Kötü hissediyorum anlatsın rahatlasın diye aradım.Ama konuşmak istese arardi, kac gündür evde zamani da var

Evliyken Almanya planları kuruyorlardı.Adam tek gitti.O da sosyal medyadan takip ediyor.Bu yüzden kriz geçirmiş.Bilmiyorum normal mi değil mi.O yüzden defalarca aradım mesaj attım.Ama hanımefendi dönüş yapmadı.İnstagramda kahve resmi atmış.

Utandığını sanmıyorum.O telefonda konuşalım mesajda rahat anlatamam dedi

elif kusura bakma ama kimlere benziyorsun biliyor musun
hani israrla bir dramayi ogrenmek isteyen merakli insanlar olur ya
patlar boyle ne olmus ne bitmiş diye canim cicim anlat da anlat anlat da anlat
e duyacaksiniz da ne olacak?
kadinin yasadigi travmalari size anlatip merakinizi giderme gibi bir gorevi yok ki
gicik oldugundan aramiyordur.
gercek arkadasi olsaniz hic bu konuyu acmazdiniz bile. yuruyuse, alisverise, piknige falan cagirirdiniz. 
sevdigim biri gecen yillarda khk ile meslekten atildi sonra da haksiz yere hapse girip ilk durusmada cikti. 
onun olaylari oldugunda da sanki paparaziye düşmüş gibi telefon yagmurlari oluyordu anlat da anlat ne oldu anlat bilmem ne
alayindan nefret  etti. biz de görüşürduk eskisi gibi ama ne ne oldu diye sordum ne nasil geçiniyorsun diye. bilet alip davet ettim tiyatrolara  gittik eskisi gibi, kitap degis tokusu yaptik kitaplar hakkinda konustuk, cay ictik, tavla oynadik...
boyledir yani olmasi gereken.
siz oylesiniz demiyorum ama davranisiniz ayni oyleleri gibi. kadin da bundan irrite olmustur hatta aramanin sesini kisip "of ne merakli millet de ne olduysa oldu" dedigine eminim