• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aramızda bana vakit ayıracak kuaför var mı veya kuaför kadar bilgiliyim diyen

Hmm anladim canim ama sen sacini koyu kahveye boyamissin. Komple sariya dönmen cok zor. Sacinida yipratirsin. Oryel var zaten uclarinda. Ustune koyu renk surdun. Smdi tekrar oryelle butun saci acip acik renge boyamaya kalkarsan uclarin cok yipranir.
Hiç şansım yok yani :(

Saçların ilk işlemden dolayı yıpranmış. İstediğin renk olmasına olur tabii açıcı +boya ile ama yıpranmış kısımlar daha da çok yıpranır ve saçların 23 numaradaki gibi canlı, parlak bir renk olmaz. Kuru, mat ve bakımsız görünür. Bunu göze alabileceksen dene tabii ama, ben olsam maceraya girişmem.

Saçların ilk işlemden dolayı yıpranmış. İstediğin renk olmasına olur tabii açıcı +boya ile ama yıpranmış kısımlar daha da çok yıpranır ve saçların 23 numaradaki gibi canlı, parlak bir renk olmaz. Kuru, mat ve bakımsız görünür. Bunu göze alabileceksen dene tabii ama, ben olsam maceraya girişmem.
En iyisi vazgeçmek değil mi :(

Ya benim bu kadar çok istememin nedeni benim eşim şu anda Mardin Nusaybinde terör operasyonunda görevli o döndüğünde ona süpriz yapmak istiyodum hem ona hem bana değişiklik olacaktı ama mahvoldu bütün planlarım ;(

Ya benim bu kadar çok istememin nedeni benim eşim şu anda Mardin Nusaybinde terör operasyonunda görevli o döndüğünde ona süpriz yapmak istiyodum hem ona hem bana değişiklik olacaktı ama mahvoldu bütün planlarım ;(

Sarı saç falan bunlar mühim değil ki canım. Eşin zaten Allahın izniyle sağ salim evine dönüp sana, ailesine sarildigindaki mutlulugu birseye degismez. Zaten orda dünyanin butun acı gercekleriyle ölümlerle hainliklerle içiçe bi durumdayken, eşinin saçmış başmış dünyevi şeylermiş, bunlara pek önem verecegini sanmiyorum. O kafada değildir yani. Rabbim tez zamanda sağ salim kavusmanizi nasip etsin insallah. Hem sen vazgec bu maceradan yoksa saçlar yancak,tam değisiklik olcak ikinize

Sarı saç falan bunlar mühim değil ki canım. Eşin zaten Allahın izniyle sağ salim evine dönüp sana, ailesine sarildigindaki mutlulugu birseye degismez. Zaten orda dünyanin butun acı gercekleriyle ölümlerle hainliklerle içiçe bi durumdayken, eşinin saçmış başmış dünyevi şeylermiş, bunlara pek önem verecegini sanmiyorum. O kafada değildir yani. Rabbim tez zamanda sağ salim kavusmanizi nasip etsin insallah. Hem sen vazgec bu maceradan yoksa saçlar yancak,tam değisiklik olcak ikinize
Aynı fikirdeyim...

Günaydın arkadaşlar ben dayanamadım saçlarımı açıcıyla açtım sonra üzerine palettenin bal köpüğünü ve lorealin kumral doresini karıştırıp boyadım ne alaka demeyin alaka olduğu için yapmadım rast gele yaptım :) sonra pek beğenmeyip üzerine lorealin sarısını boyadım şuursızca boyayıp durdum şu anki sonucu ve istediğim rengi göstereyim bana akıl verir misiniz lütfen
sketch-1463812972807.webp
sketch-1463813025221.webp

Bence daha fazla oynamayın saçlarınızı böylede güzel olmuş kuaförün boyadığı renkten bile

