aramayan sevgili

Haklısın valla canım tek tarafın istemesiyle düzelmiyo.İki tarafından istemsi lazım ki güzellikle hallolsun.Sevindim sizin için :)

eşime okuttum bir erkek olarak ne söyledi biliyormusun. 10 gün aramayan erkekden hayır beklemesin o ilişkiyi bitirmiş hatta yedekte tuttuğu biri var dedi bi erkek olarak fikrini almak istemiştim

Bizimde tamamen bitti gibi adı konmadı yani ama bilmiyorum ya çok kötüyüm kafam o kadar karışık ki (((

ben de ayrıldıgımda cok üzülmüştüm.aglaya aglaya mahvolmuştum..aramıyordu sormuyordu.ben meraktan catlarken o ne hallerdeydi...ara sıra ben msj atıp arıyorum kuru sohbet muhabbet ediyorduk.asla armıyordu bitirmişti kafasında..aradan 9 ay gecti bir gün telefon ben seni asla unutmadım seni hala cok seviyorum sana asıgım..senin gibi birini bulamam ....bir sürü sey..ama ben onu unutmuştum.bir zamanlar gözyası döktügüm adam umurumda bile degildi..niye mi..başka birini sevdim.o süre zarfında..BIRAK O SENİN PEŞİNDE KOŞSUN..SAKIN ARAMA..KIYMETİN ARTAR.ARAMADIGIN ZAMAN SANMAKİ SENİ UNUTUYOR..SENİN ARAMANI BEKLİYOR..ERKEKLER DAHA GURURLU..ASLA ARAMAZLAR..SEN İŞİNE BAK..DEGERİNİ DÜŞÜRME SAKIN.

Haklısın valla canım tek tarafın istemesiyle düzelmiyo.İki tarafından istemsi lazım ki güzellikle hallolsun.Sevindim sizin için :)

tabi ki canim... İliski tek tarafli baslamiyo ki tek tarafin istemesiyle duzelsin... Ayrilik olacaksa bile iki tarafin karariyla olmali bence. Sonucta baslarken ortak karar veriliyoken ayrilirken tek tarafin karar vermesi adil gelmiyo bana...
hele tam adi konmamis ayrilik daha cok yipratir insani. Sure uzadikca neler oldugu ne hissedildigi konusuna girmiyorum bile...
nasip kismet isi bunlar... Olacaksa olur olmazsa da hayirlisi demekten baskasi gelmiyo elden...
hayirlisi olsun...
insallah sizde düzeltirsiniz canim.. :)

kadınların en çok dikkat ettiği şeyin güven olduğunu dünyada sadece kadınlar bilmiyor .

o yüzden neler düşüneceğini sadece 1-2 dk empati yapsanız bir daha yüzünüzü bile görmek istemeyeceğini anlayabilirsiniz . Dönebilir sadece alışkanlık olmuştur ondan .

Bazı şeyleri söylemeden düşünmek lazım .

29 mayısta 4.yılımızı kutlayacaktık halbukiii. çok sevildim,çokta sevdim açıkçası. 12 aylık uzun dönem askerlik çıkmıştı geçen yıl aralık ayında. biz istemiştik uzun dönem çıkmasını ,paramız birikir gelince de söz nişan yaparız diye hayaller kurmuştuk ya da ben kurmuştum ...ve hayaliyle kaldı .. mesafeler sorun olmadı hiç aramızda, gönüllere mesafe girene kadar.. son 2 ay tartışmalar başladı beraberinde soğukluklarr. telefonlara cevap vermedim ,mesajlarına karşılık vermedim askerde de olsa biraz ilgi bekledim. azıcık bir ilgi... aslında büyük sorun askerdeyken akrabasına 5 yıllık kredi çekmesiyle başladı. aramıza uçurumlar girdi demek ki benmle 5 yıl bişey yapmıycak diye düşündüm haklı olarakkk.10 günlük izne gelmişti ve 1 hafta görüşmedim o kadar çok özlememe rağmen.araya gururum girdi.. neyse dedim sonuçta şırnakta bugün var yarın yokuz uzatma dedim kendi kendime ve görüştük .konuyu açmadan normale döndük tabi ki ben unutur muyum sadece üstü kapandı konunun. tekrar döndü askere aradan 1 ay geçti arkadaşı sıkışmış borç para istedi ben verme dedim ama sen bilirsin dedim .sonuççç verdi tabi. bunu da yazdım kenarıma ama içim içimi yiyiyo yanımda olsa çıkarıcam acısını ama uzakta olunca telefonda halledilmiyo ve de sürekli telefonda konuşamıyosun askerde sonuçta. biz havadan sudan konuşmaya devam ediyoruz yne aradan 1 ay daha geçmiş bana konuşma arasında bi arkadaşa daha borç verdim demesin mi hem de 1 hafta olmuş.ve bu arkadaşı askerdeyken 1 kez aramayan adammm! aradığında da para isteyen adam!! ve bende kayış koptu resmen.telefonları açmadım mesajlara cvp vermedim. sonuç olarak biz ne için uzun dönem istemiştik ve ne oldu. askerden geldi 1 kez görüştük isenin düz çizgilerin var hayatta dedi şaka gibi. ben de kendi yolunu kendin çiz ben yokum dedim ve ayrıldık. o gün bugundur ne arayan var ne sorannn. benim aramayacağımı çok iyi biliyo .

