• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan eş kişisi

Ben açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın
O açınca ne değişecek? Yani siz o dava acmazsa böyle devam ederim diyorsanız bence direkt çıkın yola gidin evinize

Ben açmayı düşünmüyorum davayı hem bitsin istemiyorum bir şekilde hem de bitecekse de bari bedelini ödesin böyle oynayıp atmış gibi olmasın
Hoşunuza mı gidiyor evden kovulmak? Ailenize ne dediniz?

Dik durmazsan iki de bir seni böyle evden kovar aşko bizden söylemesi. Onun kadarına bırakırsan gel deyince gelir git deyince gidersin . Neyin bedeli ayrıca ? Zaten suanda oynamış sizinle

Ne yapayım davayı mı açayım hemen
Aşkım dava aç mı diyoruz sana ? Kendini düşürme diyoruz simdi adam seni evden yollamış bak bu hiç hoş değil bir kere . Sen bu adamla evli kalmak istiyorsan öncelikle o değişecek bu tarz evden yollama kovma vs yapmayacak suanda da sen ararsan veya eve geri dönersen seni cepte görecek bekle annenin evinde seni koyduğunu pişman olsun bir caba göstersin gelsin ama sen çok ani hemen bir şey olsun istiyorsun aramadi diyorsun birak elbet kendisi merak edecek seni e artık etmiyorsa da o zaman zaten sonuç belli . Ayrıca sen kaç yaşındasın suan o kac yaşında.? Bir hediye konusu bu kadar uzamaz ki yani

Aşkım dava aç mı diyoruz sana ? Kendini düşürme diyoruz simdi adam seni evden yollamış bak bu hiç hoş değil bir kere . Sen bu adamla evli kalmak istiyorsan öncelikle o değişecek bu tarz evden yollama kovma vs yapmayacak suanda da sen ararsan veya eve geri dönersen seni cepte görecek bekle annenin evinde seni koyduğunu pişman olsun bir caba göstersin gelsin ama sen çok ani hemen bir şey olsun istiyorsun aramadi diyorsun birak elbet kendisi merak edecek seni e artık etmiyorsa da o zaman zaten sonuç belli . Ayrıca sen kaç yaşındasın suan o kac yaşında.? Bir hediye konusu bu kadar uzamaz ki yani
Ben 33 yaşımdayım eşim 40 yaşında . Hmm sadece bekleyim yani dimi o zaman

Evini terketmeseydin..git falan dediyse,istiyorsan sen git ,burası müşterek evimiz,yasalarda da bu böyle de..bu salak adamların laflariyla yollara düşmeyin yaa...madem geldin,dönmen olmaz şimdi..
Dönmicem zaten ondan net bir şey gelene dek yapacak bir şey yok ki

Merhabalar geçen gün bir konu açmıştım eşimle aramda yaşanan tartışma hakkında sonrasında kendisi beni evde görmek istemediğini söyleyince ailemin yanına gelmiştim yaklaşık 3 gündür ailemin yanındayım eşim sadece ilk geldiğim gün vardım mı diye aradı sonra ne arama ne sorma oldu . Ne yapmalıyım sizce ?
Hiç bir şey yapmayacaksın. Çıkıp gittiysen haklısındır diye düşünüyorum. İçinde eğer kendini suçlu gördüğün bir konu varsa özür dilemede aramada bir sakınca yok. Ama haklıysan hiç bir şey yapmadan adım atmasını bekle bence.

Kesinlikle arama hatta o ararsa hemen açma ya da seni almaya geldiğinde hemen aşkım evimize gidelim modunda olma yaşınızda küçük değil kuklası olmayın sonra her olayda postalar seni öyle bir dik duruşun olsun ki sana bir daha seni istemiyorum demeye yeltenemesin ha aramadı aynı odun olmaya devam mı etti bekle davayı açarsa da boşan 40yasindaki adam hala cocuksa anasinin koynunda kalsin

Back
X