Aramalimiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Slm kizlar.esimin aikesi ile cekillemz seyler yasadim.kayinvakidem kayinbabamdan zamaninda bosanmis.kendi kaynanam da az degil.o trye gitti.uvey kaynanam var.bundan bi sene once surekli abuk subuk seylerden bitirdik konusmayi.sebebini bilmiyorym.kayinbabam sen hastasin seni gelip psikologa goturucem demis esime.kavga etmisler esimde seni sildim birdaha arama demis.ogunden beri gorusmuyoruz.cok olaylar oldu grreksiz sacma kirici bize karsi.dun kayinbabamin dogum gunuydu bugun onu arasammi aslinda icim icimi yiyor gerejsiz cocuk kavgasi bitsinxdemek istiyorum sizce yapmalimiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten dünmüş doğum günü keşke dün arasaydınız bari. Bide kayınbabanla aranda kişisel bi problem yoksa tabiki ara. Onlar baba oğul illaki barışırlar. Sen küçüklüğnü yap ara

ara tabikide sen bir adım attın o barışmazsa vebali senin üzerinden gitmiş olur hem de için rahatlar

Ama cok kotu seyler oldu.eski konularim duruyorsa bakabilirsiniz.gakiba katinbabam beni artik istemiyor.bizxesimle evliligimizi istemediler surekli sorunlar cikti.kaybanam bize geldi gitti evdem kovdum diye ihtira bile attilar.esimi disliyorlar kiziyla icli dislailar.esim onlara hic visey yapmadi.ama onlar evlat ayiriyor.ben vazgrctim aramicam zaten.esim dedi asla arama unuttunmu olanlari.onlar senden ozur dilesinler.

Slm kizlar.esimin aikesi ile cekillemz seyler yasadim.kayinvakidem kayinbabamdan zamaninda bosanmis.kendi kaynanam da az degil.o trye gitti.uvey kaynanam var.bundan bi sene once surekli abuk subuk seylerden bitirdik konusmayi.sebebini bilmiyorym.kayinbabam sen hastasin seni gelip psikologa goturucem demis esime.kavga etmisler esimde seni sildim birdaha arama demis.ogunden beri gorusmuyoruz.cok olaylar oldu grreksiz sacma kirici bize karsi.dun kayinbabamin dogum gunuydu bugun onu arasammi aslinda icim icimi yiyor gerejsiz cocuk kavgasi bitsinxdemek istiyorum sizce yapmalimiyim

Bence arayin. Barismasaniz bile adim atmis olursunuz. Yeri geldiginde ben barisalim demistim diyerek hakli oldugunuzu anlarlar belki.

Back
X