arama kaydetme?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.697
133
kızlar iphone da ücretsiz arama kaydetme yolu var mı? internette araştırdım bulamadım.

not: bu arada her konu açışımda yanlış yere açtığım için banlanıyorum. bu konuyu nereye açacağımı bulamadım. eski konulardan baktım bu tarz konu açan çok olmuş bu bölüme. o yüzden burda açtım konuyu. yüzüncü kez bu yüzden banlamayın lütfen

Her telefonda var. Arayınca karsidaki acınca arama menüsünde aramayı kaydet vardır

Vardır her akıllı telefonda var.
her telefonda yok kız benim samsungda yok hatta bakmıştım arkadaşımın xiaomisinde var mesela.program indirmek gerekiyo olmayanlarda.ama suç tabi bu arada konuşma kaydetmek.konu sahibi appstore'da aramadın mı ben google'dan baktığım halde çıktı karşıma ücretsiz de ücretli de.

Benim xiomi önceki general mobiledı ikiainde de vardı olmayanı ilk defa duyuyorum

iPhone’da yok
Eminim
Son kararım

Başka her telefonda var ama iPhone’da yok.
ya varya şuan sinirden kudurucam. atıp telefonu kırmak istiyorum. iphone un isminden başka birşey yok. samsungda ücretsiz kullanılabilen uygulamalar iphone ya ücretli ya da reklamdan kullanılmayacak durumda.
yazıklar olsun diyorum. atıp kırmazsam da aldığım günki gibi duruyor aptal telefon.

Sanırım siz kullanmayı beceremiyorsunuz bu kadar sinirlenecek bir durum yok ben 10 senedir sadece iphone kullanıyorum henüz ücretsiz uygulamalarla halledemediğim bi şey olmadı. Bu arada arama kaydetmenin iphone da olmaması doğal çünkü bu bir suç :)

suçsa neden tüm telefonlarda var. ayrıca ne için kaydettiğine bağlı. yani mahkeme vs dışında iş için de kaydedebilirsin. yani suç diyip iphone dışında telefon kullanannalranı hayatını kolaylaştıran bir uygulamayı ve herkesin kullandığı uygulamayı kullandırmıyorsa gayet bin pişman eder aldığına. ve kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. ayrıca iphone da ücretli uygulamalar var. ücretsiz yok. paraya gelince suç olmuyor sanırım iphonda

Hanımefendi tabii ki ücretli uygulamalar var. Uygulamaları yazan kişiler yalnızca apple calısanları değil, uygulama geliştirmeyi meslek edinmiş insanlar var amme hizmeti yapacak değiller tabii ki ücretli olacak ücretsiz yok demeniz de komik yani ben 10 senedir belki 1000 tane uygulama kullanmışımdır ücretsiz. Çevremde de onlarca kişi kullanıyor ilk defa arama kaydedilmiyor diye “bin pişman” olan gördüm bu kadar nefret ediyorsanız kullanmayın babamın değil bildigim kadarıyla sadece sizin talepleriniz gülünç geldi. Appstore a baktım simdi sadece ilk sayfada sekiz tane ÜCRETSİZ arama kaydetme uygulaması saydım siz kullanmayı beceremiyosunuz bence.

neyse uğraşamıcam hiç sizle

Benim telefonumda var, biriyle konuşurken adres tarifi oluyor , çocuğun okulla ilgili bir şeyini yada bilgi almak için aradığım yerler oluyor vs. tüm bunları kaydediyorum. Yani bence çok kullanışlı bir program.

Telefonunuza programı indirip, yükleyin.

programın ismi ne ki?

Steve jobs ağlıyordu...

programın ismi ne ki?

Benim bu telefonumda vardı zaten sonradan yüklemedim. Ama önceki telefonuma kendim yüklemiştim. iPhone değildi iki telefonumda. O yüzden program ismi veremeyeceğim. Google dan araştırırsanız bulursunuz mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…