- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Anladım hani hastaydım vs diyip çok da merak etmemişsin der mi ? Haksız konumda olur mu insan yani ? Aramadan üç dört gün sonra da mesaj attım tek bi mesaj nasıl oldun iyileştib mi diye ona bakmadı bileBırakırım o çabalasın
Kayıtsız olana lakayıt olacaksın
Yooo olmadı hatta aramayı kesmeden bir gün evvel kendi aradı gayet normal konuştuk vsDurduk yere aramayı birakmamistir. ..anlasamadiginiz bir konu mu oldu?
Sen daha çok yazarsın böyle nasılsın diye sorup durursan.. ay yazma şuna kadın olarak küfür etmedikten kişiliğine hakaret vs etmedikten sonra hiç bi koşulda mesaj atmana gerek yok.Anladım hani hastaydım vs diyip çok da merak etmemişsin der mi ? Haksız konumda olur mu insan yani ? Aramadan üç dört gün sonra da mesaj attım tek bi mesaj nasıl oldun iyileştib mi diye ona bakmadı bileOrtada da bir şey yoktu yani .
Tekrar aramazdım, o ararsa da cevap vermezdim. 5 kere ararsa üst üste ancak o zaman lütfedip dönüş yapardım 5 saat sonra ama. Kısa kesip kapatrdım. İşte o zaman kıymete binersin.Merhaba,sizlere bir sorum olacak; ortada kötü bir durum yokken birden aramayı kesen, siz bir kez aradığınızda açmayan ve aramanıza beş gündür dönmeyen bir erkeği bir daha arar mısınız ? Bu insan hastaydı yani grip olmuş fakat yaşıyor sosyal medya paylaşımında bulunuyor. Ancak arama durumu bu ne yapardınız ?
Sen yedeksin canım çünkü, belki de yedeğin yedeğisin, adamın trafiği yoğun, sıra sana gelmiyor. Sen de oturup neden diye düşünüyosun ahhh ahhh !!!!Yooo olmadı hatta aramayı kesmeden bir gün evvel kendi aradı gayet normal konuştuk vs
Sagdan ilk cikisa yönelirimYooo olmadı hatta aramayı kesmeden bir gün evvel kendi aradı gayet normal konuştuk vs
adam size dönmek , cevap vererek umut vermek, iletişimi sürdürmek istemiyor.Anladım hani hastaydım vs diyip çok da merak etmemişsin der mi ? Haksız konumda olur mu insan yani ? Aramadan üç dört gün sonra da mesaj attım tek bi mesaj nasıl oldun iyileştib mi diye ona bakmadı bileOrtada da bir şey yoktu yani .
Eğer öyle bir şey deme ihtimali varsa arkana bakmadan kaç derimAnladım hani hastaydım vs diyip çok da merak etmemişsin der mi ? Haksız konumda olur mu insan yani ? Aramadan üç dört gün sonra da mesaj attım tek bi mesaj nasıl oldun iyileştib mi diye ona bakmadı bileOrtada da bir şey yoktu yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?