• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramıyor:(

summerwine88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
99
81
38
Flört ettiğim şahıs bir haftadır aramıyor, sormuyor. Sanırım başlamadan bitti :( Sürekli elim telefonda. Aklımdan çıkmıyor . Ne yapmalı?

Kafasına yatmadı demek ki. Ne kadar rahat insanlar var. Açıklama yapma gereği bile duymamış.

Sizde arayip sormayin, kestirip atan o.. atacaksada ilk adimi o atsin, siz degil. Üzulmeyin

haberleselim genelde görüsürüz demektir. Yani kesin plan degildir. Sizi kirmadan "vaktim olursa, aklima gelirsen tekrar görüsürüz belki" demek istemis aslinda. Flört esnasinda sizi görmek isteyen, sizin icin birseyler hisseden birisi sizinle mutlaka iletisime gecer zaten. Sizinle ilgilenmeyenle siz de ilgilenmeyin derim. Bol sans!

Söylediklerinizde haklısınız, aramıyorsa yüzde 99 ilgilenmiyordur. Ben de böyle düşünüyordum. Aramadim, sormadim hatta sildim rehberden. Ama çok ilginç birşey oldu. Aradı ve gerçekten geçerli bir bahanesi olduğunu öğrendim.

Back
X