Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok yeni. Bir kez yüz yüze buluştuk . Sonra arkadaşlarıma beni tanımak istediğini söylemiş. Ben de telefonumu verin dedim. Mesaj attı. Uzun uzun konuştuk . Sonra hiç konuşmadık . Ben de mesaj atmadım.
Çok yeni. Bir kez yüz yüze buluştuk . Sonra arkadaşlarıma beni tanımak istediğini söylemiş. Ben de telefonumu verin dedim. Mesaj attı. Uzun uzun konuştuk . Sonra hiç konuşmadık . Ben de mesaj atmadım.
haberleselim genelde görüsürüz demektir. Yani kesin plan degildir. Sizi kirmadan "vaktim olursa, aklima gelirsen tekrar görüsürüz belki" demek istemis aslinda. Flört esnasinda sizi görmek isteyen, sizin icin birseyler hisseden birisi sizinle mutlaka iletisime gecer zaten. Sizinle ilgilenmeyenle siz de ilgilenmeyin derim. Bol sans!
Söylediklerinizde haklısınız, aramıyorsa yüzde 99 ilgilenmiyordur. Ben de böyle düşünüyordum. Aramadim, sormadim hatta sildim rehberden. Ama çok ilginç birşey oldu. Aradı ve gerçekten geçerli bir bahanesi olduğunu öğrendim.