Aramadi

ipeqbojuqu

La tahzen
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
6.677
9.325
198
37
Merhaba kizlar.
Gecen hafta gorucu usulu biri ile telefon da tanistim.beni aradi kendini tanitti yaklasik 20 dakika konustuk ve yakindan tanimak istedigini soyledi.
Cuma gunu gorusebilirmiyiz dedi kabul ettim fakat yer ve saat konusmadik.cuma gunu aramasini bekledim nerede gorusecegimiz konusun da aramadi ben de aramadim.
Beni davet eden gorusmek isteyen kendisi onun aramasi gerekmezmiydi.neden boyle birsey yapti anlam veremedim.
Telefonda gayet hos sohbetti aksi bir konusma olmadi.birden sirra kadem basmasini gerektirecek ne olabilir ki.ayrica randevunun iptal oldugunu haber vermesi gerekirdi tum gunumu mahvetti.

Aynisi benim de pazartesi basima geldi, tek fark gorucu usulu degildi.
Giyindim kusandim butun aksami bekleyerek gecirdim. Bu adamlara ne oluyor anlayamadim en azindan gelemeyecegini soyle.
Peki ne yaptibiz aradinizmi.neden gelmemis insan kendini sorguluyor bir hatami yaptim diye cok kaba bir davranis

Burada çok açılan konulardan biri aslında

görücü usulü tanışılan kişinin dengesiz tavırları bir ileri bir geri hareketleri yani ortak paydada değerlendirirsek karşı tarafta bi kararsızlık ve takmama durumu oluyor sanırım gösterilen aday çokluğundan olabilir ya da başka bi nedenden ama hayır gelmiyor neticede.

Merhaba kizlar.
Gecen hafta gorucu usulu biri ile telefon da tanistim.beni aradi kendini tanitti yaklasik 20 dakika konustuk ve yakindan tanimak istedigini soyledi.
Cuma gunu gorusebilirmiyiz dedi kabul ettim fakat yer ve saat konusmadik.cuma gunu aramasini bekledim nerede gorusecegimiz konusun da aramadi ben de aramadim.
Beni davet eden gorusmek isteyen kendisi onun aramasi gerekmezmiydi.neden boyle birsey yapti anlam veremedim.
Telefonda gayet hos sohbetti aksi bir konusma olmadi.birden sirra kadem basmasini gerektirecek ne olabilir ki.ayrica randevunun iptal oldugunu haber vermesi gerekirdi tum gunumu mahvetti.

Öküz diyecem afedersin. Demek ki çokta önemsememiş. Ya unutmuştur yada vazgeçmiştir.
Salla gitsin.

Sonradan düşünmüş vazgeçmiş ama büyük ihtimal
BAŞKA BİRİyle tanışmış onu beğenmiş sizi arayıp onla arası bozulmasın diye de aramamış

Aynisi benim de pazartesi basima geldi, tek fark gorucu usulu degildi.
Giyindim kusandim butun aksami bekleyerek gecirdim. Bu adamlara ne oluyor anlayamadim en azindan gelemeyecegini soyle.

Nolacak adamlar yediğindenmidir içtiğindenmidir nedir hepten hödüğe bağladılar:sinirli: Nerdeee o eski beyefendiler :KK70:

Yazinizi okuyunca aklima su sarki sozleri geldi:

"Bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi ya
Olum gibi birsey oldu ama kimse olmedi."

Ciddilesirsem zaten bulustugunuzda da anlasamicak olsaniz bitiricektiniz.
Sizin ki daha once oldu oyle dusunun.

Zaten bu zamanda sozunu unutmayip tutana sasirmak lazim.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.
Aynisini 4 ay once yasamistim. Tabi biz yuz yuze gorustuk. Ilk gorusme cok iyi gecmisti. Kendisi seni tanimak istiyorum dedi. Bulustugumuz gunun ertesi gunu yine bulusacaktik kendisinin yogun israri uzerine. Hic aramadi. O gunun aksaminda sehir disindan misafirlerim geldi diye mesaj atip sırra kadem basmisti. Bisey yapamadim. Zaten yapilmiyor da. Baskasini buldugundan eminim. Sizinki de oyledir muhtemelen. Yedekte de olabilirsiniz

Gordu begenmedi diyecegim beni gormediki.insan kendinde hata ariyor acaba biseyden giciklandi diye.
Gelemeyecegini soyleme nezaketi bile gostermeden bekletti resmen.
Aradiginda gayet kibardi cok merak ediyordu beni randevu icin kirk talla atti sonra yok oldu.randevusunu kabul ettim diye beni cantada keklikmi sandi acaba

Bir dönem bu tiplerle birçok kez karşılaşmıştım.
Şimdi olsa aradığında asla açmam.
Açma anlasın hatasını.

Aaa ya da dur şunu yazarken aklıma şöyle bir şey geldi.
Aç ve “aaaa görüşcek miydik? yok canım sorun değil benim aklımdan çıkmış bile” şeklinde salak yap.

Sonra tekrar buluşma ayarlamak isticek, saat ve gün belirlicek bu sefer. Hah tamam de vs.
Buluşma yerine kadar gelsin ama sen gitme :halay:

Gordu begenmedi diyecegim beni gormediki.insan kendinde hata ariyor acaba biseyden giciklandi diye.
Gelemeyecegini soyleme nezaketi bile gostermeden bekletti resmen.
Aradiginda gayet kibardi cok merak ediyordu beni randevu icin kirk talla atti sonra yok oldu.randevusunu kabul ettim diye beni cantada keklikmi sandi acaba

Ya lütfen allah aşkına kendinizde hata aramayın.
Neden arıyorsunuz?
Hiçbir hata yok.
Bunların geneli böyle .

Back
X