ARAMIZ ÇOK KÖTÜ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hiskolikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
1.301
2.007
133
Eşim le aramız çok kötü bu aralar. .
İyi oluyoruz bizden iyisi yok diyoruz ama bazen de buz gibi soğuyoruz sanki. Ufak sebepler mi büyüyor ne oluyor anlamıyorum. . Bir keresinde konuşurken ben kinci yim dedi. Eski tartismalar aklıma geliyo içten içe kızıyorum sana dedi. Ama ben öyle değilim konu an kapandiysa kapanmistir benim için. . Ama o öyle değil annesiyle bile 1 sene konuşmamış aynı evin içersinde. Çok eskiden ama. Nasıl bi tavır takinmaliyim bilmiyorum. Bende hic kin tutamam küs kalamam. Gidip sarılasım geliyo hemen . Ama hep ben hep ben .. değersiz oluyorm bu sefer. Ne yapcam

küsen erkeğe şu en iyi cevap olur
gelişimini tamamlamamış bedeni büyümūş kişiliği çocuk kalmış bir erkeğin evlenmemesi lazım sorunları küserek halledemezsin beyim

Bizde öyle ufak meselelerde eşimdir uzatmadan hemen alttan alan,

ama inan asla gözümde onu değersiz yapmıyor alttan alması,

Tam tersine ona olan sevgimi arttırıyor çünkü ben gururumdan içim gitse de yanaşamam kızınca

sebepler ufak tefekse, sorun etmeye bile değmez inanın,
konuyu tam açmadığınız için, yorumda yapamadım açıkçası,
eşimden 12 yıl sonra gelen bir itiraf vardı, sen bana tokat attın şrefsz dedin, (ilk evlendiğimiz yıl )
sen hak etttin, bende yaptım dedim, 12 sene bunu dile getirmedi hiç, yıllar sonra kustu bunu bana kin güdmüş :)

birde şunu belirtmek isterim size arkasini dönüp yatan eşlerinize sarilmayin onlarda alişkanlik yapar

Ben 21 yasindayim o 30 beni çocuklukla itham ediyor

birde şunu belirtmek isterim size arkasini dönüp yatan eşlerinize sarilmayin onlarda alişkanlik yapar

Hah .. İşte tam orda yeniliyorum. Benim içimde ki Aşk mı yoksa gereksiz bağımlılık mi bilmiyorum ama ona sarılmadan asla uyuyamıyorum yapmamam gerekli bazen çok kırılıyorum ama yinr de sarılıyorum sabahta pişman oluyorum.

Ben de eşin gibiyim. Malesef... Unutmuyorum hiç. Eşim de sen gibi hemen sarılır öper, alttan alır, dayanamaz hiç. Ne bileyim. Ben halimden memnunum da, sen ve eşim iyi çekiyorsunuz sanırım. Çok zor ama yapacak bişey yok. Beğenmeyen için işte kapı orda derim hemen. Yanlış olsa da yapımız böyle sanırım. Ki ben eşimi çoook sever, hiç kaybetmek istemem. Karakter sorunu bu sanırım. Ben de buaralar aşmaya çalışıyorum.

Olacagi soyleyeyim. Siz de bence ona olacaklari soyleyin. Akli varsa degisir, yoksa keskin sirke kupune zarar.

Bu boyle gitmez, kimse ama kimse boyle sonsuza kadar nazlanmaz...Bak ne guzel demissiniz annesi ile bile 1 yil ayni evin icinde kus kalmis, yani annesi (bile) sizin yaptiginizi yapmaktansa, yola getirmeye calismamis olacak ki 1 yil kus kalabilmisler. Siz de bir sure sonra, "amaaaan bu ne be! of bezdim vallahi" diyeceksiniz.

Hayat hep boyle gitmez, kendinize baska mesgaleler bulup enerjinizi onlara vakfetmeye basladiginizda, bu enerji israfini birakip takmayacaksiniz onu artik. Devaminda araniza bu sefer asilmaz bir sogukluk girecek. Akli varsa ailesine sahip cikar. Yani gitmek istedigi yol bu mu? Olgun insan isi degil yaptigi.

Uyuz oldum gece gece, yasiniz kucuk, ezdirmeyin kendinizi yahu. Resmen ego tatmini. Bir daha boyle yaparsa, "seni affetmem icin git simdi senin icin yaptigim en az 3 guzel seyi bul, gel bana anlat" deyin.

Hem yaptiklarinizi takdir etmeyi ogretirsiniz hem de sadece "kotu" seyleri hatirlamamasini.

Cok kolay gelsin, sabriniz bol olsun diyecektim, vazgectim, sabri olmayan cekmez zaten bunu.

Ya çok acaip birı. İlla ki benimde haksiz olduğum taraflar oluyo ama haklı da olsam haksız da olsam ons göre hep kendi haklı. Hep kendi biliyo doğruyu ben cahilim. Sadede kendi fikirleri doğru ve zekası parlak gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…