• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramalimiyim?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Bugun bulusucaktik bir aydir bulusmuyoruz . Dunde tartismistik biraz konusmuyoduk yani sabah cok fena karin agrisi ile uyandim ve gelemiycem hastayim cok dedim fakat bu saate kadar mesaj yok kizlar merak ettm arasam mi acaba yoksa hastayim dedim sinucta onun mu aramasi lazim?

kızdığında sana mesaj atmıyorsa veya aramıyorsa bencede bahane bulduğunu düşünebilir böyle düşünüyorsada en azından mesaj atmalıydı bence

kızdığında sana mesaj atmıyorsa veya aramıyorsa bencede bahane bulduğunu düşünebilir böyle düşünüyorsada en azından mesaj atmalıydı bence

Sonucta hasta oldugumu soyledim bi mesaj atmasi lazim diye dusunuyorum :( ama iste kendimi tutamiyorm aramak istiyorum :(

şimdi sinirli olabilir bahane bulduğunu düşündüğü için bırak sakinleşsin biraz derim ben..

şimdi sinirli olabilir bahane bulduğunu düşündüğü için bırak sakinleşsin biraz derim ben..

Yarin dogumgunu yarin iyi olursam bulusucaz ins :( bu gecede dogum gunu mesaji aticm belki siniri gecer of ya bahanede degil halbuki

bence internette böyle bi konu açıp bilgisayarla ilgilenecek kadar iyiysen 1 aydır görmediiğin sevgilinle 10 dk da olsa görüşecek kadar iyisindir ilişkinizin geneli hakkında bilgi sahibi değiliz ben sadece bu bahsettiğin olay üzerinde yorumluyorum tabi ........

bence internette böyle bi konu açıp bilgisayarla ilgilenecek kadar iyiysen 1 aydır görmediiğin sevgilinle 10 dk da olsa görüşecek kadar iyisindir ilişkinizin geneli hakkında bilgi sahibi değiliz ben sadece bu bahsettiğin olay üzerinde yorumluyorum tabi ........

Canim reglimin ilk gunu cok agir geciyor pc basinda yaziyorum ama disari ciksam duramiyorum :((

canım hastayım demişsin kesinlikle bir mesaj atabilirdi ne kadar kırgın olsada:19: ama sen gece 00:00'dan somra güzel bir doğum günü mesajı mutlaka göndermelisin bence:34:

Bugun bulusucaktik bir aydir bulusmuyoruz . Dunde tartismistik biraz konusmuyoduk yani sabah cok fena karin agrisi ile uyandim ve gelemiycem hastayim cok dedim fakat bu saate kadar mesaj yok kizlar merak ettm arasam mi acaba yoksa hastayim dedim sinucta onun mu aramasi lazim?

canım ne oldu aranızı düzelttiniz mi

Back
X