• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramaya Başladı,kafam karıştı

hayatım bak 17 yaşındaymışsınız. ben 21im iki seneye okulum bitecek 7 aylık ciddi bilişkim var ben senin kadar bi erkeği dert etmem kafama ne olursa olsun. böyle şeyleri yapması çok normal küçük çünkü. sende küçüksün. ben yaşını bilmediğim için düşüncelerimi kendi yapacaklarımı yazdım sana. ama boşver hiç kafana takma sen açmada kendisi ne yapıyorsa yapsın kendince. ha diyelim çocukluk gençlik aşkıyla evlenenlerden olacaksın(çok çok zor bir ihtimal) zaten kader çıkartır yeniden karşına adam akıllı bi şekilde. konuşmana luzüm yok sen geleceğini (eğitim kariyer hayat açısından geleceğini) düşün. kafana dert etmene değmez. bana söylenince kızardım hakketen bu ne be çocukmu avutuyolar derdim kendi kendime %90 sende aynını söyleyeceksin ama cidden gelip geçiyo gülüyosun ne dert etmişim kendime diye. amaann boşver sen kafanı yorduğuna değmez. sen bana güven :34:
Şuan tam dediğin gibi düşünür oldum onu düşündüğüm onun için döktüğüm gözyaşlarıma acıyorum abla,Desretiğin ve fikirleriniz çok iyi geldi çok sağolsun iyi ki varsınıız :71:
tatlım 5 gün geçmiş aradan şuanki durumunuz ne?varmı bi gelişme?
Ablacım geç cevap verdim kusura bakmayın sınavlar dolaysıyla pek girmedim foruma fakat aradan 1 ay geçtikten snra tehdit mesajları atmaya başladı.Senin kafanı kırcam kırmazsam adam evladı değilim bak gör diye.Bende yeter artık bıktık senden mesaj atma arama beni bıktımm senden bu ne böyle be dedim bidaha msj atmadı ablacım İlginiz için çok teşkkkür ederim,İyiki Varsınız sizler :)
aman canım bosver uzak dur boyle bı nedenden ayrıldyısanız ,sen cvp vermedıkce kaçan kovalanır durumu olmus galıba
Evet öyle olmuş şimdide kardeşim dediği insanı seviyormuş ben öyle duydum..Acıyorum ona yazık..
Yaa Bacim Derslerine Bak BU isler Cok yipratici,acimasiz isler.Kafana takma yedektede kalma.Unut gitsin.Evlenecegin adam seni nasil temiz isterse Sende Ona temiz kal.Duygularini kirletme.Saglicakla...
Derslerime önem vericem artık dediğiniz gibi.Seneye Üniversite sınavı var ve çalşmaya başladım.Sağolasın Sizde Kendinize İyi bakın..Sevgilermle :)
ben buyuksun sanmıstım daha kucuıkmussun tatlım amannn
Evet küçüğüm ablacım :) Henüz 17yim. :)

tatlım ne yapıyorsun ben çoookkk uzun zaman sonra ilk kez girdim foruma. aklımada sen geldin ne oldu acaba nasıl diye merak ettim seni

tatlım ne yapıyorsun ben çoookkk uzun zaman sonra ilk kez girdim foruma. aklımada sen geldin ne oldu acaba nasıl diye merak ettim seni

Sorma abla çok kötü şeyler oldu aramalara devam etti bi süre snra dershanesine falan gittim. Aramadığım halde arıyosun msj atıyosun diye suçladı.Kendisi sütten çıkmış ak kaşık oldu.Gördüğüm yerde kafanı kırarım diye msjlar attı falan.En sonunda senden bıktım nefret ediyorum uzak dur benden de çevremdende.defol git artk hayatımdan dedm bidaha aramadı msjda atmadı.

Back
X