- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Siliyosa vardır bir şeyler.Bilgisayarda olsa sistem geri yükleme yap derim ama iphonela ilgili bir bilgim yok.
İcloudta yedekleme yapıyorsa belki geri döner.Of dmi siliyosa bu adam kesin bi b*klar yiyo benden ödü patlıyor siliyo kesin offf yakalamak lazım ama nasıl?
Var biliyorum bi yakalasam offf peki yakaladım mesela nasıl davranmalıyımDaha önce silmeyi unuttuğunda birşeyler yakaladıysanız muhtemelen yine aynı durum devam ediyor..
Öncelikle yakaladığınızda ne olacak onu bi netleştirin kafanızda. Kavga edip sonra da affedicekseniz yakalamamanız daha sağlıklı.. yoksa ilerleyen zamanlarda iyice yüzsüzlüğü ele alır aleni yapmaya başlar..
Yasak olan şeyler hep cazip gelir. Keşke ilk gördüğünde bu kadar tepki vermeseydin. Şimdi her yaptığını saklayacak, dürüst olmayacak.
Sahi mi deneyeceğim akşamİcloudta yedekleme yapıyorsa belki geri döner.
hala siliyosa aynı konu üzerinde şüphelenmemen için bi neden yok
Bilmiyorum veriler yükleniyorsa mantıken geçmiş de yüklenir herhalde.Sahi mi deneyeceğim akşam
Benim ablası :) 6 aylik kızım varAvatarındaki minnak senin mi?
Allah bağışlasın çok tatlı maşallah
Uyuyunca deneyecemBilmiyorum veriler yükleniyorsa mantıken geçmiş de yüklenir herhalde.
Uyuyunca deneyecem
Kesinlikle bi yakalasam emin olsam adam gibi konuşurumsürekli siliyor, silmeyince yakalanıyor. bişiler karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?