işin kötüyanı bu çocuk benim yanlış anlamamdan bişeyleri çok korkuyo. Aramız çok iyi. Dün akşam msjlaşırken gene aramış o kişi ben erkek arkadaşıma sordum işinmi var cnm die msjda tabii. Çıkıp bana yalanda söleyebilirdi hyr şurda şu işi yapıyodum diye. Ama bana tekrar o kişinin aradığını söledi. Dürüst davrandı bana. Bu beni çok sevindiriyo[/Q
Canım öncelikle sen erkek arkadaşıma çok güveniyorum demişsin ama yinede içini kemiren tereddütte kaldığın bir şeyler var demekki bu olayların altında kafanı kurcalıyor.Ben olsam bu durumda kesinlikle şüphelenirdim neden hep 10.30 ile 11.30 arası arıyorki.Günün başka saatlerindede konuşabilirler bu güne kadar hiç bir iş arkadaşımın (erkek) yada eşimin yada tanıdığım diğer erkeklerin arkadaşlarıyla telefonda yarım saat gibi bir süre konuştuğuna şahit olmadım.Enteresan bir durum hade istisna bir iki olabilir ama her gün saçma geldi bana.Hani demişsin ya msn de telde konuşurken sesini dinletti diye belkide o başkasıydı of ya seninde kafanı karıştırmak istemiyorum ama ben biraz takip ederdim ve irdelerdim.ıçimi rahat ettirecek tek şeyde fatura dökümanlarını isteyip o saatlerde kimle konuştuğunuu öğrenmek olurdu hatta biraz abartıp o numarayıda arardım ben böleyim valla sende düşün derimmmmmmmmmmm