Aramızda Kalsın Star TV

Yani iyi ki tuttu şiveli bir aile dizisi, resmen cılgını cıkarmıslar daha ılk bolumlerden..
O kadar cok mantık hatası ve goze batan asırı oyunculuklar vardı kı bu aksam bastan sona ılk kez tv.de ızledım ama aman tanrım nasıl sabrettım ben bıle bılmıyorum bıseyı de bozmayın be kardesım, bırseyı de tadında bırakın oyle gıtsın..

Bınnur kaya ve Ugur Yucel'ın aşırı gereksız mımık ve yapmacık oyunculukları resmen goz tırmalıyor,senaryo da daha ılk bolumlerden fıle vermeye baslamıs olmamıs yani..

seninle aynı fikirdeyim çok yapmacık geldi bana zorlama olmuş.o kadar da reklam yaptılar bu muydu diyorum ben de beğenmedim hiç.

Mahir Ceylan`a aşık mı oldu?
Yapmayın senaristler böyle ucuz yollara girmeyin ya..
Şurda ağız tadıyla bir dizi izleyelim dedik hemen saçmalamaya başladılar..
İnşallah ben yanlış anlamışımdır

ay yok artık

bu bölüm seyredemedim ben, bir seyredeyim ben sana söylerim

Mahir Ceylan`a aşık mı oldu?
Yapmayın senaristler böyle ucuz yollara girmeyin ya..
Şurda ağız tadıyla bir dizi izleyelim dedik hemen saçmalamaya başladılar..
İnşallah ben yanlış anlamışımdır

malesef yanlış anlamadın
çok saçmaladılar ya ne güzel gidiyodu,

Ben de fazlasıyla severek izliyordum diziyi ama Mahir içine etti dizinin,hani o ablasına yanıktı Ceylan nerden çıktı???
hadi dedim şimdi saçmalama falan der kendi kendine normale döner ama yok diğer dizilerden hiçbir farkı kalmadı artık..
umarım tez dönerler bu yanlıştan,dizinin bütün masumiyet ve samimiyetini öldürüyor çünkü!!!!

şiddetle katılıyorum sana

Of be Mahir, yapmayın sunu senaristler... duyun sesimiziiiiiiiiii

Ben bi kac yerini kacırdım.. Emanet, lokantamıymıs.. ve bunu Mahirin arkadası olan cocuk biliyor mu?

Yelda niye geldi simdii, üzüldü benim Yadigarım

Bugün sonlarında yakaladım diziyi,
Off hala ne anlattı, Cihan neden gitmiş onları kaçırdım.
İnternetten izlemeliyim hemen.
Evdekiler sarhoş olmuş, göbekleri atıyor, Hüsne sırrı açıklıyor oralarını görebildim ama o bile yetti gülmeme

bende dün akşamki bölümde yarım yamalak izleyebildim internetten tekrarını izlemem lazım
civan üniversiteyi kazanmış ama saklamışlar evi terketti sanırım ama gerisini göremedim

Ohhh nişan bozuldu ben rahatladım. Taylan ve ailesi karakterleri bu diziye yakışmıyordu.
Bu bölüme çok güldüm,
Hüsne`nin yiyeceklere bakışı çok romantikti
Hatcik`e bayılıyorum kıyafeti muhteşemdi
Arife bence Ceylan`dan daha iyi onu da seviyorum.
Aslında hepsini beğeniyorum bir Taylan ve ailesi ile lokantadaki kadın itici.
Neyse lokantadaki kadın da tuzu olsun dizinin.

yaaa ama bu dizi çok güzelll...civanımmmm çok tatlı ama yaaaaaaaaa a

Hüsne ile Arife en sevdiğim karakterler. Çok gülüyorum özellikle Hüsne yemek yerken.

hüsnenin her yaptığı harekete bayılıyorum hastasıyım bu kadının ya çok ama çok tatlı

çok izleyeni yokmu dizinin?????

severek izliyorum çok şeker bi aile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…