aramayan sevgili

Bu konu bana çok tanıdık çünkü benzerini bende yaşadım :)
2 senelik sevgilimle ayrı şehirlere gidince sorunlar olmaya başladı 3-4 ayda ve etmediğimiz kavgaları ettik en sonunda da çok büyük yanlış yaptı bana..
Ayrı şehirlerde olunca kavgalar illaki oluyor ama eğer 2 tarafta seviyorsa ayrılalım demekle sorun çözülmüyor.. Karşılıklı konuşarak halletmeliydiniz..
Şimdi sakın aramayın dönerse senindir :)

ama seviyorum cok ihtiyaç duyuyorum ona kendimi çok yanlız hissediyorum. ve cok merak ediyorum ne halde ne durumda diye

Birden unutman mümkün degil zaten.. Kendini başka şeylerle oyala.. Arkadaşlarınla buluş, alış-verişe git, sinemaya git vs...
O da senin gibi düşünüyor olsaydı, arardı..
Sakın arama!!!

malesef aynı durumdayız 10 gün oldu hiç aramadı hiçmi merak rtmiyo die bende düşünüyorum ben burda kafayı yicem düşünmekten ama biz tamamen bitirdik ölede bi fark var napmaya calışıyo bilmiyorum. aslında beni sevdiğini biliyodum ama artık süpe duyuyom

Birden unutman mümkün degil zaten.. Kendini başka şeylerle oyala.. Arkadaşlarınla buluş, alış-verişe git, sinemaya git vs...
O da senin gibi düşünüyor olsaydı, arardı..
Sakın arama!!!
ewet onlarla uğrasınca iyi geliyo yurtta kalıyorum ben okul için yurda geldim mi kötü oluyorum.

:) ewet dönerse tabi:) aynen farklı yerlerde olunca birbirini yanlış anlıyo 2 tarafta aynı yerde olsak 1 kere görmemiz bile cözülmeye yetiyo . sizin nasıl sonuçlandı aradımı?

Bence hemen ümitsizliğe kapılma 10 gün çok kısa bir süre.Onun da kendini eksik hissedeceği,sana ihtiyaç duyacağı zamanlar mutlaka olacaktır.2sene bir çırpıda silinemiyor malesef.Ya da bize göre öyle

bende bize göre diye düşünüyorum onun umurunda bile degilim belkide belkide mutlu bu durumdan

senin gibi üzülüp ağladığını mı zannediyosun? gününü gün ediyodur

tesekkürederim tavsiyelerin için deniycem :)

kesinlikle aramamanı öneriyorum ve şu yazıyı da okuyabilirsin. dilek önderin dili biraz sivridir bu arada

Arayanları çözdük... Sıra geldi aramayanlara... Bunu da çözelim, konuyu öyle kapatalım.
Aramanın aramamanın, arayanın aramayanın... Çözülmedik tarafı kalmasın.
Nasıl ama?
Güzel soru değil mi?
“Aramayan niye aramaz?”
Anlatacağım...
Ama önce onları biraz tanıyalım.
Her aramayan bir değildir.
İyisi var, kötüsü var, değeri var değmezi var...
Ama bunlar aralarında genellikle
ikiye ayrılır...
İnatçılar.
Vee...
Hainler diye...
Birinci grup, aramaz inattır ama barışacaktır.
Evet aynen düşündüğün gibi, senin arayacağını bilir, ondan aramaz.
Hata bunu sen de bilirsin.
Kendi kendine, “nasıl olsa benim arayacağımı biliyor, ondan aramıyor” dersin, bir süre direnirsin ama sonunda üstelik bunu bile bile ilk arayan yine sen olursun.
Zaten bu grup senden ilk mesajı aldığında ki zaten telefonun başında bekliyordur, anında cevap yazar, “Sen kendine bak!” türünden gerzekçe bir cilveyle...
“Sensiiinnn”, “ben deeee...” gibilerinden.
Nasıl olur ama?
O ilk mesaj geldiğinde...
İçin nasıl rahatlar.
O günlerdir gerilen vücudun birden gevşeyiverir.
Üzerinden bin ton yük
kalkmış gibi...
Gerzek merzek, neşen yerine gelir be, neşen!!!
Ay insanın küsesi ve sonra barışası geliyor.
Neyse, biz biraz da ikinci gruba yani hainlere bakalım...
Onlar da aralarında ikiye ayrılır.
Tavşanlar ve intikamcılar...
Tavşanlarla başa çıkamazsınız.
Aramaz çünkü artık umurunda değilsindir. Sen aradığında telefonu açmaz ama iki gün sonra arar mesela...
Ya da mesajına 5 saat sonra cevap verir.
Açık konuşayım sen artık onun için önemini yitirmişsindir. Ha, çok ısrar edersen arada bir seninle yatar, o kadar.
Kesip atmaz da...
Hani bir laf var ya, onun gibi “Ne sırtımdan iniyor ne de...” diye...
Ha, yok eğer karşındaki bir intikamcıysa...
Yandın demektir.
İntikam almaya karar vermiş, bu yola baş koymuş ve sen onu arıyorsun.
Tilkiye “kuzu ister misin?” demişler de gülmekten cevap verememiş ya...
Aynen böyle bir durum yani.
Peki onları nasıl anlayacağız?
Şöyle:
O da mesajına hiç cevap vermez.
Vermez ama aracılarla
cevap gönderir. Ortak arkadaşlarınla falan...
Bu da seni mesaj
arsızı yapar.
Zaten sen de bir kere yazmışsın, karizmayı çizdirmişsin ya, battı balık yan gider deyip yazıp durursun.
O ve tüm arkadaşları da okur okur gülerler...
İntikamcıların ikinci taktikleri de şudur: Aradın mesela değil mi? Açar telefonu, “Ben seni arayım mı?” der, kapatır.
Sonra sen bekle ki, o arasın.
Çok beklersin, çook...
Veya mesaj attın değil mi?
“Toplantıdayım” türünden bir şeyler yazar sana.
Sen de bundan, “Toplantıdan çıkınca eşek değilse arar”ı çıkarırsın.
Hıı..
Çıkar.
O da, o sırada başka şeyler çıkarıyordur...
Allah herkese bir aramayanın ruh halini versin ne diyeyim?

