• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramaya Başladı,kafam karıştı

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar öncelikle.Daha önceden konu açmıştım Erkek Arkadaşımın Ailesi diye.O çocuktan ayrıldım.2 ay 1 gün oldu.Ama ayrıldıktan 1 hafta snra falan aramaya başladı.ilk başta tanımadığım numaralardan aradı.Tanışabilirmyz falan diye msj attı ve hiç birine cevap vermedim.bidaha arayamadı.En sonunda bir akşam yazılıma çalışırken telefon çaldı bak o numarasını silmemiştm.Çok uzun aradı sanki açmam için diretti ama açmadım teli.aradan 2-3 gün geçti okulda bilgi yarışması düzenlemştm orada görevliyken beni aramış duymadığım için açamadım.Beni sürekli böyle uzun bi şeklde arıyor neden arıyor anlamıyorum.Tam bitti unuttum artık diyorum gene çıkıyo.Hiç beklemediim bir zamanda arıyor ve gene onu düşünmeye başlıyorum.Napıcamı blmiyorum neden aradığınıda.Siz değerli büyük abLalarımı danışmak istiyorum lütfen bana yardım edermisiniz ? :)

neden ayrilidiginizi bilmiyorum ama eger onun geleceginde olmani istemiyorsan, o zaman kesinlikle aradiginda acma...
unutmaya cabaladigin icin tekrar konusmaniz seni etkilemekten baska bir seye yaramaz...

neden ayrilidiginizi bilmiyorum ama eger onun geleceginde olmani istemiyorsan, o zaman kesinlikle aradiginda acma...
unutmaya cabaladigin icin tekrar konusmaniz seni etkilemekten baska bir seye yaramaz...

Ayrılma nedenmiz:Onun annesi ve ablası öğrendi evde baskı yapıyorlarmış(onun deyişiyle)o yüzden yoksa bitirmezdm ben seviyodum =/

ben olsam..
o olduğunu bilmeden açmış gibi..
hatta alo dediğinde sesini bile unutmus gibi..buyrun kimsiniz derdim..
sonrada ne olduğunu öğrenip telefonu yüzüne kapatırdım..
bence bunu yapmalısınnn:47:

ben olsam..
o olduğunu bilmeden açmış gibi..
hatta alo dediğinde sesini bile unutmus gibi..buyrun kimsiniz derdim..
sonrada ne olduğunu öğrenip telefonu yüzüne kapatırdım..
bence bunu yapmalısınnn:47:

Yorumunuz için tşk ederim öncelikle.Ya bi anda yelkenleri indirirsem.çok sinirli bi şeklde konuşma yapıyım yanii :)

canım. İcımdekı_sen arkadasa katılıyorum.ama senı sevseydı ne pahasına olursa olsun bırakmazdı dıye dusunùyorum. Umarım yanılıyodurum. Suan tek yapmak ıstedıgı sana acı cektırmek seven adam seudıgnı yabancı nodan ısletmez. Ama tatlım cok ıyı yapmıssın acmayıp.

Yorumunuz için tşk ederim öncelikle.Ya bi anda yelkenleri indirirsem.çok sinirli bi şeklde konuşma yapıyım yanii :)

rica ederim..
olayı tam bilmiyorum canım ama hadi biz bayanlar ailem öğrendi diyip ayrılsak bi nebze anlarım..
sana bunu yaşatıp üzmüş ayrılmış..seni başkalarına tercih etmiş bu aileside olsa..
yelkenleri falan indirme sakın(:
çoktaaan unutmuş gibi davran işte..
kimsiniz dedikten sonra ismini söyler hıı senmiydin ne oldu dersin anlatır.büyük ihtimalle özür falan diler..yada bişeyleri bahane eder.. ben o konuyu kapattım dersin..
emin ol gerçekten seviyosa elinden geleni yapardı tatlım bana kalırsa..

