Merhaba kartla yaptım fis yok bende tüketiciye sikayet ederken uygulamada resmını celtim mesajların resmini cektim delil diye koyduk dedim girdigim seansı verdim gerisine memnun kalmadım cıhazdan zaten 1 seans girdim ıpl mıs cihaz arastırdım ama bana diyor ki senet imzaladınız ben dedim senet imzalamadım öyle bir kağıt yok hani senet kağıdı olsa anlarsın hani ince dikdörtgen şeklinde kağıt ben dedim sözleşme imzaladım sadece siz dedim bana gizli mi imzalattınız onun için de sizi dava edeceğim dedim bana dedim sözleşmemin bir kopyasını verin bu benim hakkım sözleşmenin kopyasını vermeden benden bir şey talep edemezsiniz dedim hiç cevap atmadılar dün yazmışlar işte takibe alındı dosya masrafları işleyecek size diye ben de dedim ki ben sizi tüketecek emeğine şikayet ettim size zaten bildirim gelmiş olması lazım savunma istendi görünüyor dedim ben de benden hiçbir şey talep edemezsiniz dedim yasal yollara başvurdum dedim şu an cevap yok ama ben ne yapacağımı bilemedim yani sonuç ne çıkara ne haklıyım diye düşünüyorum bir ürün alırken bile iptal edebiliyorsun bir de bana vermiyorlar sözleşmeni kopyasını bana diyor işte kampanyalı paket olduğu için iptal edemezsin ama araştırdığıma göre öyle bir hak yok her sözleşmede cayma olur diye düşündüm ben de ya sizce sorun ne olabilir hani 1750 kalıyor fiyat geriye onu istiyorlar benden ben de inat ettim vermek istemiyorum sizce icra vesaire olursa ben zaten ona karşı çıkacağım da sonuç ne olabilir yani
Direk şu mesajı işletmeye atın
Yapmış olduğunuz uygunsuz ve yetkisiz lazer işleminden dolayı hizmeti derhal sonlandırıyorum. Kullanılmayan seanslara ait ücretin iadesini talep ediyorum.
Tarafıma herhangi bir fatura/fiş verilmemesi, işlemi yapan kişilerin Sağlık Bakanlığı tarafından zorunlu kılınan yetki belgesine sahip olmaması, işletmenizde tıbbi işlem yapılmasına rağmen gerekli koşulların sağlanmaması; hem idari hem de cezai anlamda ciddi sorumluluk doğurmaktadır.
Buna rağmen, hiçbir şekilde imzalamadığım senet üzerinden beni tehdit etmeye çalışmanız, tamamen hukuka aykırıdır. Böyle bir belgeyi öne sürmeniz hâlinde:
– Evrakta sahtecilik,
– Tehdit,
– Dolandırıcılık girişimi
suçları nedeniyle savcılığa doğrudan suç duyurusu yapacağımı bilmenizi isterim.
Islak imza incelemesi ve bilirkişi raporu sürecini başlatmak benim için sorun değildir.
Ayrıca, fatura kesmemeniz nedeniyle Vergi Denetim Kurulu, yetkisiz işlem nedeniyle Sağlık Bakanlığı İl Denetim Birimi, tüketici mağduriyeti nedeniyle Ticaret İl Müdürlüğü ve Tüketici Hakem Heyeti’ne toplu başvuru yapacağım. Bu kurumların hepsi, sizin yaptığınız usulsüzlüklerle doğrudan ilgilenmektedir.
Ben hakkımı yasal yollardan almasını bilirim. Konunun büyümemesi ve resmi mercilere taşınmaması için, iade işleminin en kısa sürede yapılmasını talep ediyorum. Aksi durumda tüm süreci resmî olarak başlatacağım ve bundan sonraki her adım tamamen hukuk üzerinden ilerleyecektir.”