• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arama süresi; yardım edin lütfen:(

Aslında böyle tanışmaya çok karşydm ama ısrar edilince tamam dedim ve ilk kez böyle bir gorusmem oldu ilginçtir ki cok onyargi ile gittm ama konusmalari etkiledi beni.
ne iş yapıyomuş? madem mantık evliliği biz de mantığımızla bakalım :) (görücü usulü bence mantık evliliğidir çünkü)

eğer bi elektrik alsa arardı demek ki bişeyler yolunda gitmemiş. sıradakine bak sen:KK43:

olumsuz olunca söylenmez genelde ama, sesini çıkarmaz kendiliğinden konu kapanır gider..
öyle de olmaz karşı tarafı boş yere ümitlendirip bekletmek nıye
demesi lazım hakkını helal et kusura bakma vs senden etkılenemedım simdi böyle hıcbırsey yazmaması daha kötu degılmı

Belki senin etkilenmediğini düşünüyordur, sen neden bir şeyler yazmıyorsun? Ne kaybedersin ki? Normal sıradan bir muhabbet aç, naber yazma tabi de bir şey de yani :) sonra işin rengi ortaya çıkar.

Peki siz attınız mı mesaj? eğer atmadıysanız karşı tarafın atmamasına niye bozuluyorsunuz ki?

İlla erkekler yazacak dimi, kadın merhaba yazar olmaz yoksaaaa meraklı olur dimi. aşın şu kafaları :KK14:

Gorusmenin gidisatindan anlar insan karsi tarafin etkilenip etkilenmedigini. Sizde anlamissinizdir illaki. Ona gore davranin. Etkilendigini hissettiyseniz sizde yazabilirsiniz. Yoksa yok zaten.

senin şansına valla o durum çok kötü :)

Valla kişiden kişiye değişir bu. Eşimle ilk buluştuğumuzda çok etkilenmiştim, oda etkilenmiş. Ertesi gün mesaj atmışım, dünden birşey anlamadım gerçek miydi rüya mı bugün de görüşelim diye :rolleyes:

Back
X