Aramasamıydım :/

Herkes grupta konuşurken sizin aramanız gereksiz olmuş. Siz de oradan yazabilirdiniz.
Ama ortada "sen benim kocama nasıl yazarsın" denilecek bir durum da yok. Adamın eşinin yerine kendinizi koyup yaptığınız çıkarım bana göre yanlış yani.

Sizin, arayan kişi olarak adamın eşiyle empati yaptıktan sonra "vay ben ne yaptım" demenize de anlam veremedim.
Siz kötü niyetle mi aramıştınız ki böyle düşündünüz?

hayır bakınız burdaki bir sürü insan kızardım gereksiz olmuş demiş böyle düşünenlerin olabileceğini bildiğim için

Olayın yılla alakası yok. 2 haftadır tanışıklığı olan bir kadının evli bir erkeğe ilaç götürmesi teklifi var. Yoksa arayıp geçmiş olsun dese de sıkıntı değil. Evli misiniz bilmiyorum ama evli kadınların yüzde 95i bu durumdan rahatsız olur. Bana beğenmedim yapacağınıza biraz empati yapın.
Valla evliyim ama evli olma durumunda insanlar arkadaslariyla iletisimimi kesmemeli. Benim eşimi de bir sürü iş arkadaşı bayan arar hangisiyle ne kadar zamandir tanisiyor bilmiyorum bunları kafaya takacak zamanım da yok.
Evliyiz diye bu kadar hassas olmayı anlayamiyorum bütün kızlar bizim kocamizin peşinden kosmuyor sonucta

Günaydın bizde kayınvalidemden dolayı karantinada kaldık.Bence ayıp olmamış zira işyerimden herkes aradı ihtiyacın varsa getirelim bu market alışverişi bile olabilir.Karşı komşumuz kayınvalidemle atıştıgı icin bizimle de konuşmuyordu karantinada her ekmek almaya gittiginde arardı neye ihtiyacimiz var diye sorardi 14 gun ekmegimizi aldı Allah razı olsun.Baska bir komsum her markete gittiginde eksigimi sordu varsa aldı sonra karantina bitince hepsine borcumu ödedim fazlasıyla.Sizin yaptığınız bir insanlık bu kötü günlerde.Zirâ kimse kimsenin kocasına kollarını açmış gel demiyor.Üç günlük calisan bile olsa karşımdaki ben de sorarım .Ihtiyacı neyse kapısına kadar bırakırım.Mahallemde 4 ev korona şu an karantinada öglen arayacagim çarsida çalıştığım için gelirken ihtiyacınız varmı diye soracagım zirâ onlar bana ne eksigim varsa aldılar getirdiler cocuklarim icin cips kola gofret abur cubur bile evde sıkılmasınlar diye .Insanlar boyuna bu hastalıktan kırılıp ölürken sizin yaptığınız bence ayıp birsey degil.Öyle düsünenler kocalarına güvenmeyenlerde bi zahmet ya kocasına güvenmeyi ögrensin yada boşasın cünkü bizler her erkege kollarimiz acmiyoruz sadece bu kötü durumda yardımcı olmaya çalışıyoruz daha sıkıntısız atlatabilmek icin.

Karantinadayken klimamız bozuldu yatakodasındaki o sirada arcelikte 19 mayis kampanyasi 4.300tllik klima 3.300 düştü arcelikteki arkadaşım sagolsun abla bir klima yazıyorum karantina bitince o gun servis ayarlarım ben taktırırım sonra ödersin dedi.migrosta tvde kampanya vardı (istedigimiz modelde)sagolsun kaynımın arkadası kapıdan kredi kartını alıp bize tv alıp geldi 🙈🙈 karantina bittigi gune servis geldi taktı.Bir arkadasım sebzelerimi biri yesilliklerimi biri marketimi eczacım(arkadasım) cocugum icin pastil vicks agrikesici gb eksiklerimi getirdi kapıma kadar Allah razı olsun hesabıma yazdı sonra hepsini ödedim.Dostlarım sayesinde karantinadayken hic zorluk yaşamadım.Ekmegim bile taze taze geldi.cocuklarım icin dondurma bile getirdi arkadaslarim(mayıs sonu).kapıma bırakıp aradılar.Bence yaptığınız ayıp birsey degil.Iş arkadaşlarım gittiği bayilerden bahcesinden elma armut portakal ne varsa bana da getiriyorlar taze taze cocuklarim icin ta afyondan patatesli ekmegim sucugum bile geldi hem karantinada hemde normal zamanda kimseylede sevişmedim kimsenin kocasını da calmadım karsiliginda.Kendinizi strese sokup yanlış bir sey yaptiginizi düşünmeyin.(12yildir aynı yerde çalışiyorum ben kendimi bildikten sonra başkaları ne isterse düşunsün önemli değil)

Üşenmeyip tüm yorumlarımı okuyup tek tek eksi basanlar var. Ne kadar boşluktaysalar artık. Hayatı bu kadar mı sevmiyorsunuz burda böyle bi şey için vakit harcıyorsunuz. Allah kolaylık versin. :kahve:

Back
X