13267734_10154203196869452_298621909709229609_n.webp
merhaba tatlım saçlarını perişan etme 4 ay önce gittim bi kuaföre gülben ergen tarzı ombre istedim hallederiz dedi işi bittiğinde saçlarım turuncu da değil portakal rengi olmuştu kavga kıyamet çıktım ordan tabi o saçlarla asla gezemen :) çalışanda bir bayanım ertesi gün başka bir kuaföre gittim sadece paket atarak düzeltirim dedi onada kurbanlık gibi oturdum... sonuç pazar bebeklerinin saçları gibi tabi ben çıldırıyorum eşim suratıma bakmıyor 3 gün zar zor o saçla gezdim .... ve gittim başka bir kuaföre bu saçı ya kapat yada beni camdan at dedim :) tabiki siyahı çekti ... bunun yanısıra benim saçlarda %70 beyaz var haliyle dipler çok kötü duruyo bende rengi biraz kırmak istiyorum artık sende saçınla oynama hadi gel beraber vereceğim tarifi yapalım .. :) eczaneden Cvitamini alıyosun 1000 mg 10 tableti adet toz haline getir bir kapa kepek şampuanı az miktar toz haline getirdiğin tableti 2 çay kaşığıda karbonatı ekle karıştırrrr saça sür 1 saat saçı streçle bekle ciddi anlamda boya akıtıp saç rengini açıyormuş yadaaaa işin ehli bi kuaföre git derim.. buda benim şimdiki saçım :)

Eki Görüntüle 1835911 merhaba tatlım saçlarını perişan etme 4 ay önce gittim bi kuaföre gülben ergen tarzı ombre istedim hallederiz dedi işi bittiğinde saçlarım turuncu da değil portakal rengi olmuştu kavga kıyamet çıktım ordan tabi o saçlarla asla gezemen :) çalışanda bir bayanım ertesi gün başka bir kuaföre gittim sadece paket atarak düzeltirim dedi onada kurbanlık gibi oturdum... sonuç pazar bebeklerinin saçları gibi tabi ben çıldırıyorum eşim suratıma bakmıyor 3 gün zar zor o saçla gezdim .... ve gittim başka bir kuaföre bu saçı ya kapat yada beni camdan at dedim :) tabiki siyahı çekti ... bunun yanısıra benim saçlarda %70 beyaz var haliyle dipler çok kötü duruyo bende rengi biraz kırmak istiyorum artık sende saçınla oynama hadi gel beraber vereceğim tarifi yapalım .. :) eczaneden Cvitamini alıyosun 1000 mg 10 tableti adet toz haline getir bir kapa kepek şampuanı az miktar toz haline getirdiğin tableti 2 çay kaşığıda karbonatı ekle karıştırrrr saça sür 1 saat saçı streçle bekle ciddi anlamda boya akıtıp saç rengini açıyormuş yadaaaa işin ehli bi kuaföre git derim.. buda benim şimdiki saçım :)
Ben sizin saçlarınızı çok beğendim ama o renkten dönmek de çok çok zor olacak inş istediğiniz gibi olur :( yani saçımı tekrar açmam mı gerek işin ehli bir kuaför olduğunu sanmıyorum burda ya ne yaparsan kendin yapacaksın yoksa rezil ediyorlar

Ben sizin saçlarınızı çok beğendim ama o renkten dönmek de çok çok zor olacak inş istediğiniz gibi olur :KK43: yani saçımı tekrar açmam mı gerek işin ehli bir kuaför olduğunu sanmıyorum burda ya ne yaparsan kendin yapacaksın yoksa rezil ediyorlar
tatlım sen nerede oturuyorsun aslında benim kuaförüm var yıllardır siyah saç kullandım ve artık çok yıpranmıştı 2 yıl önce saçlarımı kısacık kesip tek tel yakmadan saçlarımı açtı tabi o kısacık saça 200 tl aldı :) ben rahat durmadığım için kahve kestane boyadım ve o anlattığım kötü olay başıma geldi aslında paradan kaçtım ama daha pahalıya maal oldu

tatlım sen nerede oturuyorsun aslında benim kuaförüm var yıllardır siyah saç kullandım ve artık çok yıpranmıştı 2 yıl önce saçlarımı kısacık kesip tek tel yakmadan saçlarımı açtı tabi o kısacık saça 200 tl aldı :) ben rahat durmadığım için kahve kestane boyadım ve o anlattığım kötü olay başıma geldi aslında paradan kaçtım ama daha pahalıya maal oldu
Ben mardin midyatta oturuyorum paradan kaçmadım ama sonuç hüsran oldu :( bi daha da gitmeyi düşünüyorum

Back
X