Aramayan sevgili

Benim bir arkadaşım var onlarda böyle.
7 yıl çıktılar, 1 yıldır da evliler ama çocuk yok yani aramıyor karısını hatta arkadaşım hamile.
Ama değişmeyen değişmiyor.
Arasa bile 3-5 dakika.
Çocuk çok vurdumduymazdı hala öyle.

Benim bir arkadaşım var onlarda böyle.
7 yıl çıktılar, 1 yıldır da evliler ama çocuk yok yani aramıyor karısını hatta arkadaşım hamile.
Ama değişmeyen değişmiyor.
Arasa bile 3-5 dakika.
Çocuk çok vurdumduymazdı hala öyle.
Ama onlar evli. Adam akşam evine geliyor di mi hiç değilse..

Salın şu erkekleri bakın lütfen...
Ya adam istemiyor...Sen de bırak bi arama hiç arama...Haftada 1 buluşmak nedir allah askına...Herif sizi sevgilisi olarak bile görmüyorken cırpınmayın artık..
Bırak ne yaparsa yapsın, neden sürekli bu olacak ille bu adam olacak?
Uçağa izin ver kalksın da pist açılsın
ben aramıyorum artık zaten.. İliskiye zorlamıyorum ki

Çok yorma kendini bırak ki hayatına başkası girebilsin böyle hayat yürümez adam istemiyor belli bahane o ailemi de aramıyorum falan zaten aileyle bir olur mu sevgili boşver sen onu istemiyor da elimin altında dur diyor ya da sen arayıp soruyorsun diye aman böyle gitsin gittiği yere kadar diyor sonu iyi değil senin için yan yanarken mükemmel bir çift olsanız yanında sana ölüp bittiğini hissettiyse daha inanma seven insan merak eder sesini duymak için yüzünü görmek için fırsat kollar
çok haklısınız aynı şekilde düşünüyorum. Garanti gördü beni iyice

çok haklısınız aynı şekilde düşünüyorum. Garanti gördü beni iyice
Garanti görmenin yani sıra pek umurunda değilsin sanki yani hiç arayıp sormasan hiç arayıp sormaz ve aradığında da hicbir şey yok gibi devam eder bence eğer onun hayatında bir rolün yoksa sende hayatında ona rol verme düşünmekle kendini yormaya bile değecek biri değil kesinlikle

Herkes hiç iletişim yok gibi algılamış sanırım ama anladığım kadarıyla gün içinde mesajlaşıyorsunuz. yani birbirinizden haberiniz var. Sadece telefonla aranmaktan ve konuşamamaktan sitem etmişsiniz. ben de erkek arkadaşımla haftada 2-3 kere görüşüyorum ve gün içinde mesajlaşıyoruz. şimdiye kadar beni aramıyor gibi bir şey aklıma takılmadı açıkçası. görüştüğünüz zaman iletişimininiz iyiyse, mesajlarda bir soğukluk yoksa telefonla konuşmak çok ciddi bir problem olmamalı. bazen insanlar mesajlaşmayı ya da telefonla konuşmayı sevmeyebiliyor.

büyük bir şehirdeyseniz ve karşınızdaki insan çalışıyorsa haftada 1 görüşme normal bir durum. açıkçası bunlar tek başına büyük bir problem değil. sizin belki de bunu problem haline getirme nedeniniz erkek arkadaşınızdan yeterli ilgiyi görmemeniz, sizi düşündüğünü, sevdiğini hissetmemeniz. bu ilgiyi görseydiniz aramaması da haftada 1 görüşmeniz de belki de problem olmayacaktı?

Herkes hiç iletişim yok gibi algılamış sanırım ama anladığım kadarıyla gün içinde mesajlaşıyorsunuz. yani birbirinizden haberiniz var. Sadece telefonla aranmaktan ve konuşamamaktan sitem etmişsiniz. ben de erkek arkadaşımla haftada 2-3 kere görüşüyorum ve gün içinde mesajlaşıyoruz. şimdiye kadar beni aramıyor gibi bir şey aklıma takılmadı açıkçası. görüştüğünüz zaman iletişimininiz iyiyse, mesajlarda bir soğukluk yoksa telefonla konuşmak çok ciddi bir problem olmamalı. bazen insanlar mesajlaşmayı ya da telefonla konuşmayı sevmeyebiliyor.

büyük bir şehirdeyseniz ve karşınızdaki insan çalışıyorsa haftada 1 görüşme normal bir durum. açıkçası bunlar tek başına büyük bir problem değil. sizin belki de bunu problem haline getirme nedeniniz erkek arkadaşınızdan yeterli ilgiyi görmemeniz, sizi düşündüğünü, sevdiğini hissetmemeniz. bu ilgiyi görseydiniz aramaması da haftada 1 görüşmeniz de belki de problem olmayacaktı?
Evet gün içinde mesajlaşıyoruz her sabah günaydın yazar ve sık sık mesaj atar. Sık sık hediye cicek supriz falan yapar o konuda sıkıntım yok. Ama mesajlasmayı yeterli görüp az araması değersiz hissettiriyor. Önceden en azından sık buluştuğumuz için bu kadar sinir olmazdım ama korona zamanı ben dışarı cıkmayı tamamen bıraktım haliyle buluşmadım onunla da. Şuan normal çıkıyorum dışarı ama bu sefer o teklif etmemeye başladı alıştı böylesi rahat geldi heralde.. İliskide kendimi yalnız hissediyorum önem verdiğimi bildigi halde aramaması değersiz hissettiriyor

Birkac gun haber alamasin sizden bence, ararsa acmayin yazarsa cevap vermeyin. Siz ustune düştükçe o daha da sıkılır birakin o meraklansin meraklanmaz ise kendi bilir terk etmis olun habersiz birakarak.

Back
X