Arama konusu

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba,sizlere bir sorum olacak; ortada kötü bir durum yokken birden aramayı kesen, siz bir kez aradığınızda açmayan ve aramanıza beş gündür dönmeyen bir erkeği bir daha arar mısınız ? Bu insan hastaydı yani grip olmuş fakat yaşıyor sosyal medya paylaşımında bulunuyor. Ancak arama durumu bu ne yapardınız ?

Bırakırım o çabalasın samimi ise çabalar değilse bitsin derim
Kayıtsız olana lakayıt olacaksın

Bırakırım o çabalasın
Kayıtsız olana lakayıt olacaksın
Anladım hani hastaydım vs diyip çok da merak etmemişsin der mi ? Haksız konumda olur mu insan yani ? Aramadan üç dört gün sonra da mesaj attım tek bi mesaj nasıl oldun iyileştib mi diye ona bakmadı bile Ortada da bir şey yoktu yani .

Sen daha çok yazarsın böyle nasılsın diye sorup durursan.. ay yazma şuna kadın olarak küfür etmedikten kişiliğine hakaret vs etmedikten sonra hiç bi koşulda mesaj atmana gerek yok.

Paşam cevap bile vermemiş e biliyo senin yazacağını

Tekrar aramazdım, o ararsa da cevap vermezdim. 5 kere ararsa üst üste ancak o zaman lütfedip dönüş yapardım 5 saat sonra ama. Kısa kesip kapatrdım. İşte o zaman kıymete binersin.

adam size dönmek , cevap vererek umut vermek, iletişimi sürdürmek istemiyor.
evli,nişanlı, sevgili durumları yoksa (ki bence başka flörtler var en azından) yoğunum, hastayım, cenaze var ...vs hikaye.
siz de adamı silin

Eğer öyle bir şey deme ihtimali varsa arkana bakmadan kaç derim
Narsizim bu, nerde görsem tanırım
Pırlantadan sanıyor Olabilir kendini ve bazı yerlerini
Hasta ama grip sanırım öyle kanser falan değil yani

Durduk yere olmaz o işler genellikle.
İletişim durmadan önce bir konuda zıtlaşma veya anlaşmazlık yaşandı mı? Yaşandıysa ben o konu ile ilgili konuşmak ve bir yanlış anlaşılma varsa düzeltmek adına arardim.
Hiçbir sorun yokken karşı taraf birden garip bahanelerle iletişimi durdurduysa aramazdım. Çünkü karakteri böyle olabilir, bir iyi bir kötü. Bana gelmez yani. Ya da daha kötü senaryolar da olabilir, örneğin eski sevgilisi ile arasını düzeltmiştir boşlukta araya reklam girmiş olabilirim diye düşünürüm asla aramam. Veya başka birine ilgi duyduysa benimle iletişimi kesmiştir diye düşünürüm ve yine asla aramam. Hatta ben bu tip olayları saygısızlık gördüğüm için kesinlikle sosyal medyadan da takipleri çift taraflı geri çeker ve telefonumdan numarasını silerdim. Trip atma olarak yapmazdım bunları, kendime saygımdan yapardım. Gereksiz görürdüm o kişiyi yani o noktadan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…