Arama motorunda kadın isimleri?

Ben de olsam bozulurdum , benzer bir konudan benim de eşimle tartışmışlığım var hatta :-)
çünkü ben pek hatta hiç bakmam bu oyuncu kimmiş diye , filmi çok beğenirsem yönetmen kimmiş başka hangi filmleri varmış diye bakarım ama oyuncuyu hiç merak etmem , ben de eşime öyle tepki vermiştim zaten:KK23:

Ama aldatma falan bunlarla ilişkili olamaz. kilo almanız sizin kendinizi kötü hissetmenize neden olmuş biraz galiba..

Kadınların fotoğraflarına bakması hele o andan sonra hiç hoş değil. hoşunuza gitmiyorsa açıkça söyleyin rahatsız olduğunuzu. erkekler netlik ister. ama bu yaptığı şey sizi aldatacağı anlamına gelmez. ayrıca kusura bakmayın ama gerçekten dediğiniz kadar güvenseydiniz telefonunu kurcalamaz, acaba beni aldatır mı diye düşünmezdiniz. Bence yeterince net değilsiniz.

Evet abartmışsınız.
Ama ay ne güzel kadın dediğinizde sen daha güzelsin hayatım demesinden de ilgisinin sadece sizde olduğunu düşünmeniz de bana abartı geldi.

Benim anlamadığım ne zaman arattığını nasıl anladınız? Google'ın böyle bir özelliği var, tarih saat veriyor da ben mi bilmiyorum?

Allah iyiliğini versin başlığı okuyunca eşin eskort arattı sandım

Allah iyiliğini versin başlığı okuyunca eşin eskort arattı sandım

+1

Aynen ben de. Üyeyi de bildiğimden korkarak açtım konuyu ama oh dedim sonra. Ben de kıskanırdım sanırım özellikle tek bir kadına baktıysa. Gerçi ben de merak ettiğim dizi oyuncularını kadın erkek demeden google'dan, imdb' den dedektif gibi araştırıp bakarım ama o bakmasın :P

+1

Aynen ben de. Üyeyi de bildiğimden korkarak açtım konuyu ama oh dedim sonra. Ben de kıskanırdım sanırım özellikle tek bir kadına baktıysa. Gerçi ben de merak ettiğim dizi oyuncularını kadın erkek demeden google'dan, imdb' den dedektif gibi araştırıp bakarım ama o bakmasın :p
Ben yapayım eşim yapmasın iyimiş :KK53:

kadınlar bu konulara daha ilgili oldugu icin kadın arattıgında altında birsey aramıyor insan ama erkeklerin pek isi olmuyor yok oyuncuymus sarkıcıymıs falan o yuzden suphe uyandırıyor olabilir ama illa altında birsey aramayın yasını merak etmistir baska bir diziden tanıdık gelmistir hangisiydi bilememistir bakmıstır

Konu komşu hatunları aramaya kalkarsa ozaman iş tehlikeli sularda dolanıyor demektir...

Bende beğendiğim kadın ve erkek oyunculara bakarım
Şimdi bendemi fırsatını bulsam aldatıcam:KK14:
Sizin gibi meraklıdır belki ondan bakmıştır.
kilodan değilde, bukadar bunaltırsanız işte bakın sizi ondan aldatabilir:işsiz:
sizce bu aldatmasına sebep mi? aldatmanın hafifletici veya geçerli bir sebebi yoktur. kadın veya erkek karakterliyse, kendine saygısı varsa aldatmaz.

Arkadaşlar merhaba ara ara çaktırmadan esimin telefonunu kurcalarim.Ama ona çok güvenirim bugüne kadar beni aldatacagi aklımın ucundan bile geçmedi.o zaman niye karıştırıyorum diyeceksiniz yapısal bir özellik biraz meraklimiyim neyim bilmiyorum.yanlış ama yapıyorum . öyle didik didik etmem yani.Ama bakarım.gecen özellikle bir dizi oyuncusunu aratmis önce dizinin oyuncalarini aratmis sonra özellikle kadının adını aratmis belki yersiz ama çok bozuldum.ustelemedim dün gene bir baktım başka bir kadın oyuncu özellikle aratilmis.bu arada ilk aratmasinda Ben malum olay sonrası dusa girmiştim.amaç başka bişey mi anlamadım öyle olsa daha açık kadinlarami bakardiakşam artık çok sinirlendim ve saydirdim.götürdüm yastigini salona firlattim . yanına geldi baya tartıştık . Ben sağlıklı göremiyorum eskiden kimseye ne bakardı ne arardi.kilolarim yüzünden aramızda sorunlar var ama ben hiç bu şekilde düşünmemiştim artık diyorum bu adam fırsatını bulsa aldatır miki beni.şimdiden teşekkür ederim.birde su var aldattı demiyorum ama daha once benden başka kimseyle ilgilenmezken hatta ben ay ne kadar güzel kadın falan dediğimde hayatın sen daha güzelsin diyen adam bu şekilde aramalar yapınca acaba diyorum ilgisi merakı kaymaya mi başladı.birde sevistikten hemen sonra bunu yyapmasına incindim galiba
Bende bakıyorum bazı merak ettiğim erkek oyunculara internetten ama hiç eşimi aldatmak aklımın ucundan geçmez bu aldatma mi oluyor yaw:KK12:

sizce bu aldatmasına sebep mi? aldatmanın hafifletici veya geçerli bir sebebi yoktur. kadın veya erkek karakterliyse, kendine saygısı varsa aldatmaz.
sebep olarak degil, kilodan ziyade erkeklerin uzerine gidilmesinin daha çok aldatmaya yol açtigini soledim.
çok duzgun insalarnda hata yaptigini gordugumden
hayatin insanin onune ne çikaracagini bilmedigimden
karakter vs olaylarna girip buyuk konusmayacam.

sebep olarak degil, kilodan ziyade erkeklerin uzerine gidilmesinin daha çok aldatmaya yol açtigini soledim.
çok duzgun insalarnda hata yaptigini gordugumden
hayatin insanin onune ne çikaracagini bilmedigimden
karakter vs olaylarna girip buyuk konusmayacam.
aldattıysa o kadar da çok düzgün değilmiş demek ki.

Back
X