dilek önder/gazetevatan

Ne güzel sizin ki tatlıya bağlanmış :)

biz tatliya bagladik canim daha dogrusu o bagladi :)
giden o'ydu ve gelen o oldu...
Eger arada gercekten sevgi varsa karsi taraf ozluyo daha cok dusunme firsati oluyo kisaca yasadigi iliskiye birazcikta olsun disardan bakma sansi oluyo ve hatalarini dogrularini az da olsun farkediyo. Ona gore de tabi hareket ediyo...
bizim de durum ayni yani. Ayni okulda okuyoruz 1bucuk senedir birlikteyiz ve uzaklasinca ister istemez mesafeden kendini ifade etmen zorlasiyo ve sorun yasaniyo.
bizdeki cok uzun surmedi ama 2 günde resmen kendimi yedim uzuntuden... Ama gelmeseydi aramasaydi da ne kadar sure gecse de aramazdim...
bu durumda karsi taraf gitmeyi istediyse sizin yapmaniz gereken ne kadar zaman gecse de beklemek... Aramamak...
zor olur elbet uzulur yipranirsiniz ama dayanmaktan baska careniz yok malesef
giden o'ysa kaybeden o olur... Ama gelirse kazanan siz :)

Seni sevse arardi deniliyor ya bazen sevende aramiyor inadından. Bildiğim sey erkekler seviyorsa mutlaka arıyor. Haklida olsalar. Tecrübe ile sabit. Sen arama o seni arayacaktır. Onu tanıyan sensin kendini haklı görüyor inadı ne zaman kırılırsa o zaman arar. Ama sevmiyorsa ki zannetmiyorum aramayacak.

tsekkür ederim:) benimki inatcı grubuna giriyo:)

seviyodu hissediyordum bunu ama artık süpe duyuyorun ya

bekliyorum bakalım napacak zaten uzun bi süre daha aramazsa ben de onu bende onu bende bitmesi için elimden gelini yapıcam. artık ararsada iş işten geçmiş olacak.

bekliyorum bakalım napacak zaten uzun bi süre daha aramazsa ben de onu bende onu bende bitmesi için elimden gelini yapıcam. artık ararsada iş işten geçmiş olacak.

canim bekle aramasini ama oyle cok uzatir dedigin gibi is isten gectikten sonra onu unutmaya bu durumu kabul etmeye basladiktan sonra ararsa oyle gelisi de kabul etme... Kabul edersen de bi zahmet o gelisinde cicegiyle cikolatasiyla yuzuguyle yaninda ailesiyle gelsin...

ewet öle yapmalıyım canım .

:) ewet dönerse tabi:) aynen farklı yerlerde olunca birbirini yanlış anlıyo 2 tarafta aynı yerde olsak 1 kere görmemiz bile cözülmeye yetiyo . sizin nasıl sonuçlandı aradımı?

Bizim bitti tamamen tabiiki, çünkü dönülmeyecek hatalar da yaptı..
2 aya yakındırda tamamen koptu iletişim..

arama bence seven adam 4-5 saat falan aramamazlık yapsa bile ardından arardı ama 10 günn çok geldi bana nasıl durabiliyor acaba
sen burda üzülürken o gününü gün ediyor belki de

Ayrilmayi kendisi istediyse siz kesinlikle aramayin bence..size ders vermeye mi calisiyor yoksa ciddi mi ayrilma isteginde zamanla gorursunuz. Ama 10 gun olduysa bana ciddi gibi geldi, ben yerinizde olsam unutmaya calisirdim,donecek olursa o zaman dusunursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…