- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramalısıııın sonucta o bahane uydurdugunu dusunuyo
kızdığında sana mesaj atmıyorsa veya aramıyorsa bencede bahane bulduğunu düşünebilir böyle düşünüyorsada en azından mesaj atmalıydı bence
şimdi sinirli olabilir bahane bulduğunu düşündüğü için bırak sakinleşsin biraz derim ben..
bence internette böyle bi konu açıp bilgisayarla ilgilenecek kadar iyiysen 1 aydır görmediiğin sevgilinle 10 dk da olsa görüşecek kadar iyisindir ilişkinizin geneli hakkında bilgi sahibi değiliz ben sadece bu bahsettiğin olay üzerinde yorumluyorum tabi ........
Bugun bulusucaktik bir aydir bulusmuyoruz . Dunde tartismistik biraz konusmuyoduk yani sabah cok fena karin agrisi ile uyandim ve gelemiycem hastayim cok dedim fakat bu saate kadar mesaj yok kizlar merak ettm arasam mi acaba yoksa hastayim dedim sinucta onun mu aramasi lazim?
canım ne oldu aranızı düzelttiniz mi
aynen bide sonucu görebilseydik..
Kusurabakmayin yazamadim kizlar . Evet duzelttik cok sukur aradi konustuk ertesi gun cikabildim zaten bi problem kalmadi cok sukur :)
sevindiminşallah çok mutlu olursunuz ömür boyu
![]()
Saol canim benim seninde hayatta istedigin hersey gonluce olur ins:)