küsen erkeğe şu en iyi cevap olurEşim le aramız çok kötü bu aralar. .
İyi oluyoruz bizden iyisi yok diyoruz ama bazen de buz gibi soğuyoruz sanki. Ufak sebepler mi büyüyor ne oluyor anlamıyorum. . Bir keresinde konuşurken ben kinci yim dedi. Eski tartismalar aklıma geliyo içten içe kızıyorum sana dedi. Ama ben öyle değilim konu an kapandiysa kapanmistir benim için. . Ama o öyle değil annesiyle bile 1 sene konuşmamış aynı evin içersinde. Çok eskiden ama. Nasıl bi tavır takinmaliyim bilmiyorum. Bende hic kin tutamam küs kalamam. Gidip sarılasım geliyo hemen . Ama hep ben hep ben .. değersiz oluyorm bu sefer. Ne yapcam
İkizlerEşin başak burcu mu
küsen erkeğe şu en iyi cevap olur
gelişimini tamamlamamış bedeni büyümūş kişiliği çocuk kalmış bir erkeğin evlenmemesi lazım sorunları küserek halledemezsin beyim[/QUOT
Bi insan eşine nasıl kin tutabilir ki...
Ben 21 yasindayim o 30 beni çocuklukla itham ediyorsebepler ufak tefekse, sorun etmeye bile değmez inanın,
konuyu tam açmadığınız için, yorumda yapamadım açıkçası,
eşimden 12 yıl sonra gelen bir itiraf vardı, sen bana tokat attın şrefsz dedin, (ilk evlendiğimiz yıl )
sen hak etttin, bende yaptım dedim, 12 sene bunu dile getirmedi hiç, yıllar sonra kustu bunu bana kin güdmüş :)
birde şunu belirtmek isterim size arkasini dönüp yatan eşlerinize sarilmayin onlarda alişkanlik yapar
Ben 21 yasindayim o 30 beni çocuklukla itham ediyor
Haha ben dicektim başak mı die,ben aşırı kinciyim öle böle deil...Eşin başak burcu mu
Tam başak oysaki dimiEşin başak burcu mu
IInair misin esim basak. oglum basak. 2. si yolda o da ikizlerTam başak oysaki dimi
Ama ikizlerde pek çekilir burç değil çift karakterli işte :)
IInair misin esim basak. oglum basak. 2. si yolda o da ikizler
Ben de eşin gibiyim. Malesef... Unutmuyorum hiç. Eşim de sen gibi hemen sarılır öper, alttan alır, dayanamaz hiç. Ne bileyim. Ben halimden memnunum da, sen ve eşim iyi çekiyorsunuz sanırım. Çok zor ama yapacak bişey yok. Beğenmeyen için işte kapı orda derim hemen. Yanlış olsa da yapımız böyle sanırım. Ki ben eşimi çoook sever, hiç kaybetmek istemem. Karakter sorunu bu sanırım. Ben de buaralar aşmaya çalışıyorum.Eşim le aramız çok kötü bu aralar. .
İyi oluyoruz bizden iyisi yok diyoruz ama bazen de buz gibi soğuyoruz sanki. Ufak sebepler mi büyüyor ne oluyor anlamıyorum. . Bir keresinde konuşurken ben kinci yim dedi. Eski tartismalar aklıma geliyo içten içe kızıyorum sana dedi. Ama ben öyle değilim konu an kapandiysa kapanmistir benim için. . Ama o öyle değil annesiyle bile 1 sene konuşmamış aynı evin içersinde. Çok eskiden ama. Nasıl bi tavır takinmaliyim bilmiyorum. Bende hic kin tutamam küs kalamam. Gidip sarılasım geliyo hemen . Ama hep ben hep ben .. değersiz oluyorm bu sefer. Ne yapcam
Sen yaşlısın. Ben gençliğimi yaşıyorum. Beğenmeyorsan yaşıtlarına git...Ben 21 yasindayim o 30 beni çocuklukla itham ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?