Aramazsan arama yar aramazsan aramaa..
biz tatliya bagladik canim daha dogrusu o bagladi :)
giden o'ydu ve gelen o oldu...
Eger arada gercekten sevgi varsa karsi taraf ozluyo daha cok dusunme firsati oluyo kisaca yasadigi iliskiye birazcikta olsun disardan bakma sansi oluyo ve hatalarini dogrularini az da olsun farkediyo. Ona gore de tabi hareket ediyo...
bizim de durum ayni yani. Ayni okulda okuyoruz 1bucuk senedir birlikteyiz ve uzaklasinca ister istemez mesafeden kendini ifade etmen zorlasiyo ve sorun yasaniyo.
bizdeki cok uzun surmedi ama 2 günde resmen kendimi yedim uzuntuden... Ama gelmeseydi aramasaydi da ne kadar sure gecse de aramazdim...
bu durumda karsi taraf gitmeyi istediyse sizin yapmaniz gereken ne kadar zaman gecse de beklemek... Aramamak...
zor olur elbet uzulur yipranirsiniz ama dayanmaktan baska careniz yok malesef
giden o'ysa kaybeden o olur... Ama gelirse kazanan siz :)
malesef aynı durumdayız 10 gün oldu hiç aramadı hiçmi merak rtmiyo die bende düşünüyorum ben burda kafayı yicem düşünmekten ama biz tamamen bitirdik ölede bi fark var napmaya calışıyo bilmiyorum. aslında beni sevdiğini biliyodum ama artık süpe duyuyom
Haklısın valla canım tek tarafın istemesiyle düzelmiyo.İki tarafından istemsi lazım ki güzellikle hallolsun.Sevindim sizin için :)
ben de ayrıldıgımda cok üzülmüştüm.aglaya aglaya mahvolmuştum..aramıyordu sormuyordu.ben meraktan catlarken o ne hallerdeydi...ara sıra ben msj atıp arıyorum kuru sohbet muhabbet ediyorduk.asla armıyordu bitirmişti kafasında..aradan 9 ay gecti bir gün telefon ben seni asla unutmadım seni hala cok seviyorum sana asıgım..senin gibi birini bulamam ....bir sürü sey..ama ben onu unutmuştum.bir zamanlar gözyası döktügüm adam umurumda bile degildi..niye mi..başka birini sevdim.o süre zarfında..BIRAK O SENİN PEŞİNDE KOŞSUN..SAKIN ARAMA..KIYMETİN ARTAR.ARAMADIGIN ZAMAN SANMAKİ SENİ UNUTUYOR..SENİN ARAMANI BEKLİYOR..ERKEKLER DAHA GURURLU..ASLA ARAMAZLAR..SEN İŞİNE BAK..DEGERİNİ DÜŞÜRME SAKIN.
merhaba kızlar
iki bucuk yıllık bir ilişkim vardı ve bitti. daha önce aynı şehirdeydik üç ay önce onun okulu bttği içn eve döndü. çok sık kavga etmeye başladık ve buda birbirimizi anlammamıza neden oluyodu. sorunlarımızı çözemediğmz için ben bize güvenmedigimizi söyledim amacım bitirnek degildi sadece biraz daha ilgi bekliyodum güvenmem için bişeyler yapmasını bekledim ama yapmadı bunu sorun yaptı güvenmiyosun zaten bu ilişki yürümez die. bir hafta daha sürdü sonnra tekrar tartışmaya basladık sen bunu yaptın ben bunu mühabbetine girildi ve sonra ben bana bize güvenmeyen biriyle devam etmek istemiyorum diye bitirdi.ve 10 gün oldu ne o aradı ne ben. ben aramak istemiyorum o arasın pişman olsun diye ama ondada tık yok napmalıyım sizce.
merhaba kızlar
iki bucuk yıllık bir ilişkim vardı ve bitti. daha önce aynı şehirdeydik üç ay önce onun okulu bttği içn eve döndü. çok sık kavga etmeye başladık ve buda birbirimizi anlammamıza neden oluyodu. sorunlarımızı çözemediğmz için ben bize güvenmedigimizi söyledim amacım bitirnek degildi sadece biraz daha ilgi bekliyodum güvenmem için bişeyler yapmasını bekledim ama yapmadı bunu sorun yaptı güvenmiyosun zaten bu ilişki yürümez die. bir hafta daha sürdü sonnra tekrar tartışmaya basladık sen bunu yaptın ben bunu mühabbetine girildi ve sonra ben bana bize güvenmeyen biriyle devam etmek istemiyorum diye bitirdi.ve 10 gün oldu ne o aradı ne ben. ben aramak istemiyorum o arasın pişman olsun diye ama ondada tık yok napmalıyım sizce.
canım geneLde telefonla tartışmalar anlaşılmıyor ve ilşki bitene kadar devam ediyor. aynı tartışmaları yüzyüze yapsanız şuan bitmezdi belkide. yinede erkek arkdasının mücadele etmesi lazımdı onun için binevi bahane olmuş senin kelimen . bence arama boşver üzülmede değmez
Aramayın sevgili sevgili değildir. Bu poposu kalkmış erkekler topluluğu 5 er 10 ar kızı aynı anda idare etmeye , aramayarak merak uyandırmaya , hepsini peşinden koşturmaya bayılırlar. Arkasından ağlansın üzülünsün. Aranılan , peşinde koşulan , ulaşılmaz erkek olsun.İstediğiyle gönül eğlendirsin. 5 gün aramazsın gıkı çıkmaz.Ararsın hastaydım der.Suçlu hissedersin.Sakın kanma böylelerine.Arama bak daha çok kıymete binersin. Ne oluyor ya bu kız neden bıraktı beni diye düşünmeye başlar.Aman kardeşim sakın peşine düşme. Efendi birini bul kendine. Mutsuz olmak için eş aramıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?