Arkadaşlar merhaba ara ara çaktırmadan esimin telefonunu kurcalarim.Ama ona çok güvenirim bugüne kadar beni aldatacagi aklımın ucundan bile geçmedi.o zaman niye karıştırıyorum diyeceksiniz yapısal bir özellik biraz meraklimiyim neyim bilmiyorum.yanlış ama yapıyorum . öyle didik didik etmem yani.Ama bakarım.gecen özellikle bir dizi oyuncusunu aratmis önce dizinin oyuncalarini aratmis sonra özellikle kadının adını aratmis belki yersiz ama çok bozuldum.ustelemedim dün gene bir baktım başka bir kadın oyuncu özellikle aratilmis.bu arada ilk aratmasinda Ben malum olay sonrası dusa girmiştim.amaç başka bişey mi anlamadım öyle olsa daha açık kadinlarami bakardiakşam artık çok sinirlendim ve saydirdim.götürdüm yastigini salona firlattim . yanına geldi baya tartıştık . Ben sağlıklı göremiyorum eskiden kimseye ne bakardı ne arardi.kilolarim yüzünden aramızda sorunlar var ama ben hiç bu şekilde düşünmemiştim artık diyorum bu adam fırsatını bulsa aldatır miki beni.şimdiden teşekkür ederim.birde su var aldattı demiyorum ama daha once benden başka kimseyle ilgilenmezken hatta ben ay ne kadar güzel kadın falan dediğimde hayatın sen daha güzelsin diyen adam bu şekilde aramalar yapınca acaba diyorum ilgisi merakı kaymaya mi başladı.birde sevistikten hemen sonra bunu yyapmasına incindim galiba
Arkadaşlar lütfen ben sadece icimdeki ikilemi sordum aldattı demedim.ve son noktayida koydum eşimle problemi çözdüm olay bitti.destek olan herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar lütfen ben sadece icimdeki ikilemi sordum aldattı demedim.ve son noktayida koydum eşimle problemi çözdüm olay bitti.destek olan herkese teşekkür ederim
Son düzenleme: