl bir mantık var sizde anlamadım
Terbiyesizlik yapmayın tabkide evliligime sahip cıkmak zorundayım ozaman bn evde oturayım saf saf kocamda saman altından su yürütsün ohh ne güzel nasıl bir mantık var sizde anlamadım
Sonucta yaparmı yapmazmı bnu bilemessiniz tbikide önlem alınmalı guvensizlikle bir alakası yok herkadının vardır boyle huyuSiz bakmadiginizda saman altından su yürütecek kadar sizi sevmeyen, guvenmdiginiz bir eşiniz varsa bu daha kotu değil mi ama
Pardonda uslubumda ne var ki sz dikkat edin bence hayvan fln ne oluyor ayrıca evli degilsiniz sanırım anlamakta gucluk cekiyorsunuzKocanız saman altından su yürütebilecek biriyse neden evlisiniz? Üslubunuza dikkat edin ayrıca.
Valla aynı düşünüyorum. Şaşırıyorum bu dedektif gibi eşinin telefonunu kurcalayanlara. Kafamı takamam böyle şeylere. Hayat kısa, aldatıyorsa nasıl olsa öğrenirim bir şekilde, böyle şeyler gizli kalmaz, o zaman da ayrılırım. Yoksa da kimseyi huzursuz etmeye hakkım yok, en başta da kendimi.
+1Kocanız saman altından su yürütebilecek biriyse neden evlisiniz? Üslubunuza dikkat edin ayrıca.
Evli değilim ve ben bakmıyorken benim arkamdan iş çevireceğine ihtimal verdiğim biriyle de evlenmem. Düşündüğünüz üzre bütün erkekler aldatır diye bir şey yok. Karakterli insan aldatmaz. Şimdi siz eşinizin telefonuna 2342984 kez baksanız da içinde öyle bir şey varsa sizi aldatır zaten. Güvensizlik değil demişsiniz ama bu tamamen güvensizlik.Pardonda uslubumda ne var ki sz dikkat edin bence hayvan fln ne oluyor ayrıca evli degilsiniz sanırım anlamakta gucluk cekiyorsunuz
Her kadının böyle bir huyu yok!Sonucta yaparmı yapmazmı bnu bilemessiniz tbikide önlem alınmalı guvensizlikle bir alakası yok herkadının vardır boyle huyu
Canm bnm evli olunca anlarsın ama sen bu sekilde yap evlenince snin görüsünde bu benim gorusumde bu ne sen benim dedigimi anlarsın ne ben senin dedigini yaparmEvli değilim ve ben bakmıyorken benim arkamdan iş çevireceğine ihtimal verdiğim biriyle de evlenmem. Düşündüğünüz üzre bütün erkekler aldatır diye bir şey yok. Karakterli insan aldatmaz. Şimdi siz eşinizin telefonuna 2342984 kez baksanız da içinde öyle bir şey varsa sizi aldatır zaten. Güvensizlik değil demişsiniz ama bu tamamen güvensizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?