Aramasamıydım :/

Evden çıkamayacağını düşündüğünüz için yaptığınız teklif gayet normal

Yolda hiç tanımadığımız kaza geçirmiş bir insan görsek yardımcı olmaz mıyız?

Konu sahibi hiç kafaya takılacak bir konu değil
İnsanlık yapmışsınız

Saçmalamayın ya niye gereksiz olsun. İnsanlik yapmışsınız. Burdaki kötü kalplilere bakmayın siz

işte böyle düşünenler olacağı için ne bileyim. Zaten normalde aramam bekar olsa da aramam. Ama dediğim gibi herşeyi bana öğreten kişiydi kendimce iyilik yaptım. Yanlış anlayacak biri değil de işte kötü hissettim.

Keşke teklif etmeseydim. Filyasyon bu saatte getirmiyor hastaneye gidip alıcam dediği için ve kötüyüm dediği için teklif ettim. Ama gereksiz oldu haklısınız. Zaten tavrımdan anlar.
Normal insanlar iş arkadaşlarına yardım teklif ederler. Bunda üzülecek yanlış anlaşılacak bir şey yok. Sadece ilaç getirmeyi teklif etmek kısmı oturmamıştı bende, onu da açıkladınız. Bakmayın siz niyeti kötü insanlara. Umarım onlardan birine denk gelmezsiniz hiç bir zaman.

2 haftadir beraber çalışıyor olmanız da sorun değil bence.

Biz eşimle yeni atlattık covidi, hiç düşünmeğiniz bir sürü kişi aradı bizi, geçmiş olsun birşey lazım mı diye . Eşimin iş arkadaşları da ayni şekilde. Kadın iş arkadaşları da dahil.

Kötü olduğunu yazmış sizde yardımcı olmak istemişsiniz. İlaç götürmek kısmı pek anlamlı olmamış ama yanlış anlaşılacak birşey yok. Bunu bile dert eder hale gelmemiz kötü.

Özel mesajla yürüyen ben değildim😂

Başkalarına da attınız mı aynı mesajı. Çok üzülürüm öyle bişey varsa.
Yok size özeldi ama ilgi mesajı olmadığını biliyorsunuz. Peşimi bırakır mısınız mesajıydı o. Ters tepti ama hırsınızdan ne yapacağınızı şaşırdınız. Reddedilen insan edasıyla benimle eğlenmek istiyorsunuz....:olamaz::63:

Yok size özeldi ama ilgi mesajı olmadığını biliyorsunuz. Peşimi bırakır mısınız mesajıydı o. Ters tepti ama hırsınızdan ne yapacağınızı şaşırdınız. Reddedilen insan edasıyla benimle eğlenmek istiyorsunuz....:olamaz::63:
Yalnız şöyle küçük bir ayrıntı var peşinizde değildim. Sizi tanımıyorum bile. Bu da demek oluyor ki siz benim peşimdeymişsiniz bir süredir. Bir şans vermek isterdim ama mutlu bir evliliğim var 😂

Mesaj atmak daha uygun olurdu sanki, ben olsam tanışmamız cok yeni olduğu icin aramaya çekinirdim. Ama arayıp hal hatır sormak kötü birşey değil. Yanlış yere çekeceksede onun ayıbı

Yalnız şöyle küçük bir ayrıntı var peşinizde değildim. Sizi tanımıyorum bile. Bu da demek oluyor ki siz benim peşimdeymişsiniz bir süredir. Bir şans vermek isterdim ama mutlu bir evliliğim var 😂
Peşinizde değildim. Yorumuma ifade bırakınca gördüm ama siz normal hayatta da iletişim kurmak istemeyeceğim bir mizaca sahipsiniz. İnsan sanaldaki birinden etkilenmemeli ama siz beni kırmıştınız. O yüzden unutmadım sizi. Klasik laf Dünyadaki son insan olsaydınız da sizinle olmazdı. :KK53:

İşgüzarlık derdim ben iş arkadaşınız olsam. Kötü niyetli olsam bana iş atıyor diye bile düşünürdüm ama ona gelene kadar bile işgüzarlık açıkcası yaptığınız. Ortak WhatsApp grubundan yazabilirdiniz.

İşgüzarlık derdim ben iş arkadaşınız olsam. Kötü niyetli olsam bana iş atıyor diye bile düşünürdüm ama ona gelene kadar bile işgüzarlık açıkcası yaptığınız. Ortak WhatsApp grubundan yazabilirdiniz.
Aman bunu demeseydiniz keşke. Herkes şimdi size bağnaz, kötü kalpli, kociş bağımlısı kıskanç kadın muamelesi yapacak( alakanız olmamasına rağmen) basacaklar beğenmedim butonuna.

Geçmiş olsun ne zamandan beri isguzarlik ya. Ay korkuyorum sizin gibilerden.

Gerçekten kötü niyetlilere bakmayın.. O an yardım etmek istemişsiniz o kadar. Ne yani yardım edeceğimiz insanları bir yıldır tanıyoruz, iki haftadır tanıyoruz, eşi var, eşi yok... vs diyerek mi seçeceğiz. Ben şahsen yardımımı hak ediyor mu diye seçerim. Siz de öyle yapmışsınız. Ozguvensiz eşi varsa o da onun sorunu. Özgüvenli biri ile evlenseydi. Mesela telde ne konuştuğuna kadar rapor etmeyeceği biriyle..ne sıkıcı. Konuşacak başka şey mi bulamıyor bunlar. Kişi kendinden bilir işi demeyeceğim o ağır olur. Siz insanliginizi göstermişsiniz. Gereksiz olsa bile o an düşünememiş olabilirsiniz ne var yani

Back
X