- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
Şimdi arkadaşlar demişsiniz ki rezervasyon olayından sonra daha ne arama kaydı diyosun sen. Doğruu! Çok haklısınız ama diyorumya dengem şaştı artık benim inanın
Ya şöyle düşünüyorum bir keresinde alışveriş merkezinde gezerken öğrencisi slm verdi diye adamın burnundan getirdim, bi keresinde bilgisayarında bi bayan isminde dosya vardı ve işle ilgiliydi silinmişti dosyanın içeriği çıldırmıştım aldı bilgisayarcıya götürdü yanımda açtırdı dosyayı gerçekten iş içindi şimdi o kadar pişmanım ki buna benzer bir sürü hikaye var..
Tabi bu arada oda sütten çıkmış ak kaşık değil arkadaşlar dikkat etmedi bazı konularda bazılarına fırsat verdi yumuşak yüzlü olduğundanmıdır nedir ama üniversiteleri bilirsiniz defikodu vs beni çok üzdüğü zamanlar da oldu belkide herşeyden nem kapmamın sebebide buydu yani o güveni tam anlamıyla veremedi bana ama dediğim gibi ne istediysem de yaptı
Şimdi bu rezervasyon olayından sonra çok başka herşey ben gerçekten şok oldum şu an diyorum ki ben neden ortalığı yıkmadım yani tartıştım bağırdım çıktım evden ama çok büyük bi kavga etmeliydik o kadar büyük olmalıydı ki herkes duymalıydı sebebini gibi düşünceler geçiyo aklımdan sürekli çünkü içim soğumadı güven desen bitti.
Ayrılmakta istemiyorum aptalım çünkü neyse belki destek alırsam aklım başıma gelir
Siz en küçük olaylarda bile o kadar büyük tantana çıkardınız ki iş ciddiyete binince verdiğiniz tepkilerin bir manası olmadı. İşin özü bu. Evlilik ve hayat sizin biz karışamayız ama benim bundan sonra tavsiyem biraz sessiz ve derinden gidin, hatta değiştim artık kısıtlamıyacağım havalarında gezin ve gözlemleyin eşinizi. Siz eğitimli işi gücü olan kadınsınız o adama bağlı değilsiniz bunu unutmayın. Ben de aldatıldım ilk evliliğimde, halden anlarım yani. Üstelik benimkiler kör göze parmak şeklinde hep gözüme sokuldu.