Aramalı mıyım?

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.158
2.071
133
Nişanlıyım ve aileler pek görüşmüyor. Geçen hafta anneannem (başka şehirde yaşıyor) hastaneye yattı annem yanına gitti kalmaya. Nişanlıma annemi ara geçmiş olsun diye dedim, aramamış. Bu günde onun halası vefat etti şehir dışında cenazeye gittiler. Ben ailesini aramalı mıyım? Ararsam sadece babasını mı arayayım? (Aslında içimden gelmiyor hiç aramak aileler arasında da isteme sonrası hiç iletişim olmadı)

Arayın ama aynı inceliği göstermeyen nişanlı için aklınızda bir soru işareti olsun Bunlar önemsiz gibi gelsede karşıdaki kişinin size ve ailenize karşı ilerde nasıl davranacağının en anlaşılır işaretleri

Aramazdım.

Ee şu düşünceler ile aramayın yani.
İçinizden gelmedikçe aramayın böyle durumlarda kimseyi.
Karşıdaki kişiye de eziyet oluyor.
Boşverin kısacası dostlar alışverişte görsün tarzını nişanlınız da öyle yapmış

Aramayın da neden siz aramasını söylüyorsunuz ki zaten değer vermiş olsa siz demeden arardı sağlık söz konusu…

Hani buyukluk sende kalsin derler ya, onu ask iliskileri icin dememisler bence.

Sizin onemsediginiz insanlar icin zahmet edip arama yapmayan adama, siz o aramayi yapinca aydinlanma gelmeyecek emin olun.

mybiglove dogru diyor. Kendisine yurekten katiliyorum.

Ben aramazdim.

Vefat etmiş ben olsam ararım.sizinki Alllah korusun vefat etse aramasa aramayın derdim ama hastalıkmış aramamış yani siz rica etmişsiniz araması gerekirdi ama aramamış o aklınızda olsun sizde ona göre davranırsınız hastalıkta falan ama vefat olduğu için ve yakın akraba olduğu için ben arayın diyorum insanlık sizde kalsın.

Bunlar şimdi çok basit şeyler gibi görünse de ilerde sizi çok mutsuz eder, insan ilk zamanlarda birçok şeyi görmezden geliyor ama evlilik devamında o görmezden gelinen şeyler evliliklerin sonu olabiliyor. Nişanlınızın duyarsızlığı kabul edilebilir gibi değil açıkçası ben olsam evlilik konusunu biraz askıya alırdım arama konusuna gelince aramazdım net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…