Saç Rengi ve Saç Boyama Aramızda bana vakit ayıracak kuaför var mı veya kuaför kadar bilgiliyim diyen

Bsrmhmtymn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
107
16
13
32
Herkese günaydın. Arkadaşlar ben daha önce bir ombre mağduru olarak konu açmıştım belki gören olmuştur. İstediğim modeli ve bana yapılanı göndereceğim. Ben şu an kendi çabamla saçıma bir değişiklik yapmak istiyorum ama boya seçmekte zorlanıyorum. Şu an saçımda koyu kahverengi var ama numarasını bilmiyorum. Sarı saçı çok seviyorum. Birkaç defa denedim ama kendim de açık tenli olduğum için ve makyaj yapmadığım için yakıştıramadım. Gel gör ki vazgeçemiyorum ve benim için büyük bir değişiklik olacak. Bu yüzden çok istiyorum ama hangi rengi nasıl boyamalıyım bilmiyorum. Başıma gelenden sonra tekrar kuaföre gidip para vermek istemiyorum. Bana yardım edin birlikte yapalım olmaz mı

Evet başka türlü kendim nasıl yapabilirim bilmiyorum
Canım sana yardimci olayim. Eğer şu anki ombrene yakın bir renk olarak palette altin karamel var. Beğenirsen. Yoğun renktir iyi tutar koyu tutmaz. Onunla risksiz bir şekilde tek renk olursun. Kutusundaki renge yakin çıkar.

Eğer daha soft genç işi bir renk istiyorsan kolestan küllü açık kumral kullan.
Yalnız bunu sürerken iki ayrı karışım yap. İki karışım arasındaki tek fark birini oksidan sıvısı daha az -mesela 1 tüpe yarım şişe oksidan gibi- ve %6'lık olacak. Bunu ombrelerin üzerine süreceksin diğer karışım zaten klasik tarifine göre hazırla ve diplere bunu sür.

Bugün altın karamel gördüm ve çok beğendim ama şu an dediğim gibi saçımda koyu kahverengi boya var garnier 7 numaraydı sanırım nasıl olur bilemedim bi de yakışır mı bilmiyorum açık tenliyim ama altın karamel çok beğendim

Yakışır beyaz tenliye. Ben çok kullandım:)
Ama koyu kahve nerden çıktı kendin mi boyadın. 7 numara ise neyse de.
Koyu kahve 4 'tür. Fazla koyudur

Yakışır beyaz tenliye. Ben çok kullandım:)
Ama koyu kahve nerden çıktı kendin mi boyadın. 7 numara ise neyse de.
Koyu kahve 4 'tür. Fazla koyudur
Ya bu saç bu hale gelince başka kuaföre gittim kesimini düzelttirdim bi de kuaför küllü kumral boyadı ama her yere tutmadı ben de kahverengi yaptım koyu yaptım ki kafam rengarenk olmasın diye

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-25-18-36-22.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 106
Ya bu saç bu hale gelince başka kuaföre gittim kesimini düzelttirdim bi de kuaför küllü kumral boyadı ama her yere tutmadı ben de kahverengi yaptım koyu yaptım ki kafam rengarenk olmasın diye
O zaman altin karamel koyu tutar. Bakıra kaçar tavsiye etmem.
Gene de boyayacaksan dibin çıkmadan boya vakit kaybetmeden. Dipten gelen doğal renk çok açılıp sırıtmasın.

Peki başka tavsiye edebileceğiniz başka bi sarı tonu yok mu

Koyu kahveyi açtırman gerek canım.
Ben bütün diger tavsiyelerimi de senin doğal rengin sanarak vermiştim ki o bile açmadan sarışın olamaz yani
3 numaraya boyayarak geri dönüşü zorlaştırmışsın.
Açıcı ile uğraşma kendin. Kötü ve alacalı bulacalı renkler çıkacaktır emin ol

Bir hayal kırıklığı daha yani teşekkür ederim yardımınız için

Canim mesaj atmissin smdi gördüm..saçına baktim ama bunu evde yapamazsin. Evde yapman icin uclari paketleyip folyolayip dipleri acman gerek. Diplerle uclari esitlemen gerek. Ki uclarinda guzel bi sari degil. Dorelik cok fazla. Onuda acman gerekir biraz. Btn bu eşitleme islemlerinden sonra senin sacinin komple boyanmasi gerek tatlim. Eşitleme yapmadan şuan hangi renge boyarsan boya yine de dip ve uç farkli olacak. Bana kalirsa kuaföre gtmeden bu saç tek renk olmaz. Ombre kullanmak istiyorum dersen de sarilari toplattrip daha küllü bi renge boyattrman gerekecek.

Saçımın şu anki hali bu değil çok şükür şimdiki halini göstereyim ama bu akşam çekilmiş bir fotoğraf güneşte baya açık rengi

Eklentiler

• IMG-20160426-WA0015.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 59
Saçımın şu anki hali bu değil çok şükür şimdiki halini göstereyim ama bu akşam çekilmiş bir fotoğraf güneşte baya açık rengi

Hmm anladim canim ama sen sacini koyu kahveye boyamissin. Komple sariya dönmen cok zor. Sacinida yipratirsin. Oryel var zaten uclarinda. Ustune koyu renk surdun. Smdi tekrar oryelle butun saci acip acik renge boyamaya kalkarsan uclarin cok yipranir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…