demem o ki ben asla böyle birşey beklemiyodum sonuna kadar güveniyordumm kendisine.bütün hayalim o idi. artık arasa da ben eski ben değilimm. çok güzel yıllarım geçti onunla. tek kötü sözle ayrılmadık yalan ya da 3 .kişi de olmadı . ama olmayınca olmuyo demek ki. başkalarını kırmamak adına sevgilisini kıran biriyle de yapamazdım ileride diye avutuyorum kendimi. tek bir kırgınlık bütün sevgiyi görmezden gelebiliyormuş bazen diye düşünüyorum.

artık aşık olup sevebilir miyim bilmiyorum ama şunu anladım ki 1 yıl içerisinde tanışıp evlenen insanlara hep hayret etmiştim şu an çok iyi anlıyorum onları.hayatında hep 2.bir seçeneğin olmalıymş yani ben olmama kısmını hiç düşünmemiştim.hep o vardı hep oooo. ama şu an yapayalnızsın .ben seçtim bunu ama gözümü kapatıp hiçbişey olmamış gibi yapamazdım ki. hatalarımızı kabul etmek çok mu zor hayatta, özür dilemek .. düşünüyorum sürekli ama çözüm noktası bulamıyorumm. boşuna uğraşşş elde var kocaman sıfır.

ne kadar birikmişimm arkadaşş :) her şeye rağmen hayat devam ediyor, ben yolumu çizdim bana eşlik etmek isteyenlerle yol alıcam artıkkk. bitmişse zorlamanın anlamı yok ..

bu 9 ay boyunca sizi herhangi bir yerde gördü mü örneğin facebook gibi, ya da sizinle ilgili haberler aldı mı ortak arkadaşlarınızdan vs? benim de bu şubat sonunda 9 ay olacak ayrılığım. ölüm sessizliği

Aramayın sevgili sevgili değildir. Bu poposu kalkmış erkekler topluluğu 5 er 10 ar kızı aynı anda idare etmeye , aramayarak merak uyandırmaya , hepsini peşinden koşturmaya bayılırlar. Arkasından ağlansın üzülünsün. Aranılan , peşinde koşulan , ulaşılmaz erkek olsun.İstediğiyle gönül eğlendirsin. 5 gün aramazsın gıkı çıkmaz.Ararsın hastaydım der.Suçlu hissedersin.Sakın kanma böylelerine.Arama bak daha çok kıymete binersin. Ne oluyor ya bu kız neden bıraktı beni diye düşünmeye başlar.Aman kardeşim sakın peşine düşme. Efendi birini bul kendine. Mutsuz olmak için eş aramıyoruz.

Son düzenleme:

canım geneLde telefonla tartışmalar anlaşılmıyor ve ilşki bitene kadar devam ediyor. aynı tartışmaları yüzyüze yapsanız şuan bitmezdi belkide. yinede erkek arkdasının mücadele etmesi lazımdı onun için binevi bahane olmuş senin kelimen . bence arama boşver üzülmede değmez

Çağrılan yere erinme, çağrılmayan yere görünme demişler.

Buradan yola çıkarak seni aramayanı sen hiç ama hiç arama derim.

arama..gerçekten seviyorsa bu kadar basit bişey için bitirmezdi..bekle çok yeni daha.gelmezsede unut dicem ama işte o zor

ikinizde başka birilerini bulana kadar aramalar ve görüşmeler devam eder ancak sonuç sıfır olur

evet öle günler oldu hala yok. aslında ben de cok takmıyorum ara ara içim içimi yiyo ama bilmiyorum allak bullak oldum.

ewet öle sadece insana üzüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…