• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arama süresi; yardım edin lütfen:(

Hadi hayirlisi, bir keresinde tatil beldesinde part time calisiyordum, orada baska bir kisimda calisan bir cocuk numarami istemisti, tam bir ay sonra aramisti. O zamana kadar unutmustum zaten cocugu, hos biriydi ama o kadar zamandan sonra kibarca geri cevirdim, artik okullar falan basliyordu zaten :)

Sizden hoşlansaydı hemen arardı bence belli ki elektrik alamamış sizde bence aramayın sakın, bi arkadaşıma da böyle oldu kız aradı , yüz tipini beğenmedim demiş kıza , arkadaşım çok üzülmüştü , bekleyin biraz daha nasılsa haber ulaşır bi şekilde.

Hadi hayirlisi, bir keresinde tatil beldesinde part time calisiyordum, orada baska bir kisimda calisan bir cocuk numarami istemisti, tam bir ay sonra aramisti. O zamana kadar unutmustum zaten cocugu, hos biriydi ama o kadar zamandan sonra kibarca geri cevirdim, artik okullar falan basliyordu zaten :)[/QUOT
baya sure sonunda aramış vay:))

Sizden hoşlansaydı hemen arardı bence belli ki elektrik alamamış sizde bence aramayın sakın, bi arkadaşıma da böyle oldu kız aradı , yüz tipini beğenmedim demiş kıza , arkadaşım çok üzülmüştü , bekleyin biraz daha nasılsa haber ulaşır bi şekilde.
oww kötü olmuş :( yok aramayı düşünmüyorum teşekkürler tavsiye için

3 ihtimal var.
1- etkilenmiş ama sizin ne düşündügünüzü bilemedigi için cesaret edemiyor aramaya.

2- sizin adim atmanizi bekliyor.

3- etkilenmemiş ola bilir

Olumlu yada olumsuz dönüş yapması lazımdı.

Hadi hayirlisi, bir keresinde tatil beldesinde part time calisiyordum, orada baska bir kisimda calisan bir cocuk numarami istemisti, tam bir ay sonra aramisti. O zamana kadar unutmustum zaten cocugu, hos biriydi ama o kadar zamandan sonra kibarca geri cevirdim, artik okullar falan basliyordu zaten :)
bence o seni güzel bulmuş, yakalamışken numaranı almış, bi ara boşta kalınca ararım demiş, boştayken aramış :)

Hımmm ilk defa bu şekilde tanistgm için tam bilmiyorum detaylari açıkçası
bana genelde böyle olduğu için ondan biliyorum.. valla bu şekilde birileriyle tanışmaya korkar oldum.. resmen görücüye çıkıosun çocuğa karşı, pazardan elma alır gibi seni beğenirse alıyor, beğenmezse kendini geri çekiyor.. ve o beğenilmeme duygusu çok berbat.. insan keşke böyle olacağına hiç karşıma çıkmasaydı diyor.. al sana hiç yoktan dert..

Neyi bekliyorki , Hoslanmis oksa arardi sindiye kadar..
bana genelde böyle olduğu için ondan biliyorum.. valla bu şekilde birileriyle tanışmaya korkar oldum.. resmen görücüye çıkıosun çocuğa karşı, pazardan elma alır gibi seni beğenirse alıyor, beğenmezse kendini geri çekiyor.. ve o beğenilmeme duygusu çok berbat.. insan keşke böyle olacağına hiç karşıma çıkmasaydı diyor.. al sana hiç yoktan dert..
Aslında böyle tanışmaya çok karşydm ama ısrar edilince tamam dedim ve ilk kez böyle bir gorusmem oldu ilginçtir ki cok onyargi ile gittm ama konusmalari etkiledi beni.

Back
X