aramasi gerekmez mi

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Tabiki aramalari gerekiyor siz ayri anneniz ayrisiniz nasil bir düşüncesizliktir bu benim rahmetli anneannem vefat ettiğinde nişanlı oldugum halde hem annemi hem de beni aramışlardi

Gitmeyeyim dedim eşim beni yalnız bırakma ben bekar miyim tek gideyim. Senin yerin benim yanim. Onlar kim oluyor dedi.

Arkadaşım öncelikle çok haklısın kesinlikle aramaları gerekirdi, fakat söylediğine göre onlar bence kesin özellikle aramamışlar seni..

ama eşini iyi niyetli gördüm, yani beni yanlız bırakma, senin yerin benim yanım demesi gayet hoş, bence onu kırmayıp yanlız bırakmamalı, k.valdenlerede mesafeli durup , yeri gelirse aramalarını beklediğini belirtmelisin..

Başınız sağ olsun... Kesinlikle aramaları gerekirdi . Düşkün olduğunuzu bilsinler ya da bilmesinler,sonuçta çok yakın bir akrabanız..
Ruh halinize göre gidip gitmemeye karar verin,misilleme yapmaya çalışmayın bence yani beni aramadılar gitmeyeyim demeyin.. Acı çekiyorsunuz,nasıl daha iyi olacaksanız öyle yapın derim.. :) tekrardan başınız sağ olsun..

Belki okumussunuzdur.
Annem gibi sevdiğim çok düşkün olduğum anneannem maalesef vefat etti.. yıkıldım. . Yeni kendime geliyorum .
Bu 15 günde eşimin annesi ve kizkardesi beni 1 defa olsun arayıp ta basın sağolsun demediler. Sadece annemi aradılar .
Beni de aramaları gerekmez miydi .
Ne kadar düşkün olduğumu hepsi bilir.
Siz olsaydınız nasıl davranirdiniz
Eşim izinde gitmek istiyor. Ben de gitmeli miyim gitmemelimiyim

Araması gerekirdi.
Bir de merakimdan soruyorum,
Kayinvalidenizle ne sıklıkta görüşürsünüz?
Siz onu ne kadar zaman da bir ararsınız?

Allah rahmet eylesin.

Düşkün olup olmamanız burada anlam ifade etmiyor, her halükarda aramaları gerekirdi.

Eşinizin bu ciciş sözleri üzerine onu yalnız bırakmayın. Tepkinizi gitmeyerek veya laf sokarak değil de kırıldığınızı açık açık belirterek gösterin.

Allah rahmet eylesin.

Düşkün olup olmamanız burada anlam ifade etmiyor, her halükarda aramaları gerekirdi.

Eşinizin bu ciciş sözleri üzerine onu yalnız bırakmayın. Tepkinizi gitmeyerek veya laf sokarak değil de kırıldığınızı açık açık belirterek gösterin.
Eşimle bugün yine konuştuk. Arayıp söyleyeyim dedi. Ben boşver dedim ama annesini de biliyor lafı çok uzatan bi kadın. O bana şunu dedi şurada söyle baktı işte 4 sene önce bana böyle yaptı vs. Diye başlayacak eşim de biliyor. Dedim böyle laf uzaya cak . O da dedi ki biliyorum uzatır . Bende madem aramaya karar verdin. O halde öyle şeylere başlarsa annene bunun bi cenaze olduğunu cenaze de kin olmaması gerektiğini bunun insanlığın bi gereği olduğunu söyle dedim. Ben onu cenazesi olduğunda 400 km uzaktan koşa koşa gidip yalnız birakmamistim. Sonuçta cenaze dedim o gün herseyi sildim. Kendi elimle annesine yemek yedirdim yapılan iyilik söylenmez ama annesi bana bi telefonu çok gördü. .
Neyse şimdi eşim arayacak . Neden aramadin kızı diye..

Back
X