- 23 Şubat 2016
- 107
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi Bsrmhmtymn
-
Evet başka türlü kendim nasıl yapabilirim bilmiyorumKomple tüm saçı boyamayı mı düşünüyorsun
Canım sana yardimci olayim. Eğer şu anki ombrene yakın bir renk olarak palette altin karamel var. Beğenirsen. Yoğun renktir iyi tutar koyu tutmaz. Onunla risksiz bir şekilde tek renk olursun. Kutusundaki renge yakin çıkar.Evet başka türlü kendim nasıl yapabilirim bilmiyorum
Bugün altın karamel gördüm ve çok beğendim ama şu an dediğim gibi saçımda koyu kahverengi boya var garnier 7 numaraydı sanırım nasıl olur bilemedim bi de yakışır mı bilmiyorum açık tenliyim ama altın karamel çok beğendimCanım sana yardimci olayim. Eğer şu anki ombrene yakın bir renk olarak palette altin karamel var. Beğenirsen. Yoğun renktir iyi tutar koyu tutmaz. Onunla risksiz bir şekilde tek renk olursun. Kutusundaki renge yakin çıkar.
Eğer daha soft genç işi bir renk istiyorsan kolestan küllü açık kumral kullan.
Yalnız bunu sürerken iki ayrı karışım yap. İki karışım arasındaki tek fark birini oksidan sıvısı daha az -mesela 1 tüpe yarım şişe oksidan gibi- ve %6'lık olacak. Bunu ombrelerin üzerine süreceksin diğer karışım zaten klasik tarifine göre hazırla ve diplere bunu sür.
Yakışır beyaz tenliye. Ben çok kullandım:)Bugün altın karamel gördüm ve çok beğendim ama şu an dediğim gibi saçımda koyu kahverengi boya var garnier 7 numaraydı sanırım nasıl olur bilemedim bi de yakışır mı bilmiyorum açık tenliyim ama altın karamel çok beğendim
Ya bu saç bu hale gelince başka kuaföre gittim kesimini düzelttirdim bi de kuaför küllü kumral boyadı ama her yere tutmadı ben de kahverengi yaptım koyu yaptım ki kafam rengarenk olmasın diyeYakışır beyaz tenliye. Ben çok kullandım:)
Ama koyu kahve nerden çıktı kendin mi boyadın. 7 numara ise neyse de.
Koyu kahve 4 'tür. Fazla koyudur
O zaman altin karamel koyu tutar. Bakıra kaçar tavsiye etmem.Ya bu saç bu hale gelince başka kuaföre gittim kesimini düzelttirdim bi de kuaför küllü kumral boyadı ama her yere tutmadı ben de kahverengi yaptım koyu yaptım ki kafam rengarenk olmasın diye
Peki başka tavsiye edebileceğiniz başka bi sarı tonu yok muO zaman altin karamel koyu tutar. Bakıra kaçar tavsiye etmem.
Gene de boyayacaksan dibin çıkmadan boya vakit kaybetmeden. Dipten gelen doğal renk çok açılıp sırıtmasın.
İlk değilİlk kez boyuyorsan alerji testi de yap :)
Ben de anlamadım :-(Allahım şu saçı yapan nasıl kuaför olabilir ya
Peki başka tavsiye edebileceğiniz başka bi sarı tonu yok mu
Bir hayal kırıklığı daha yaniKoyu kahveyi açtırman gerek canım.
Ben bütün diger tavsiyelerimi de senin doğal rengin sanarak vermiştim ki o bile açmadan sarışın olamaz yani
3 numaraya boyayarak geri dönüşü zorlaştırmışsın.
Açıcı ile uğraşma kendin. Kötü ve alacalı bulacalı renkler çıkacaktır emin ol
Rica ederim. Kullandıkça birkaç ay sonra boya akar. Daha çok seversin. Yansımalı olur.Bir hayal kırıklığı daha yaniteşekkür ederim yardımınız için
Boya 4 numaraymış bişeyi değiştirir mi bu yaRica ederim. Kullandıkça birkaç ay sonra boya akar. Daha çok seversin. Yansımalı olur.
O şekilde kullanırsın rahatlıkla
Saçımın şu anki hali bu değil çok şükür şimdiki halini göstereyim ama bu akşam çekilmiş bir fotoğraf güneşte baya açık rengiCanim mesaj atmissin smdi gördüm..saçına baktim ama bunu evde yapamazsin. Evde yapman icin uclari paketleyip folyolayip dipleri acman gerek. Diplerle uclari esitlemen gerek. Ki uclarinda guzel bi sari degil. Dorelik cok fazla. Onuda acman gerekir biraz. Btn bu eşitleme islemlerinden sonra senin sacinin komple boyanmasi gerek tatlim. Eşitleme yapmadan şuan hangi renge boyarsan boya yine de dip ve uç farkli olacak. Bana kalirsa kuaföre gtmeden bu saç tek renk olmaz. Ombre kullanmak istiyorum dersen de sarilari toplattrip daha küllü bi renge boyattrman gerekecek.
Saçımın şu anki hali bu değil çok şükür şimdiki halini göstereyim ama bu akşam çekilmiş bir fotoğraf güneşte baya açık rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?