Arama konusu

Cepte misiniz? Sizi cepte görüyor bana kalırsa ve sınırlarınızı ölçmek istiyor. Siz aramayı sormayı bırakınca, peşine düşme sınırınızi görmüş olacak. Ondan sonra aramaya sormaya başlar. Bunları niye yapıyor diye sorarsanız, birkaç tahtasi eksik, ondan.

Yani en son sürekli onun tek taraflı beni aramasından şikayetçiydi o kadar. Onun dışında bişe yoktu ama arayınca da açmadı işte .

Yani en son sürekli onun tek taraflı beni aramasından şikayetçiydi o kadar. Onun dışında bişe yoktu ama arayınca da açmadı işte .

Cevap vermemek de bir cevaptır aslında. "İstemiyorum" olarak yorumlanır. Sizi istemeyen birini aramayı geç, "neden acaba" diye düşünmek için bile zahmete girmeyin.

Aşkımdan ölsem aramam , beş günün sonunda da arasa da açmam.

Aman arkadaşlar konu kapanabilir artık kendisi şuan yılbaşı eğlencesindeymiş bir arkadaşının storysinden yakaladım

Niçin gerçeği kabullenmiyorsunuz

Güzel beynimi hiç yormazdım böyle dengesizler için.siz aramayın derim.bi tarafları kalkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…