Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailesi durumu farketmedimi acaba nişanlımın aileside benim ailemde aramız açılsa bile hemen anlar. konuşmalarımız azaldığı için.
annenden akıl al. hem onun annesinin çoktan seni aramış olması gerekirdi. böyle durumlarda aileler destek çıkmalı orta yolu bulmalı. oda gurur yapıyo sende. ama benim içimde barışıcanıza dair bir his var bak bu dün yoktu ama bugün var. hiçbişey o kadar kolay değil. 4 gün aramadım hadi ayrılalım olayı saçma geliyo. aradan zamang eçsin sakinleşin bi. bizimde konuşmadığımız 3 gün vardı bizdede ilkti.
bende tek acı çeken benim o çok rahat diyodum ama 3 gün ne evde yemek yemiş nede kimseyle konuşmuş. yani onun ne durumda olduğunu bilmiyosun.
zaman tanı ayrılmak için düşünme bence tarafsız düşün artı eksi olayı yani. kaybetmek istemiyosan ara yaa neden aramıcaksın.
yine diyorum hakkında hayırlısı olsun ccanım ama üzme kendini zor bir dönem nişanlılık umarım hayırlısıyla atlatırsınız![]()
aslında olayın fitili geçen perşembe gecesi ateşlenmişti ben çok üzülmüştüm kavga etmıstık,ertesi günde annem onun annesını aramıştı olayları onun bana yaptıklarını anlatmıştı,,kendı aralarında konuşurlarken annemde onun annesıde bu boyle olmayacak bıraz ara versınler görüşmesınler,7 gün birlikteler falan demışler..
yanı aklımdan geçen bi ihtimalde şu,acaba annesı demış olabılırmı oglum arama ararsada açma kafanızı dınleyın görüşmeyın bıraz falan dıye..
ben bıkac kez kavga ettıgmızde aramıstım annesını bi kere bıle bana kırıcı bişi demedı bana ıyı davranıyo ama ogluna ne dıyo bılınmez.
ya düşünüyorum düşünüyorum kapılarımda yatan,istemıyorum senı dediğimde gün içinde patt diye işyerime gelen aglayan zırlayan adama ne oldu??
ne düşünüyo,ne yapıyo??daha 2 ay önce beyaz eşyalarımızı aldık birlikte,sonra balayı otelımızı seçtik zevkle,uçak biletleri ayarlandı,düğün mekanı tutuldu,bukadar koılaymı yaaaa
bu süreçte gözü gönlü aklı başkasına kayarmı acabaaa
bunu öğrenırsem yada şuan onu oyalayan başka bi bayanın varlıgıysa dagılrıımmm
çok özledım çokkkk![]()
benim anlamadığım annen kaynana ile niye konuşmuş aranızda halletmeniz gerekirdi sanırım ,bence müdahale iyi olmamış siz çocukmusunuz ki hemen birileri müdahale ediyor?
ben çok seviyorum onunda sevdigini biliyorum ama birbirimizi çok kırıp üzüyoruz..
yukarıda arkadaşında dedıgı gibi,olmuyosa zorlamayacaksın..