Arama motorunda kadın isimleri?

onun da payı olabilir büyük konuşunca hakikaten başa geliyor.
O yüzden fazla ayıpsamamak gerekiyor.
Sonra karma olayı, hayat, Allah, vs o konuda insan fazla sınanırsa asla yapmam dediği, yapanıda yerdiği konuda malesef eleştirdiği konuma düşebiliyor.
Allah kimseyi şaşırtmasın,
Altından kalkamıyacağı problemler vermesin diyelim:KK66:

Esinizin arattigi kimseler unlu isimler ise takilmayin bence.Merak edince ben de bakarim sarkicilara,oyunculara kadin ya da erkek.Iliskinizde baska problem yoksa buyutmeyin derim.

O yüzden fazla ayıpsamamak gerekiyor.
Sonra karma olayı, hayat, Allah, vs o konuda insan fazla sınanırsa asla yapmam dediği, yapanıda yerdiği konuda malesef eleştirdiği konuma düşebiliyor.
Allah kimseyi şaşırtmasın,
Altından kalkamıyacağı problemler vermesin diyelim:KK66:
evet dediklerinize katılıyorum. her şey insanlar için başkası yapabilirse bir gün biz de yapabiliriz. bu konuda ya da başka herhangi bir konuda çok da büyük laflar etmemek lazım ama yine de karakterle ilgisi olduğunu düşünüyorum. aminn.

çok aşırı tepki vermişsin, kadınlar sanki aratmıyor mu beğendiği tv de ki adamı
sanki o dizi oyuncuyla beraber olmuş gibi tepki vermişsin, tamam bozulur insan doğal olarakta bu kadar abartmaya gerek yok

evet dediklerinize katılıyorum. her şey insanlar için başkası yapabilirse bir gün biz de yapabiliriz. bu konuda ya da başka herhangi bir konuda çok da büyük laflar etmemek lazım ama yine de karakterle ilgisi olduğunu düşünüyorum. aminn.
Kesinlikle, uygun ortam oluşursa belkide en yapamıyacak insan bile yapabilir hataya düşebilir.
Öyle hikayeler duyuyoruz ki.
Hayat işte tek farkı
Bazıları kolay yoldan çıkar, bazıları çok çok çok çok,
çok zor yoldan çıkar.
Karakter olayıda bence orda devreye girer.
Hayatı zor olan insana bişey diyemiyorum
Büyükte konuşamıyorum

Saçmalamamışsınız. Ama belki fazla abartmamak gerek...
Ayrıntılarınıza bakılırsa bozulmakta haklısınız bence.
Normalde "hiç" bakmayan biri, bir de gidip ilişkiden sonra bakıyor.
Ben de bozulurdum...

Ben konu sahibinin hiç büyük konuştuğunu görmedim ? Ayrıca neden-sonuç ilişkisinde çığır açtınız bu büyük konuşma tezinizle. Bravo.
iyi de ne alaka ki? biz kendi aramızda ettik o büyük konuşma muhabbetini. konu sahibi dedi diye kimse bir şey demedi zaten.

Seviştikten sonra bakmış diyor kadın. Ben de olsam bozulurdum ne alaka yani? Nasıl hızlı çalışan bir beyin o öyle.

Peki arkadaşlar teşekkür ederim sanırım ben abarttim
Bence de abartmışsınız, bizim evde kızımın, eşimin her aklına takılanı Google'da arama işi bendedir, arama kurdu gibi birşeyim, bu aramalar zaman zaman bir profesör, yazar da olabiliyor, aktör aktristte, ki eşimin hafızası kuvvetli değildir, 3-5 ay evvel onun için arattığım birini niye arattığını bile unutabiliyor bazen, şimdi benim pcye sırf merakından baksa ki ben öyle eşten gizli özel eşyalara bakılmasına sıcak bakmam, hadi baktı diyelim aklına sizinki gibi düşünceler gelse çok kötü yaparım onu.

Pc bu, her bulduğumuz boşlukta birşeyler bakıyoruz.

Scmalamissin sende kilo ver cenesini kapat he ozmn dha hala bakmaua devam ediyo guzelce konus nedenini sor sahsen bnde bakiyrm erkek dizi oyuncularina flan bunda bisi yokki sanki baska biseyemi bakiyo tobeeeee onlra bakmasindan dha iyi dglmidir:KK70:

Bende dizide merak ettiigün kişileri aratirim ilgimi çekerse mersk ederim bunun aldatmakla ne ilgisi var bence sorun eşinizde değil sizde sanırım kilolariniz nedeni ile özgüven sıkıntisi yaşıyorsunuz

Arkadaşlar birkere daha yazıyorum esim daha once hiç bu tarz davranışlar sergilemedigi için insanı kadınca herneyse ışte icimde bir ikileme düştüm ve belkide abartiyorum diye Size danismak istedim.burdanda sağolsun bazı arkadaşlar farklı açıdan bakmami sağladı eşimle bütün sorunu çözdüm . bunu dalga yada polemik konusuna çevirmek istemiyorum.esim bazı problemlerimiz olmasına rağmen bugüne kadar hiçbir zaman en ufak güven kıracak bir davranış sergilemedi belkide bu yüzden bu durum bile bana abartı geldi hepinize teşekkür ederim

Şimdi msjlar arasında bir kopukluk var tam anlayamadım.Ama bana mi dediniz büyük konuşuyor diye.hangi konuda büyük konuştum mesela.ben sizi hatırlamıyorum da.
Yok size demedim. sadece konu içinde konu konustuk.

Benim koca bütün kadın oyuncuları (arada 5-6 beğendiği erkek oyuncuda dahil) yaş boy memleket olarak bilir. Bence sıkıntı yapmamak lazım yakınındaki birini takip etse öyle tamam ama bu insanlar tv dünyası işte.

Back
X