Telefon numarani degistirmeyi denesen...
Bu imkansız aslında.Babama ne diyebilirm ki..Rahatsz ediyor biri arıyor desem babamda onu arar,arama falan diye. :(

canım. İcımdekı_sen arkadasa katılıyorum.ama senı sevseydı ne pahasına olursa olsun bırakmazdı dıye dusunùyorum. Umarım yanılıyodurum. Suan tek yapmak ıstedıgı sana acı cektırmek seven adam seudıgnı yabancı nodan ısletmez. Ama tatlım cok ıyı yapmıssın acmayıp.
Yorumunu için tşk ederim :) evet açmadım.Ama bidaha ararsa ki mutlaka arayacaktır eminim açıp sert bi knşmak mı gerek szce ,güvenmek istyrm ona ama oldukça zor ailesini bahane edip soğuk durdu ve o yzden ayrılmştm

Eğer gerçekten onu istemiyorsanız ya numaranızı değiştirin yada telefonu açıp açık bir şekilde onu unuttuğunuzu ve konuşmak istemediğinizi belirtin.
Ayrıca şunuda unutmayın, eğer sizi gerçekten sevseydi ailesini ikna edebilirdi.
Belkide hayırlısı böyledir öyle değil mi?

bence açma telefonu konuşma kafanıda karıştırma kendi deneyimlere dayanarak söylüyorum biten bir ilişkiye 2. kez başlandığında asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz dahada kötü olur yürümez o ilişkii..

Gercekten rahatsiz oluyorsan ve laftanda anlamiyorsa birak baban halletsin isi.Eminim bir daha seni rahatsiz etmeye calismaz.
Eger babandan gizli degistiremiyorsan telefonunu birseyler uydur,ne bileyim telefonumu kaybettim falan yenisini aldim dersin.

Bu imkansız aslında.Babama ne diyebilirm ki..Rahatsz ediyor biri arıyor desem babamda onu arar,arama falan diye. :(

Yorumunu için tşk ederim :) evet açmadım.Ama bidaha ararsa ki mutlaka arayacaktır eminim açıp sert bi knşmak mı gerek szce ,güvenmek istyrm ona ama oldukça zor ailesini bahane edip soğuk durdu ve o yzden ayrılmştm

rica ederım bocegım. Cok haklısın. Sende guclu olmaya calıs bıtanem. Kadın dedıgn guclu olur:) en cok guc bıze yakısır. Hersey gonlunce olsun tatlım.:1:

Son düzenleme:
Ne ailesı baskı yapıyor istemıyormuş sende buna inandınmı canım ....yaşın küçük sanırım..

ailesının ona düşündü başka kızmı var neyın baskısı bu...senın aklını karıstırmaktan başka bir şeye yaramaz telefonlarını açmak .....

bu cocuk senı sevmıyorrrrrr....kendini eğlendiriyor...bu ne oyuncakmısın sen canı isteyınce gelsin istemıyınce gıtsın ....

sakın açma sevse zaten gıtmezdı

rica ederim..
olayı tam bilmiyorum canım ama hadi biz bayanlar ailem öğrendi diyip ayrılsak bi nebze anlarım..
sana bunu yaşatıp üzmüş ayrılmış..seni başkalarına tercih etmiş bu aileside olsa..
yelkenleri falan indirme sakın(:
çoktaaan unutmuş gibi davran işte..
kimsiniz dedikten sonra ismini söyler hıı senmiydin ne oldu dersin anlatır.büyük ihtimalle özür falan diler..yada bişeyleri bahane eder.. ben o konuyu kapattım dersin..
emin ol gerçekten seviyosa elinden geleni yapardı tatlım bana kalırsa..

hakLısın abLacım.Ailesiyle tanıştırabilirdi yada bu kadar korkmazdı bu bi bahane.Eminim bi bahene söylecek.İnanmam çok zor ona.Sert bi knşma olcak bu. tşk ederm :)

bence açma telefonu konuşma kafanıda karıştırma kendi deneyimlere dayanarak söylüyorum biten bir ilişkiye 2. kez başlandığında asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz dahada kötü olur yürümez o ilişkii..

katılıyorum şeker:)

Ne ailesı baskı yapıyor istemıyormuş sende buna inandınmı canım ....yaşın küçük sanırım..

ailesının ona düşündü başka kızmı var neyın baskısı bu...senın aklını karıstırmaktan başka bir şeye yaramaz telefonlarını açmak .....

bu cocuk senı sevmıyorrrrrr....kendini eğlendiriyor...bu ne oyuncakmısın sen canı isteyınce gelsin istemıyınce gıtsın ....

sakın açma sevse zaten gıtmezdı

Tamam ablacım (:

rica ederım bocegım. Cok haklısın. Sende guclu olmaya calıs bıtanem. Kadın dedıgn guclu olur:) en cok guc bıze yakısır. Hersey gonlunce olsun tatlım.:1:

Tamam ablacım destekleriniz için tşk ederim.Sınıfımdaki kı arkilerm bu kadar güzel anlatmadılar.Çook sağolun :)

Back
X