Arama motorunda kadın isimleri?

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Arkadaşlar merhaba ara ara çaktırmadan esimin telefonunu kurcalarim.Ama ona çok güvenirim bugüne kadar beni aldatacagi aklımın ucundan bile geçmedi.o zaman niye karıştırıyorum diyeceksiniz yapısal bir özellik biraz meraklimiyim neyim bilmiyorum.yanlış ama yapıyorum . öyle didik didik etmem yani.Ama bakarım.gecen özellikle bir dizi oyuncusunu aratmis önce dizinin oyuncalarini aratmis sonra özellikle kadının adını aratmis belki yersiz ama çok bozuldum.ustelemedim dün gene bir baktım başka bir kadın oyuncu özellikle aratilmis.bu arada ilk aratmasinda Ben malum olay sonrası dusa girmiştim.amaç başka bişey mi anlamadım öyle olsa daha açık kadinlarami bakardiakşam artık çok sinirlendim ve saydirdim.götürdüm yastigini salona firlattim . yanına geldi baya tartıştık . Ben sağlıklı göremiyorum eskiden kimseye ne bakardı ne arardi.kilolarim yüzünden aramızda sorunlar var ama ben hiç bu şekilde düşünmemiştim artık diyorum bu adam fırsatını bulsa aldatır miki beni.şimdiden teşekkür ederim.birde su var aldattı demiyorum ama daha once benden başka kimseyle ilgilenmezken hatta ben ay ne kadar güzel kadın falan dediğimde hayatın sen daha güzelsin diyen adam bu şekilde aramalar yapınca acaba diyorum ilgisi merakı kaymaya mi başladı.birde sevistikten hemen sonra bunu yyapmasına incindim galiba
Arkadaşlar lütfen ben sadece icimdeki ikilemi sordum aldattı demedim.ve son noktayida koydum eşimle problemi çözdüm olay bitti.destek olan herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çok afedersiniz ama saçmalığın bu kadarı. Adam oyunculara bakmış yahu. Hemen hemen hepimiz her gün bir ünlüyü aratabiliyoruz. Nasıl aldattı diye bir hitamda bulunuyorsunuz. Bende sandımki çevrenizden bir bayanı arattı. HEYY ALLAHIM

Bende bunu sormak için yazdım buraya acaba tepkim haksizmi diye.sorun oyuncu incelemesi değil aslında biz beraber olduktan sonra hemen sonra ben duştaydım bunu yapması ve daha once hiç böyle merakları olmamasi

Çok afedersiniz ama saçmalığın bu kadarı. Adam oyunculara bakmış yahu. Hemen hemen hepimiz her gün bir ünlüyü aratabiliyoruz. Nasıl aldattı diye bir hitamda bulunuyorsunuz. Bende sandımki çevrenizden bir bayanı arattı. HEYY ALLAHIM
Aldattı demedimki zaten eşime çok güveniyorum ama icime düşen kurtta acaba diyorum ilgisi merakı başka yone kayiyormu

Ben kadin erkek begendigim begenmedigim oyunculari aratirim. Hmmm bu alayli ama cok iyi oyuncu, bu okullu berbat bir oyuncu diyebilirim. Benden yasca kucukler genelde . Onlar iliski istese ben istemem. :-)

Dün akşam burada İçimdeki Firdevs Yöreoğlu diye bir başlık vardı, merak ettim kimmiş diye arattım Google'da. (Nebahat Çehre çıktı)

Eşim görürse benim lezbiyenliğe kaydığımı düşünmez inşallah.
Ben başka detaylara takıldım ama olsun siz bu açıdan baktınız.Bende kendimden emin olamadığım için yanlismi yapıyorum diye sordum.bazen insan duygularla hormonlarla hareket ediyor

Dün akşam burada İçimdeki Firdevs Yöreoğlu diye bir başlık vardı, merak ettim kimmiş diye arattım Google'da. (Nebahat Çehre çıktı)

Eşim görürse benim lezbiyenliğe kaydığımı düşünmez inşallah.
Ben başka detaylara takıldım ama olsun siz bu açıdan baktınız.Bende kendimden emin olamadığım için yanlismi yapıyorum diye sordum.bazen insan duygularla hormonlarla hareket ediyor

Alt tarafı ünlü birini aratmış çok normal.. Demek ki normal hayattan çevresinden vs olan kadınların adını görsen arama motorunda direkt aldatılıyorum diyeceksin.

Lütfen ünlülerin resmine bakmasını ya da ismini aratmasını abartma cidden yaptığı anormal değil senin yaptığın anormal geldi bana.

Ünlüden kıskanmak...

Alt tarafı ünlü birini aratmış çok normal.. Demek ki normal hayattan çevresinden vs olan kadınların adını görsen arama motorunda direkt aldatılıyorum diyeceksin.

Lütfen ünlülerin resmine bakmasını ya da ismini aratmasını abartma cidden yaptığı anormal değil senin yaptığın anormal geldi bana.

Ünlüden kıskanmak...
Teşekkür ederim evet abartmisim sayenizde anladım

Teşekkür ederim evet abartmisim sayenizde anladım
Bazı detaylar dediğiniz.
Bende bu kadın güzel dediğimde eşim aynı tepkiyi verir, sen çok daha güzelsin hatta neresi güzel bunun, sonra kimki bu oyuncumu şumu bumu derken oda merak edip alıcı gözle bakmaya başar:KK53:
Buda doğal bişey güzel olduğunu farkedince merak edip aratmasıda
Hepimiz insanız ve güzel şeyler hepimizin ilgisini çeker.
Ama merak etmeyin bunlar aldatmaya sebep değil:KK39:

Pek çok kez sadece kadın oyuncuları aratıyor sanırım eşiniz.
Bir dikkat çeker, iki dikkat çeker, belki üç dikkat çeker ama sürekli her dizinin esas kızını aratan bir eşim olsaydı, çaktırmazdım ama ben de bozulurdum. Kilolu biri olarak da acaba düzgün fizikleri için mi bakıyor diye de düşünürdüm doğruya doğru. Yoksa müthiş oyunculuklarını mı beğenecek hepsinin? :)

Ama bu büyütülecek, ciddi ciddi dert edilecek bir şey değil, belki sadece hırslanabileceğiniz bir vesile.
Kilo vermeyi düşünür müsünüz? İşi kendi içinizde inada bindirseniz ve şu durumu kendiniz için avantaja dönüştürseniz ne güzel olur.

Ne kadar çok boş vaktiniz varmış:işsiz:ve kendine aksiyon arıyorsun...:KK69:
Haklısınız hepimizin bol bol boş vakti var.
O eşinin tlfonunu kurcalamış
Biz burda tanımadığımız birinin hayatının okuyup yorum yapmaya,
Gerçekten hepimizin çok boş vakti var:KK70:

Back
X