- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun benimle değildi ki. kendi oğullarıyla sorunları vardı bana da yansıttılar. hani bi tartışmamız olsa sorun olsa oturur konuşuruz hallederiz. şimdi nasıl yapayım ki enteresan bir durum yani :)
Telefonda konuşma fobisi denen bişeyvar mı ?ayıp len ayıp sorun yoksa arayacan![]()
bende deli gibi her bayram seyran özel günde yedi ceddimi ararrım deki biride seni aradı mı hayır..her defasında kızıp bidaha ararsam beni tepsinler diyom gene arıyom..ama bu sefer bahanem var kendime onlar eminim iplemiyordur daTelefonda konuşma fobisi denen bişeyvar mı ?
Varsa işte benim hastalığım bu
Kendi ailemi de aramıyorum, eş ailesine özel bi durum değil yani
Oh misbende deli gibi her bayram seyran özel günde yedi ceddimi ararrım deki biride seni aradı mı hayır..her defasında kızıp bidaha ararsam beni tepsinler diyom gene arıyom..ama bu sefer bahanem var kendime onlar eminim iplemiyordur datelefonu değiştirdim 4,5 g zımbırtısından kartta değişti elimde no yok
![]()
merhaba kızlar,
konuyu fazla uzatmayacağım. eşim ailesiyle yakın zamanda sorun yaşadı. ama eşimin ailesi sadece eşime değil bana da aynı tavrı aldılar ve aramız baya gerildi. bu yaptıklarından dolayı çok büyük kavgalarımız oldu eşimle. bi şekilde ailesiyle konuşup konuyu halletti eşim. ama bana yapılanlar hakkında ne özür ne de bi arama olmadı. açıkçası içim soğudu. bugün kandil ve aramalı mıyım ?
Sende onlar yokmuş gibi davranhı işte onu diyorum. oğlu aramamış sormamış bana da tavır alınıyor. sanki ben aratmadim. hal böyleyken özür zaten beklemiyorum da bi yakınlık gösterilir davet edilir ya da size geleceğiz denilir ama yok. ben yokum gibi davranılıyor
evet haksızlardı. çünkü konuda ben yoktum. daha komiği söyleyeyim görümcem benden küçük devamlı yazışırdık, severdim kendisini o bile tavır aldı bana şaka gibi. k.p evlerine gittiğimde laf sokmaya başladı. duymamazlığa geldim. dedimki eşime nolur konuş sorun eymiş hallet böyle olmuyor bana da yansıyor dedim. oğullarıyla barıştılar çok iyiler ama ben yokum. hiç aranmadım o olaylardan sonraSana yapılanı ve söyleneni net olarak yazmamışsın. Bu durumda sana o zaman yaşatılanı ve hissettiklerini terazide tartması gereken sensin. Ona göre vereceksin kararını.
Eğer haksız yere sert çıktılarsa ben olsam aramam. Umurumda bile olmaz onların kandilleri.
hı işte onu diyorum. oğlu aramamış sormamış bana da tavır alınıyor. sanki ben aratmadim. hal böyleyken özür zaten beklemiyorum da bi yakınlık gösterilir davet edilir ya da size geleceğiz denilir ama yok. ben yokum gibi davranılıyor
haklısınSende onlar yokmuş gibi davran
Bi senin kandilin değil nasılsa
6. ayımda öğrettiler sağolsunlarSen daha öğrenemedin mi? İyiyse oğullarından kötüyse gelinlerindendir.
Ve gökten üç elma düşerhaklısın![]()
evet haksızlardı. çünkü konuda ben yoktum. daha komiği söyleyeyim görümcem benden küçük devamlı yazışırdık, severdim kendisini o bile tavır aldı bana şaka gibi. k.p evlerine gittiğimde laf sokmaya başladı. duymamazlığa geldim. dedimki eşime nolur konuş sorun eymiş hallet böyle olmuyor bana da yansıyor dedim. oğullarıyla barıştılar çok iyiler ama ben yokum. hiç aranmadım o olaylardan sonra
yok benim haklı olduğumu söylüyor ve bu yüzden annesine gitmem için ısrar etmiyor. haklısın diyor. ama aramızın düzelmesini istediğini söyledi. bende bunun sebebi ben değilim düzeltecek olanda ben değilim dedim. öyle kaldı.Eşin ne diyor bu duruma? Araları düzelince çekildi mi kenara?
yok benim haklı olduğumu söylüyor ve bu yüzden annesine gitmem için ısrar etmiyor. haklısın diyor. ama aramızın düzelmesini istediğini söyledi. bende bunun sebebi ben değilim düzeltecek olanda ben değilim dedim. öyle kaldı.
neden kavga ettiniz ? bu önemli.merhaba kızlar,
konuyu fazla uzatmayacağım. eşim ailesiyle yakın zamanda sorun yaşadı. ama eşimin ailesi sadece eşime değil bana da aynı tavrı aldılar ve aramız baya gerildi. bu yaptıklarından dolayı çok büyük kavgalarımız oldu eşimle. bi şekilde ailesiyle konuşup konuyu halletti eşim. ama bana yapılanlar hakkında ne özür ne de bi arama olmadı. açıkçası içim soğudu. bugün kandil ve aramalı mıyım ?
hım durum böyle ise canın ne zaman isterse o zaman arayok benim haklı olduğumu söylüyor ve bu yüzden annesine gitmem için ısrar etmiyor. haklısın diyor. ama aramızın düzelmesini istediğini söyledi. bende bunun sebebi ben değilim düzeltecek olanda ben değilim dedim. öyle kaldı.