Arama geçmişi

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Merhabalar kızlar, lütfen kötü yorum yapmayın. Sadece merak ediyorum, bakın noktalama işaretlerini de koyuyorum. Eşim i phone kullanıcısı, bi kaç kez kurcaladigim da hep arama geçmişi silinmiş. Ama biliyorum telefonundan internete giriyo ama hep silmiş. Bi keresinde de gördüm silmeye unutmuş ne göreyim hep ıgrenccccccc sitelere girip videolar izlenmiş telefonu kafasına çaldım. Şimdi de hep siliyo gene girip girmiyo bilmiyorum merak ediyorum nasıl bi yol bulmaliyim? Nasıl yakalayabilirim? Ve en önemlisi bu adam neden siliyor? Gene bi b*klar mı yiyor? Çok rahatsız oluyorum.....

Siliyosa vardır bir şeyler.Bilgisayarda olsa sistem geri yükleme yap derim ama iphonela ilgili bir bilgim yok.

Daha önce silmeyi unuttuğunda birşeyler yakaladıysanız muhtemelen yine aynı durum devam ediyor..

Öncelikle yakaladığınızda ne olacak onu bi netleştirin kafanızda. Kavga edip sonra da affedicekseniz yakalamamanız daha sağlıklı.. yoksa ilerleyen zamanlarda iyice yüzsüzlüğü ele alır aleni yapmaya başlar..

Yasak olan şeyler hep cazip gelir. Keşke ilk gördüğünde bu kadar tepki vermeseydin. Şimdi her yaptığını saklayacak, dürüst olmayacak.

Var biliyorum bi yakalasam offf peki yakaladım mesela nasıl davranmalıyım

Uyuyunca deneyecem

Bence bulursan bile bak böyle böyle bunları buldum diye kavga çıkartma çünkü aman bak telimi karıştırmışsın,sana güvenemiyorum falannfilan diyip üste çıkabilir.Sakin olmaya çalış,bekle biraz zaman geçsin yine geçmişi falan unutsun,sonra neden izliyorsun diye sakin sakin konuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…