Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalamayın ya niye gereksiz olsun. İnsanlik yapmışsınız. Burdaki kötü kalplilere bakmayın siz
Normal insanlar iş arkadaşlarına yardım teklif ederler. Bunda üzülecek yanlış anlaşılacak bir şey yok. Sadece ilaç getirmeyi teklif etmek kısmı oturmamıştı bende, onu da açıkladınız. Bakmayın siz niyeti kötü insanlara. Umarım onlardan birine denk gelmezsiniz hiç bir zaman.Keşke teklif etmeseydim. Filyasyon bu saatte getirmiyor hastaneye gidip alıcam dediği için ve kötüyüm dediği için teklif ettim. Ama gereksiz oldu haklısınız. Zaten tavrımdan anlar.
Özel mesajla yürüyen ben değildimKudrAlobar helal olsun kız üşenmeyip tüm yorumlarıma tek tek ifade bıraktın. Üzgünüm ama ilgin karşılıksız
![]()
Ya öyle düşünmeyin sadece filyasyon ekibinn işaçlsrı değil ağrı kesicide alınıyor vitamin takviyeleride alınıyorbence de ya sonradan pişman oldum![]()
Yok size özeldi ama ilgi mesajı olmadığını biliyorsunuz. Peşimi bırakır mısınız mesajıydı o. Ters tepti ama hırsınızdan ne yapacağınızı şaşırdınız. Reddedilen insan edasıyla benimle eğlenmek istiyorsunuz....Özel mesajla yürüyen ben değildim
Başkalarına da attınız mı aynı mesajı. Çok üzülürüm öyle bişey varsa.
Yalnız şöyle küçük bir ayrıntı var peşinizde değildim. Sizi tanımıyorum bile. Bu da demek oluyor ki siz benim peşimdeymişsiniz bir süredir. Bir şans vermek isterdim ama mutlu bir evliliğim varYok size özeldi ama ilgi mesajı olmadığını biliyorsunuz. Peşimi bırakır mısınız mesajıydı o. Ters tepti ama hırsınızdan ne yapacağınızı şaşırdınız. Reddedilen insan edasıyla benimle eğlenmek istiyorsunuz....![]()
Peşinizde değildim. Yorumuma ifade bırakınca gördüm ama siz normal hayatta da iletişim kurmak istemeyeceğim bir mizaca sahipsiniz. İnsan sanaldaki birinden etkilenmemeli ama siz beni kırmıştınız. O yüzden unutmadım sizi. Klasik laf Dünyadaki son insan olsaydınız da sizinle olmazdı.Yalnız şöyle küçük bir ayrıntı var peşinizde değildim. Sizi tanımıyorum bile. Bu da demek oluyor ki siz benim peşimdeymişsiniz bir süredir. Bir şans vermek isterdim ama mutlu bir evliliğim var![]()
Aman bunu demeseydiniz keşke. Herkes şimdi size bağnaz, kötü kalpli, kociş bağımlısı kıskanç kadın muamelesi yapacak( alakanız olmamasına rağmen) basacaklar beğenmedim butonuna.İşgüzarlık derdim ben iş arkadaşınız olsam. Kötü niyetli olsam bana iş atıyor diye bile düşünürdüm ama ona gelene kadar bile işgüzarlık açıkcası yaptığınız. Ortak WhatsApp grubundan yazabilirdiniz.
Geçmiş olsun ne zamandan beri isguzarlik ya. Ay korkuyorum sizin gibilerden.İşgüzarlık derdim ben iş arkadaşınız olsam. Kötü niyetli olsam bana iş atıyor diye bile düşünürdüm ama ona gelene kadar bile işgüzarlık açıkcası yaptığınız. Ortak WhatsApp grubundan yazabilirdiniz.
Aynen öyle. Kötü kalplilikAman bunu demeseydiniz keşke. Herkes şimdi size bağnaz, kötü kalpli, kociş bağımlısı kıskanç kadın muamelesi yapacak( alakanız olmamasına rağmen) basacaklar beğenmedim butonuna.
Bumerang.Aynen öyle. Kötü kalplilik
AnlamadımBumerang.
Beyin fırtınası yaparsanız belki bulursunuz.Anlamadım