- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Zamanında çok büyük laflar konuşuyordu.aldattıysa o kadar da çok düzgün değilmiş demek ki.
Bu konularda
Belki ondandır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında çok büyük laflar konuşuyordu.aldattıysa o kadar da çok düzgün değilmiş demek ki.
onun da payı olabilir büyük konuşunca hakikaten başa geliyor.Zamanında çok büyük laflar konuşuyordu.
Bu konularda
Belki ondandır![]()
O yüzden fazla ayıpsamamak gerekiyor.onun da payı olabilir büyük konuşunca hakikaten başa geliyor.
evet dediklerinize katılıyorum. her şey insanlar için başkası yapabilirse bir gün biz de yapabiliriz. bu konuda ya da başka herhangi bir konuda çok da büyük laflar etmemek lazım ama yine de karakterle ilgisi olduğunu düşünüyorum. aminn.O yüzden fazla ayıpsamamak gerekiyor.
Sonra karma olayı, hayat, Allah, vs o konuda insan fazla sınanırsa asla yapmam dediği, yapanıda yerdiği konuda malesef eleştirdiği konuma düşebiliyor.
Allah kimseyi şaşırtmasın,
Altından kalkamıyacağı problemler vermesin diyelim![]()
Kesinlikle, uygun ortam oluşursa belkide en yapamıyacak insan bile yapabilir hataya düşebilir.evet dediklerinize katılıyorum. her şey insanlar için başkası yapabilirse bir gün biz de yapabiliriz. bu konuda ya da başka herhangi bir konuda çok da büyük laflar etmemek lazım ama yine de karakterle ilgisi olduğunu düşünüyorum. aminn.
Zamanında çok büyük laflar konuşuyordu.
Bu konularda
Belki ondandır![]()
onun da payı olabilir büyük konuşunca hakikaten başa geliyor.
iyi de ne alaka ki? biz kendi aramızda ettik o büyük konuşma muhabbetini. konu sahibi dedi diye kimse bir şey demedi zaten.Ben konu sahibinin hiç büyük konuştuğunu görmedim ? Ayrıca neden-sonuç ilişkisinde çığır açtınız bu büyük konuşma tezinizle. Bravo.
iyi de ne alaka ki? biz kendi aramızda ettik o büyük konuşma muhabbetini. konu sahibi dedi diye kimse bir şey demedi zaten.
Bence de abartmışsınız, bizim evde kızımın, eşimin her aklına takılanı Google'da arama işi bendedir, arama kurdu gibi birşeyim, bu aramalar zaman zaman bir profesör, yazar da olabiliyor, aktör aktristte, ki eşimin hafızası kuvvetli değildir, 3-5 ay evvel onun için arattığım birini niye arattığını bile unutabiliyor bazen, şimdi benim pcye sırf merakından baksa ki ben öyle eşten gizli özel eşyalara bakılmasına sıcak bakmam, hadi baktı diyelim aklına sizinki gibi düşünceler gelse çok kötü yaparım onu.Peki arkadaşlar teşekkür ederim sanırım ben abarttim
Şimdi msjlar arasında bir kopukluk var tam anlayamadım.Ama bana mi dediniz büyük konuşuyor diye.hangi konuda büyük konuştum mesela.ben sizi hatırlamıyorum da.Zamanında çok büyük laflar konuşuyordu.
Bu konularda
Belki ondandır![]()
Yok size demedim. sadece konu içinde konu konustuk.Şimdi msjlar arasında bir kopukluk var tam anlayamadım.Ama bana mi dediniz büyük konuşuyor diye.hangi konuda büyük konuştum mesela.ben sizi hatırlamıyorum da.