tüm yorumları okudum. aslında hakda verdim bi taraftan. bilmiyorum bende 21 yaşında bi gencim belki gençliğimden bu şekilde düşünüyorum ama her insan en azından dinlenilmeyi hak eder bence. kabul edeceksin diye bişey yok. sadece ne diye arıyomuş derdi neymiş diye dinlemeni tavsiye ederim. yelkenleri suya indirme ama sakın. kendini acındırmak için bin türlü bahane uydurabilir bu içimdeki şüphecinin yorumu. ama bide iyimserin yorumu var oda şu, belki gerçekten bi çözüm yolu bulmuştur aklı başına gelmiştir. bence aç dinle kesinlikle sert kızgın en önemlisi kırgın olduğunu net bişekilde belli ederek dinle. hiç bi sonuç cümleside kurma tamam barıştık yada hayır affetmiyorum deme yani. senden anlattıklarına karşı bi cevap bekleyecektir. senin zamanında yapmadığını yapıp oturup düşünücem ne benim için doğru kararsa o kararı vericem de kapat telefonu. askıda kalmayalım gibilerinden laflar eder muhtemelen kalmamız bu saatten sonra önemli değil aylar geçti bizim üstümüzden biraz zaman geçse hiç bi zararı olmaz ben doğru kararı vermiş olucam faydası olur de. bu şekilde kapat telefonu. biz sadece senin anlattığın bikaç cümleden ilişkinizi bilebiliriz ne seni nede erkek arkadaşını tanıyoruz. doğru kararı rastgele söylemiş olabiliriz yada size yazık etmiş olabiliriz. o yüzden en doğru kararı yine sen vereceksin bizimkiler sadece tecrübeyle tavsiye. bi karar verirsin onunla konuşmadan öncede yazarsın buraya tekrar.konuşmalarınızdan onun neler anlattığından bahsedersin biz yine gördüğümüz bildiğimiz kadarını yorumlarız bizde fikir veririz göremediğin şeyler olabilir faydası olacaktır yazılanların.ama tekrar söylüyorum ne seni nede onu sizin birbirinizi tanıdığınız kadar tanıyoruz. en doğru kararı sen vereceksin. duygularını engelle mantığınla karar ver. duygular doğruya götürmüyor bazen.