• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arama süresi; yardım edin lütfen:(

guitarhero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
74
2
48
Hakkari
tanıdıklar vesilesiyle biriyle tanıştım. önceki gün buluştuk konuştuk. konusma seyrimiz tamamen iş okul günlük hayat ile ilgili konulardı. memnun oldum diyip ayrıldık. çocuktan ne ses ne seda hiç bir şey yazmadı?? benim için olumlu geçti buluşma ama neden aramadı anlam veremedim. dün görüştük dün akşamdan beri ses çıkmadı. acayip kafama takıldı arayacak mı diye elim gözüm telefonda niye bilmiyorum sanırım etkiledi beni:(( acaba arar mı yoksa hoşlanan insan hemen ararmıydı??

tanıdıklar vesilesiyle biriyle tanıştım. önceki gün buluştuk konuştuk. konusma seyrimiz tamamen iş okul günlük hayat ile ilgili konulardı. memnun oldum diyip ayrıldık. çocuktan ne ses ne seda hiç bir şey yazmadı?? benim için olumlu geçti buluşma ama neden aramadı anlam veremedim. dün görüştük dün akşamdan beri ses çıkmadı. acayip kafama takıldı arayacak mı diye elim gözüm telefonda niye bilmiyorum sanırım etkiledi beni:KK43:( acaba arar mı yoksa hoşlanan insan hemen ararmıydı??
aradan 2 gün geçmesi iyidir o da etkilenmişse arar mutlaka. ben uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm,aramızda bir elektiriklenme oldu ben kim bilir ne zaman arar derken ertesi sabah kahvaltıda buluştuk tatlı heyecanlar bunlar. bol şanslar

Bence şimdiye kadar aramasi lazımdı. Sakın siz aramayın. Bekleyin bakalim nolcak

Bende kocamanin ikinci aramisini 2 hafta bekledim.. hala kılım hatırladikca. Sonra hep ben yazdım ,aradım.. :eek:

Bu yaşlara, kişilee göre çok değişir ama ya. Yani 18 yaşındaki insan hoşlandıysa, buluşmadan iki saat sonra mesaj atarken, yaş / karakter değiştikçe bu süre uzayabilir falan.
Burada yazılanları kıstas almayın bence.

tanıdıklar vesilesiyle biriyle tanıştım. önceki gün buluştuk konuştuk. konusma seyrimiz tamamen iş okul günlük hayat ile ilgili konulardı. memnun oldum diyip ayrıldık. çocuktan ne ses ne seda hiç bir şey yazmadı?? benim için olumlu geçti buluşma ama neden aramadı anlam veremedim. dün görüştük dün akşamdan beri ses çıkmadı. acayip kafama takıldı arayacak mı diye elim gözüm telefonda niye bilmiyorum sanırım etkiledi beni:KK43:( acaba arar mı yoksa hoşlanan insan hemen ararmıydı??
siz aramayın onun aramasını bekleyin hoşlandıysa arayacaktır. başta adımlar erkekten gelmeli diye düşünüyorum. benim de böyle bir tanışmam olmuştu hatta ikinci görüşmeyi bile ayarlamıştık. aramadı sormadı üç gün sonra size karşı duygusal bir şey hissedemedim ikinci görüşmeye gerek yok gibisinden bişey demişti. ama bahsettiğiniz kişinin iki gündür aramaması çok da olumlu düşünmüyor gibi geldi bana. çünkü insan biraz hoşlandıysa etkilendiyse aramadan, en azından bir mesaj atmadan duramıyor kendimden biliyorum.

aradan 2 gün geçmesi iyidir o da etkilenmişse arar mutlaka. ben uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm,aramızda bir elektiriklenme oldu ben kim bilir ne zaman arar derken ertesi sabah kahvaltıda buluştuk tatlı heyecanlar bunlar. bol şanslar
evet cok heyecanlı bir durum kesinlikle:) teşekkür ederim bakalım nolcak

Arkadasin dedigi gibi simdiye kadar aramasi gerekiyordub
Bu yaşlara, kişilee göre çok değişir ama ya. Yani 18 yaşındaki insan hoşlandıysa, buluşmadan iki saat sonra mesaj atarken, yaş / karakter değiştikçe bu süre uzayabilir falan.
bende buihtimali düsündüm .karşımdaki baya olgun bir insan yaşıda var. oyüzden arama süresi uzamış olma ihtimali var olabilr mi?

siz aramayın onun aramasını bekleyin hoşlandıysa arayacaktır. başta adımlar erkekten gelmeli diye düşünüyorum. benim de böyle bir tanışmam olmuştu hatta ikinci görüşmeyi bile ayarlamıştık. aramadı sormadı üç gün sonra size karşı duygusal bir şey hissedemedim ikinci görüşmeye gerek yok gibisinden bişey demişti. ama bahsettiğiniz kişinin iki gündür aramaması çok da olumlu düşünmüyor gibi geldi bana. çünkü insan biraz hoşlandıysa etkilendiyse aramadan, en azından bir mesaj atmadan duramıyor kendimden biliyorum.
ah ah ne düşündüğünü bir bilsem:) ben bir şey yazmayı düşünmüyorum zaten ilk adımı bencede erkek atmalı

bu ihtimal de aklıma geldi. karşımdaki gayet olgun biri yaşıda 30. ama hoşlanysa yinede en azından bir mesaj atması gerekmezmiydi:/

Back
X